Roksana Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Witam, nie wiem niestety kim jesteś, ani czym Cię uraziłam?
hanik Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 [quote name='fiore']Mam nadzieję, że szybko znajdą swój nowy dom. Jednak jeśli nadal będziesz tak traktować chętnych jak do tej pory - to wiem, że nie nastąpi to szybko. A już najbardziej denerwujące jest takie traktowanie ludzi. BARDZO NIEKULTURALNE....[/QUOTE] Bardzo przepraszam, że się wtrącam flore, ale takie sprawy załatwiaj na priv.
pszym Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='fiore']Mam nadzieję, że szybko znajdą swój nowy dom. Jednak jeśli nadal będziesz tak traktować chętnych jak do tej pory - to wiem, że nie nastąpi to szybko. A już najbardziej denerwujące jest takie traktowanie ludzi. BARDZO NIEKULTURALNE....[/quote] Jeżeli nadal Roksana będzie traktować chętnych tak jak do tej pory, to gwarantuję Ci anonimowa osobo że pieski znajdą nowy dom wcześniej niż Ty zdążysz pomyśleć że u Roksany są szczenięta. Kolejka chętnych będzie jeszcze stała za drzwiami... Mogę się wypowiadać, bo sam mam od niej pieska...Życzę wszystkim takich hodowców...
p-piter Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Zgadzam się z Hanik'iem i nie będę komentował tego, ponieważ nie znam szczegółów, dlatego proponuje zmienic temat ;) Czyli Ty, [COLOR=royalblue]Haniku[/COLOR] :lol: wybierasz się z Twoim psiaczkiem do Czaplinka ?? Na wystawę, rozumiem ??
pszym Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Szukam "na gwałt" kogoś kto mi obetnie Rolka w tym tygodniu...Może macie kogoś? :modla:
hanik Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='p-piter']Zgadzam się z Hanik'iem i nie będę komentował tego, ponieważ nie znam szczegółów, dlatego proponuje zmienic temat ;) Czyli Ty, [COLOR=royalblue]Haniku[/COLOR] :lol: wybierasz się z Twoim psiaczkiem do Czaplinka ?? Na wystawę rozumiem ??[/QUOTE] Tak Piter mam taki zamiar:lol: . Pomyślałam sobie, że może być fajnie bo tam chyba lasy i jeziora :p . To będzie nasza pierwsza młodzieżowa wystawa. Następna to Olsztyn. Chciałam wybrać się do Słupska ale zrezygnowałam bo jeszcze mam szkołę a egzaminy tuż tuż:grab: . Więc zaczynamy w czerwcu, jak już wszystko będę miała za sobą. A jak będzie dalej to zależy od sędziów. Nic na siłę.
hanik Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='pszym']Szukam "na gwałt" kogoś kto mi obetnie Rolka w tym tygodniu...Może macie kogoś? :modla:[/QUOTE] Ja znam tylko w Trójmieście:niewiem:
hanik Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Ide kąpać Figla śmierdziulka. Oj będzie się działo( przy okazji on mnie wykąpie):dog:
Roksana Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Smooth Fox Terrorist :diabloti: [URL="http://img290.imageshack.us/my.php?image=czatahavanaatak1gs.jpg"][IMG]http://img290.imageshack.us/img290/8610/czatahavanaatak1gs.th.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://img290.imageshack.us/my.php?image=havanaatak2fx.jpg"][IMG]http://img290.imageshack.us/img290/3476/havanaatak2fx.th.jpg[/IMG][/URL]
p-piter Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='hanik']To będzie nasza pierwsza młodzieżowa wystawa. Następna to Olsztyn. (...) A jak będzie dalej to zależy od sędziów. Nic na siłę.[/quote] Mam nadzieję, że Wam dobrze pójdzie, będę trzymał kciuki. W Olsztynie, w zeszłym roku, Jumper zdobył tytuł Zw. Rasy, więc mam nadzieję, że zdobędzie go teraz Figielek :lol: Powodzenia :)
p-piter Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [COLOR=royalblue]Roksana [/COLOR][COLOR=black]- fajne maluchy, jakie bojowe się zrobiły :evil_lol: :diabloti: :lol: [/COLOR]
