wind34 Posted July 7, 2004 Posted July 7, 2004 Skąd się bierze to zamiłowanie psów do piwa. To już mój drugi pies, który chłepce pozostawione bez opieki piwo. Spaniel koleżanki z zamiłowaniem czycha na czerwone słodkie wino, ginem z tonikiem też nie wzgardzi. :D Quote
XXL Posted July 7, 2004 Posted July 7, 2004 haha moja sunka tez lubi piwko a szczegulnie smakuie jej jak jest zdobywane cichutko i powoli jak nikt nie patszy hahah upodobala sobie heinekeny ... :D mala piwoszka :D Quote
wind34 Posted July 8, 2004 Author Posted July 8, 2004 Nasz Max lubi gingersa i warkę strong (nazwy piwa pisane małą literą, żeby ktoś nie pomyślał, że to kryptoreklama :D ) - może dlatego, że są słodkie? Quote
Bonnie Posted July 8, 2004 Posted July 8, 2004 Moja Leia też nie odmawia złocistego napoju. Ostatnio nawet popijała z jednej szklanki z moim kolegą. :D Pozdrawiam Beata, Leia i Max (królik baranek) Quote
CHI Posted July 8, 2004 Posted July 8, 2004 Było o tym w tematach: 1. bule-żule http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=12421&highlight=piwo+czysta 2. Jakie dziwne rzeczy jedzą wasze psy http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=7174&postdays=0&postorder=asc&highlight=alkohol&start=0 Quote
bartek_yo Posted July 8, 2004 Posted July 8, 2004 fakt byly juz takie tematy, ale ja jeszcze dorzuce swoje 3 grosze :D moja Kora lubi piwo, w szczegolnosci te "lekkie" czyli gingers i redds. oczwysice mocniejszymi nie pogardzi :D Quote
hohufka Posted July 8, 2004 Posted July 8, 2004 Bartek, nie rozpijaj niemowlaka :evilbat: :wink: Quote
wind34 Posted July 8, 2004 Author Posted July 8, 2004 Widzę, że to już było, ale nie mam obowiązku przeglądać starych tematów. Słowo żul w znaczeniu pijak, łapserdak, ale żulić również w znaczeniu prosić błagać. Natomiast używki to używki, a piwo czy wino dla mnie nie jest dziwne i jak się okazuje dla naszych psiaków też. Quote
bartek_yo Posted July 8, 2004 Posted July 8, 2004 Bartek, nie rozpijaj niemowlaka :evilbat: :wink: ona tak sama lubi ( ma to po mnie, moja kreeew :evilbat: :D ) Quote
XXL Posted July 8, 2004 Posted July 8, 2004 bratek twoja krew uuu ? :lol: a tak juz powarznie to ile te twoje male juz ma ?? :wink: Quote
Kati Posted July 9, 2004 Posted July 9, 2004 Mój pies jest abstynentem. Nie wiem do kogo się podał :lol: Ale mój szczurak wypije wszystko (dosłownie), ojciec sprawdza czy czegoś się nie napije, a on taki AA. Quote
Recommended Posts