ayshe Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 [quote name='agis']No jak tak gadasz :angryy: :mad:, to nie zaprzecze :evil_lol:;)[/quote]przewialo mnie masakrycznie:roll: :cool1: dzisiaj.zwlaszcza jak wracalismy-koszmar.:shake: Quote
agis Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 [quote name='ayshe']przewialo mnie masakrycznie:roll: :cool1: dzisiaj.zwlaszcza jak wracalismy-koszmar.:shake:[/quote] Mnie tez, teraz mi glowa peka :roll: Za to Maxik szczesliwy, wykapal sie we wszystkich kaluzach, ktore minelismy w drodze powrotnej :diabloti: Chyba zadnej nie ominal :evil_lol: Quote
ayshe Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 chyba raczej rozlewiskach:evil_lol: .no moje tez zadnej nie ominely.chita jest szczesliwa wylacznie w pelni jak jest mokra i uflejona.:roll: :mad:.ustalilismy ze tyczki na rewir trzeba zrobic i kieszonki a'la schweikert na slad.gemmowie maja gadac z kaletnikiem. Quote
agis Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 [quote name='ayshe']... ustalilismy ze tyczki na rewir trzeba zrobic i kieszonki a'la schweikert na slad.gemmowie maja gadac z kaletnikiem.[/quote] :hmmmm::hmmmm: A co to kieszonki a'la schweikert na slad?? i do czego sluza na sladzie?? :niewiem: Quote
ayshe Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 [quote name='agis']:hmmmm::hmmmm: A co to kieszonki a'la schweikert na slad?? i do czego sluza na sladzie?? :niewiem:[/quote] powiem ci dziubdziusiu we wtoreczek:diabloti: Quote
agis Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 [quote name='ayshe']powiem ci dziubdziusiu we wtoreczek:diabloti:[/quote] Postaram sie nie umrzec z ciekawosci do wtorku ;) :diabloti: Quote
ayshe Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 [quote name='agis']Postaram sie nie umrzec z ciekawosci do wtorku ;) :diabloti:[/quote]ty niespotykanej spokojnosci czlowiek jestes-wytrzymasz. generalnie chodzi o egzamin ptt[1 potem 2].no i fh czeskie.pomijajac fakt sladow na ipo:cool1: Quote
lisica Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 To ja w tym temacie przedstawie swojego kota Miszkę jak śpi w oczekiwaniu na michę. A co? [IMG]http://img162.imageshack.us/img162/8770/pic0003vw1.jpg[/IMG] A dzisiaj tak wiało że był problem z pionem, nie żebym zara nawiana była:roll:, o nie.Nawet psiochowy miał kłopot,nie wspomne o wronach co bokiem latały:crazyeye: [IMG]http://img441.imageshack.us/img441/503/pic0005ls0.jpg[/IMG] Quote
lizka Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Nawet mi nic tu nie mowcie o wietrze - tak mnie zawiało ostatnio na łąkach z buraskiem ze mam zapalenie nerek :mad: :roll: Ledwo chodze teraz bo tak mnie napieprzaja a i psiur niezbyt wybiegany, bo co ledwo sie doczołgam na łąki i juz go puszcze to zaraz mnie na pęcherz jeszcze ciśnie zeby było weselej (bo pęcherz tyż mi pada :cool1: ) i... szkoda gadac. Raz dziennie borysowe wychodzi na długi spacer ze znajomym którego zatrudniłam do wylatania go a tak to masakra :roll: wychodzimy pare razy na ile czuje ze sie nie poleje :diabloti: Quote
lizka Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 lisica - na tej focie to wygląda tak, jakby pies miał zaraz odlecieć :evil_lol: Działaja Wam pw? Ja sie nie moge od kilku dni do skrzynki dopchac :roll: Quote
lisica Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [quote name='lizka']lisica - na tej focie to wygląda tak, jakby pies miał zaraz odlecieć :evil_lol: Działaja Wam pw? Ja sie nie moge od kilku dni do skrzynki dopchac :roll:[/quote] Bo omal nie poleciał za ptaszyszkami, pewnie byłby zachwycon bo na nie, namiętnie poluje. Ja to nie wiem czy mi PW działa, do mnie nie piszom:placz:, a jak piszom a ja nie wiem, to znaczy nie działa:???: Quote
ada89 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 jak saJo dostanie mój PW to znaczy, że działa... Quote
lisica Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Jezuuu Ada coś Ty sobie w podpisie dała, ja mam wrażliwe serce:placz:, oczywiście pooglądałam wszystko, tera spać nie będę mogła, człowiek to chyba największe bydle Quote