hanik Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='p-piter']Mam nadzieję, że Wam dobrze pójdzie, będę trzymał kciuki. W Olsztynie, w zeszłym roku, Jumper zdobył tytuł Zw. Rasy, więc mam nadzieję, że zdobędzie go teraz Figielek :lol: Powodzenia :)[/QUOTE] Oj będzie ciężko :shake: Moja znajoma mi powiedziała, że Figiel nie ma szans ze względu na te jego zęby co nie zechciały łaskawie wyrosnąć. Więc na te wystawy jadę po to, żeby ostatecznie usłyszeć to od sędziów. A potem pewnie damy sobie spokój. Szkoda, że tak wyszło bo myślę, że poza tym jest ładnym psem i miałby szansę. Dla mnie i tak jest najpiękniejszy choćby był cały krzywy i szczerbaty:loveu: Nie będę więc na siłę niepotrzebnie wywalać pieniędzy na dalsze wystawy. Pieniądze przydadzą się na przyczepkę do roweru dla Figla i będziemy sobie podróżować:cool3:
pszym Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 [quote name='hanik']Oj będzie ciężko :shake: Moja znajoma mi powiedziała, że Figiel nie ma szans ze względu na te jego zęby co nie zechciały łaskawie wyrosnąć. Więc na te wystawy jadę po to, żeby ostatecznie usłyszeć to od sędziów. A potem pewnie damy sobie spokój. Szkoda, że tak wyszło bo myślę, że poza tym jest ładnym psem i miałby szansę. Dla mnie i tak jest najpiękniejszy choćby był cały krzywy i szczerbaty:loveu: Nie będę więc na siłę niepotrzebnie wywalać pieniędzy na dalsze wystawy. Pieniądze przydadzą się na przyczepkę do roweru dla Figla i będziemy sobie podróżować:cool3:[/quote] To spotkamy się w Olsztynie. Może inni foksiarze dajcie znać gdzie się wybieracie na wystawy teraz?
hanik Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Do Olsztyna chcę jechać bo z tego co widziałam będzie tam Elżbieta Chwalibóg. Z tego co słyszałam jest dobrą sędziną zresztą dobrze znającą się na foksach i jej opinia negatywna czy pozytywna będzie dla mnie ważna.
pszym Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 [quote name='hanik']Do Olsztyna chcę jechać bo z tego co widziałam będzie tam Elżbieta Chwalibóg. Z tego co słyszałam jest dobrą sędziną zresztą dobrze znającą się na foksach i jej opinia negatywna czy pozytywna będzie dla mnie ważna.[/quote] Prawda, warto pojechać.
hanik Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Według planów ona też będzie w Sopocie na międzynarodówce więc zapraszam :lol:
pszym Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 [quote name='hanik']Według planów ona też będzie w Sopocie na międzynarodówce więc zapraszam :lol:[/quote] Akurat mój Rollo nie jest specjalnie w jej typie, ale może kwestia dobrego przygotowania i mozna spróbować...
hanik Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 no pewnie W typie czy nie w typie jest doskonały ;)
pszym Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 [quote name='hanik']no pewnie W typie czy nie w typie jest doskonały ;)[/quote] Jasne, tylko czasami nie ma sensu jeździć do sędziego jeżeli preferuje inny typ...Ja tak mam z Panem Korozsem, jego foksy są zupełnie inne...
hanik Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Masz rację. A jaki typ foksa preferuje Elżbieta Chwalibóg???Dla mnie Rolek to chodząca doskonałość,choć nie widziałam go na żywo, ale na zdięciach prezentuje się pięknie.
pszym Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 [quote name='hanik']Masz rację. A jaki typ foksa preferuje Elżbieta Chwalibóg???Dla mnie Rolek to chodząca doskonałość,choć nie widziałam go na żywo, ale na zdięciach prezentuje się pięknie.[/quote] Dzięki, tylko mu poczucie wyższości trzeba utemperować...Co do typu, to trudno mi powiedzieć...Ona ma swoją wizję foksów, które już niestety były...
hanik Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 [quote name='pszym']Dzięki, tylko mu poczucie wyższości trzeba utemperować...Co do typu, to trudno mi powiedzieć...Ona ma swoją wizję foksów, które już niestety były...[/QUOTE] He He:lol: Co Ty chcesz od niego? Zna chłopak swoją wartość.
Roksana Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Ja będę w Łodzi z Chanel. Jumper też będzie. A następnego dnia spadam na majówkę, a raczej lecę :razz: za Wielką Wodę :cool1:
Recommended Posts