Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Skąd się bierze to zamiłowanie psów do piwa. To już mój drugi pies, który chłepce pozostawione bez opieki piwo. Spaniel koleżanki z zamiłowaniem czycha na czerwone słodkie wino, ginem z tonikiem też nie wzgardzi. :D

Posted

haha moja sunka tez lubi piwko a szczegulnie smakuie jej jak jest zdobywane cichutko i powoli jak nikt nie patszy hahah upodobala sobie heinekeny ... :D mala piwoszka :D

Posted

Nasz Max lubi gingersa i warkę strong (nazwy piwa pisane małą literą, żeby ktoś nie pomyślał, że to kryptoreklama :D ) - może dlatego, że są słodkie?

Posted

Moja Leia też nie odmawia złocistego napoju.

Ostatnio nawet popijała z jednej szklanki z moim kolegą. :D

Pozdrawiam

Beata, Leia i Max (królik baranek)

Posted

fakt byly juz takie tematy, ale ja jeszcze dorzuce swoje 3 grosze :D

moja Kora lubi piwo, w szczegolnosci te "lekkie" czyli gingers i redds. oczwysice mocniejszymi nie pogardzi :D

Posted

Widzę, że to już było, ale nie mam obowiązku przeglądać starych tematów. Słowo żul w znaczeniu pijak, łapserdak, ale żulić również w znaczeniu prosić błagać. Natomiast używki to używki, a piwo czy wino dla mnie nie jest dziwne i jak się okazuje dla naszych psiaków też.

Posted

Mój pies jest abstynentem. Nie wiem do kogo się podał :lol:

Ale mój szczurak wypije wszystko (dosłownie), ojciec sprawdza czy czegoś się nie napije, a on taki AA.