ada89 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 ja też zawsze jak oglądam takie filmy pierwszy raz to rycze... :placz: przepraszam lisico... :roll: kiedyś miałam inne zdanie o tych psach, a teraz to normalnie je kochaaaam... chyba dlatego, ze ludzie je tak okrutnie skrzywdzili a oprócz tego to są super!!!! i niech mi tylko ktoś powie, że to psy mordercy... :mad: pozabijam... :angryy: Quote
lizka Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 uhmm...na youtube jest masa takich filmików :placz: serce ściska normalnie Quote
saJo Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 ada89 Dostalam Twojego priv, ale nie mialam czasu odpisac, bo szlam na uczelnie. W kwesti szelek to spytaj sie raczej kogos innego, dla mnie wszystko co nieskorzane to badziewie :evil_lol: Do tego zadko uzywam szelek, wiec nie bardzo mam doswiadczenie.Kiedys kupilam dla Bolsa do ciagniecia, i teraz dla Gnojka do obrony, ale jemu to kupuje takie tanie badziewiajstwo za 15 zl, ktore niestety szybko sie "zuzywa". Musze sie w koncu zmobilizowac i kupic cos porzadnego, ale jak sie badziewie zuzyje to nie mam kasy, a predko potrzebne nowe, a jak juz mam badziewie to nie moge sie zmobilizowac do kupna czegos porzadnego. Quote
agis Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Co do szelek, to moze z Gappay'a - materialowe. O takie: [URL]http://gappay.pl/product_info.php?cPath=83&products_id=204[/URL] (bez uchwytu lub z uchwytem) Calkiem porzadne sa. Quote
ada89 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 tyle, że ja narazie musze złożyć zamówienie w krakvecie i na rękę by mi było zeby szelki z tamtąd były :cool3: ja wypatrzyłam takie: [URL]http://www.krakvet.pl/product_info.php?cPath=23_44_133&products_id=2396[/URL] ale nie wiem... ponoć Rogz dobra firma... ale jak mówisz, że tamte są dobre i kosztuja 40 coś a te 90 to hmmm...? może przez te durniaste kolorki? Agis a może wypatrzysz mi co dobrego w krakvecie? :loveu: byłabym b. wdzięczna... i po raz enty moje pytanie: jak kupuje 7miesięcznemu psiakowi szelki teraz to czy moge juz kupic takie na jego wymiary dorosłe (zakładając, ze będą takie dobre, że się nie zniszczą :cool1: ) ????? bo to mnie b. intrguje... Quote
saJo Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Przecierz ON w tych szelkach bedzie wygladal jak klown :shake: Daruj mu tego obciachu prosze :mad: Mozesz kupic juz w tym wieku szelki dla doroslego psa, jesli maja duza mozliwosci regulacji, inaczej albo bedziesz musiala czekac az do nich dorosnie, albo potem beda za male. Quote
Szira/Gosia Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 No:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: kolor szelek jest superowy:megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
ayshe Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 dla mnie do roboty co nie skorzane to tez takie tenteges sredniaste:roll: .jedyne szelki materialowe ma chita[gappay'a].shado ma skorzane gappay'a dzieki agis:loveu: i sa bajdzio fajne.te materialowe tez sa calkiem niezle tylko...ja nie lubie materialowych rzeczy bo w te rowki wchodzi ziemia i takie tam i wygladaja ciagle na usyfione a ja prac nie bede-nie jestem uwe:razz: :cool1: .skore se przetrze szmatka,czasem nasmaruje i gites jest. Quote
lizka Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [quote name='ayshe'] a ja prac nie bede-nie jestem uwe:razz: :cool1: [/quote] Uppp...tej to dobrze :lol: a mozna Go wypozyczyc? bo u mnie cały kosz prania czeka i czeka :eviltong: :lol: :cool3: :diabloti: Quote
ayshe Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 on szczoteczka do zebow czysci sprzet po kazdym treningu,smaruje,pierze.to jakies nienormalne dosc jest:-o :cool1: .ja go nie pozyczam .po dzisiejszym dniu moge go zapakowac i wyslac poczta polska.:razz: :evil_lol: Quote
ada89 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 no ok, ok... a ile kosztuje wysyłka z gappay'a ? a ja nie wiem, do skóry mam jakiś taki wstręt i nie podobają mi się skórzane szelki ani smycze... bleh Quote
Recommended Posts