Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[QUOTE]A mi się nawet włączyć nie chce. Pewnie wina komputera... :angryy:
co tam jest. co tam jest? :shake::cool3:[/QUOTE]
Może zbyt drastyczne i dlatego nie działa? :eviltong:

Lansiaro ty ch pl .... :eviltong: :loveu:

Posted

[quote name='metaxa']Ooo... P. Lucek championem :diabloti: Gratulacje. i jego też uściskaj :p[/quote]

[quote name='Paskuda_Bandzior']Gratulacje braciszku!!! :multi:[/quote]

[quote name='BellaLab']Gratulacje! :multi::multi::multi:[/quote]

[quote name='WeronikaM']gratulujemy championatu :multi::razz:[/quote]

[quote name='Jess']Może zbyt drastyczne i dlatego nie działa? :eviltong:

Lansiaro ty ch pl .... :eviltong: :loveu:[/quote]

[quote name='BobowitaMW']Gratulacje!!! :laola: :multi:[/quote]

Dzięki :razz:

Posted

[quote name='Dynamique']Serdecznie gratuluje... tffuuuu dziękuje :lol::lol::lol:[/quote]
:lol:

Cos bys wymyśliła, np jak piszą w książkach podziękowania takie długiee. :eviltong: (żartuje oczywiście, bo jeszcze zaraz napiszesz takie n pare stron podziękowanie).

To co może jakieś foty? ;)

Posted

[quote name='Dynamique']Nie mam czym robić fot. Na film nie liczcie... jestem tak chora, że ciężko mi jest ruszyć palcem. Pół dnia przeleżałam w łóżku...
no comment... wrrrr :angryy:[/quote]

Lucka nie zaraź tylko!:diabloti::lol::lol::lol: Zdrowiej natychmiast! Jakaś plaga teraz chyba... wszyscy dookoła mnie chorzy :roll:

Posted

[quote name='Dynamique']Nie mam czym robić fot. Na film nie liczcie... jestem tak chora, że ciężko mi jest ruszyć palcem. Pół dnia przeleżałam w łóżku...
no comment... wrrrr :angryy:[/quote]

Ehh ... :roll:

Posted

[quote name='BellaLab']Lucka nie zaraź tylko!:diabloti::lol::lol::lol: Zdrowiej natychmiast! Jakaś plaga teraz chyba... wszyscy dookoła mnie chorzy :roll:[/quote]

Już jest lepiej. Jutro nie idę do szkoły... a miałyśmy iść dzisiaj z Gosią i psami sie agilitować :-(

Posted

[quote name='Dynamique']Już jest lepiej. Jutro nie idę do szkoły... a miałyśmy iść dzisiaj z Gosią i psami sie agilitować :-([/quote]
Nie martw się! Co się odwlecze, to nie uciecze. ;) Mamy jeszcze przyszły weekend :razz: [SIZE=1](tylko chyba w sobotę gdzieś jedziemy, ale na pewno nie na cały dzień)[/SIZE]

Posted

[quote name='BobowitaMW']Nie martw się! Co się odwlecze, to nie uciecze. ;) Mamy jeszcze przyszły weekend :razz: [SIZE=1](tylko chyba w sobotę gdzieś jedziemy, ale na pewno nie na cały dzień)[/SIZE][/quote]

Mam taką nadzieje :cool3:

Posted

[quote name='metaxa']Ale chyba nie narzekasz z tego powodu :diabloti:[/quote]

No jasne, że nie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [SIZE=1]Tak wogóle to ty jesteś zmuszona podac mi swoje GG, bo nie wiem dlaczego, ale go JESZCZE nie mam ! :mad:[/SIZE]

Ja aktualnie mam w domu 'żałobe' :-( Odszedł dzisiaj za TM mój chomik - Ralf :-(:-(:-( Ale na pewno jest tam szczęśliwy :-(:-(:-(