zmierzchnica Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Obie panny piękne, fajnie ze sobą wyglądają :lol: Quote
Talia Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 [quote name='Alba1986']Szanti jest prześliczna:loveu:[/quote] Dziekuje :) [quote name='stratoos']Pasują do siebie :cool3: :loveu:[/quote] wiem, będzie mi jej brakowac. Nawet moi rodzice ja polubili:loveu: [quote name='zmierzchnica']Obie panny piękne, fajnie ze sobą wyglądają :lol:[/quote] Moze przygarnę teraz takiego psa w typie Szanti:loveu::evil_lol: ...oj chciałabym:oops: Quote
zmierzchnica Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Fakt - dwa psy to większa frajda :cool3: I 4 razy więcej kłopotów :diabloti: (powiedziała ta, co ma trzy...:roll::evil_lol:) Quote
groszek83 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 [URL]http://images41.fotosik.pl/168/679ccf451630238b.jpg[/URL] biedna odpocząć nie dadzą:evil_lol: Drugi pies ...a potem to już samo idzie..:eviltong: Quote
Cavy Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Doberek :hand: Piękna ta Szanti jest, uwielbiam podpalańce :loveu: :razz: [url]http://images41.fotosik.pl/168/679ccf451630238b.jpg[/url] Jakaś taka niezadowolona :mad: :evil_lol: Quote
Anetka83 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 przyszłam się przywitac i życzyc miłego dnia :loveu: Quote
stratoos Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Hej :hand: A może by tak parę fotek??? :cool3: Quote
Talia Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 Ja wróciłam przedwczoraj dopiero z gór. Było zajebibi. :lol: Za rok powtórka z rozrywki. Ogólnie to bym jeszcze tam wróciła... siniaków mam miliony, od paintballu, skoków z mostów... Az mi sie płakać chciało, ze nadszedł powrót do szarości:placz: no ale jakos trzeba z tym żyć:cool3: Jak zrobie jakis fotki to wstawie. :lol: Quote
basia bonnie Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Haloo? Żyjesz jeszcze? :cool3: fotki zrobiłaś? :cool3: Quote
Diora Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 No dobrze, trzeba Cię pogonić stałym sposobem :evil_lol: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: FOOOOTKKKIIIII !!!!! Quote
Talia Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 Fotek niestety na razie brak.:oops::oops::oops: Musze wykasować zdjęcia z aparatu bo mam kartę zapełnioną:oops: Czuje, ze w tej szkole nie będzie łatwo, ale jakoś trzeba dać rade ;) Quote
stratoos Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 [quote name='Talia']Fotek niestety na razie brak.:oops::oops::oops: Musze wykasować zdjęcia z aparatu bo mam kartę zapełnioną:oops: Czuje, ze w tej szkole nie będzie łatwo, ale jakoś trzeba dać rade ;)[/QUOTE] Na pewno dasz radę ;) I cierpliwie czekamy kiedy pańcia zmobilizuje się do zrobienia psicy zdjęć, bo ani prośby, ani groźby nie pomagają :evil_lol: Quote
zmierzchnica Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Ja chcę, żeby kiedyś było JUŻ :mad: Bo zacznę tupać i krzyczeć! :placz: Dobra, nie wierzę, że to poskutkuje :eviltong: Pozostaje (nie)cierpliwie czekać... :diabloti: Quote
Recommended Posts