Jump to content
Dogomania

Poczwarkowo-gordonkowa galeria czyli Kudłata Dama Tina i Merida Waleczna

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alba1986']Szanti jest prześliczna:loveu:[/quote] Dziekuje :)

[quote name='stratoos']Pasują do siebie :cool3: :loveu:[/quote] wiem, będzie mi jej brakowac. Nawet moi rodzice ja polubili:loveu:

[quote name='zmierzchnica']Obie panny piękne, fajnie ze sobą wyglądają :lol:[/quote] Moze przygarnę teraz takiego psa w typie Szanti:loveu::evil_lol: ...oj chciałabym:oops:

Posted

Doberek :hand:

Piękna ta Szanti jest, uwielbiam podpalańce :loveu: :razz:

[url]http://images41.fotosik.pl/168/679ccf451630238b.jpg[/url]
Jakaś taka niezadowolona :mad: :evil_lol:

Posted

Ja wróciłam przedwczoraj dopiero z gór. Było zajebibi. :lol: Za rok powtórka z rozrywki. Ogólnie to bym jeszcze tam wróciła... siniaków mam miliony, od paintballu, skoków z mostów...
Az mi sie płakać chciało, ze nadszedł powrót do szarości:placz: no ale jakos trzeba z tym żyć:cool3:
Jak zrobie jakis fotki to wstawie. :lol:

Posted

Fotek niestety na razie brak.:oops::oops::oops: Musze wykasować zdjęcia z aparatu bo mam kartę zapełnioną:oops:
Czuje, ze w tej szkole nie będzie łatwo, ale jakoś trzeba dać rade ;)

Posted

[quote name='Talia']Fotek niestety na razie brak.:oops::oops::oops: Musze wykasować zdjęcia z aparatu bo mam kartę zapełnioną:oops:
Czuje, ze w tej szkole nie będzie łatwo, ale jakoś trzeba dać rade ;)[/QUOTE]

Na pewno dasz radę ;) I cierpliwie czekamy kiedy pańcia zmobilizuje się do zrobienia psicy zdjęć, bo ani prośby, ani groźby nie pomagają :evil_lol: