Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

spotkałam dzisia koleżnakę z liceum:razz: .Też ma ONka w wieku Aichy tyle,ze chopa:cool3: .Już ja zmaltretowałam na gg linkami i mam nadzieje,że do nas dołaczy:diabloti: .Ale fano mamy Onka na spacerniaki.:multi:

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Niestety bedę musiala się z Wami pożegnać:placz: .Ostatnio jestem atakowana nie dosć ze przez moje stowarzyszenie:angryy: to jeszcze przez kuzyna,nagle wszyscy mnie jadą,oskarżają o jakieś głupoty:crazyeye: .kuzyn zabiera mi kompa(jak jechać to dobić najlepiej:shake: ).Nie wiem kiedy znów się pojawie,ale jest mi zaje.....ście przykro,chce mi sie ryczeć:placz: .Bo najłatwiej kogoś ranić,oskarać,bo k...wa wszyscy inni są święci.Wszyscy są idealni.Mam ich wszystkich w zadzie!:angryy:
Bede tesknić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!1:placz: :placz: :placz: :placz:

Posted

14ruda-matko bossska ruda przeca sa kafejki:cool1: .nie daj sie.kobieto nie zostawiaj nas.piszacych onkarzy jest tak malo ze kazdy na wage zlota:loveu: no a tacy jak ty to juz wogole....no po prostu kafejki som.boszszesz ty moj.....swiat jest pokopany.....

Posted

Ruda, ayshe dobrze mówi, są kafejki :multi:
Ja też od paździenika bedę się sporadycznie pojawiać, komp będę miała, ale bez dostępu do internetu :shake:

Posted

oczywiscie Ruda ! nikt sie z tobą nie żegna, nawet nie myśl :lol:
szukaj znajomych z netem, kafejek i zbieraj do skarpety na kompusia . i czekamy na relacje z pracy z młodą :cool3:

Posted

Heeeeeee.:diabloti: :diabloti: :diabloti: Jeszce mi ne zabrał:multi: .A mój TZ i mamunia są tacy kochani:loveu: ,ze mimo,że mamy tera wydatki to albo kupimy na raty albo kupimy takiego składanego w za kilkaset zeta.Mi tam lepszy nie potrzebny bo bym sie stresowała,bo sie nie znam:evil_lol: .Wiem jak internet włączyć.I zapisać coś w "mioch dokumentach".:razz:
Tak,wiec mogę zniknąć nagle:placz: ,ale wróce niebawem.:cool3:

teraz jesteśmy padniete,bo koło poludnia bylysmy ze znajomym hovkiem w lesie i poplywać a właśnie teraz wróciłysmy od Kiarki.Już mnie Beata naprowadziła jak pracować i teraz wszystko wiemy:multi: .A jutro o 10 pierwsze zajęcia.Jeszcze chyba zdąże napisać jak było.:cool1:

Humor mi sie poprawił dzięki mojej piesynce i nie zamierzam sie przejmować już NICZYM:shake: .Mam gdzieś.Teraz skupie się tylko i wyłącznie na psie.:cool1:
Twarda jeste a do tego troszkie zadymiara.Dlatego mam ONka i jest super.:cool1:

Dzieki za słowa otuchy.Kofam WAS.:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

p.s.komary zeżarły mnie żywcem,rośnie mi druga głowa,ale nie ma jak to wspólne chwile w dżungli z piesynką,która jest szczęśliwa.:loveu:

Posted

ja gdyby nie psy juz dawno wylądowalabym w wariatkowie :evil_lol: ,jestem choleryczka, raptus ,nerwus ,wrednawa. a od kiedy mam klarke wiele znajomych osób nie omieszkalo zauwazyc ze owszem staje sie lekko monotematyczna ,ale jestem bardziej przyjazna swiatu , bardziej wyrozumiala i ogólnie normalniejsza .

Posted

[quote name='14ruda']Niestety bedę musiala się z Wami pożegnać:placz: .Ostatnio jestem atakowana nie dosć ze przez moje stowarzyszenie:angryy: to jeszcze przez kuzyna,nagle wszyscy mnie jadą,oskarżają o jakieś głupoty:crazyeye: .kuzyn zabiera mi kompa(jak jechać to dobić najlepiej:shake: ).Nie wiem kiedy znów się pojawie,ale jest mi zaje.....ście przykro,chce mi sie ryczeć:placz: .Bo najłatwiej kogoś ranić,oskarać,bo k...wa wszyscy inni są święci.Wszyscy są idealni.Mam ich wszystkich w zadzie!:angryy:
Bede tesknić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!1:placz: :placz: :placz: :placz:[/quote]

Przykro mi słyszeć, że akcję zbierania petycji nazywasz głupotami.
Szkoda, że nie wyjaśniłaś tutaj, że zadeklarowałaś się na wątku Ozzego, że będziesz zbierała podpisy na wystawie psów. Na wystawę nie przyszłaś, nie mówiąc nic nikomu, a można było materiały przekazać komu innemu i nie byłoby problemu. Masz telefon komórkowy, więc nie ma problemów z skontaktowaniem się. Wystarczy tylko chcieć, a tego Tobie brakuje...
Kuzyn dawno powinien zabrać kompa.

Posted

Powtórze po raz setny milion:angryy: ,bo widze,że chcesz mnie oczernic nawet tu:shake: .Wiadomość o tym,że mnie nie bedzie i postaram sie dojechac wyslałm pani prezes.Materiałów NIE MIAŁAM,BO WSZYTKO CO DOSTAŁAM TEGO SAMEGO DNIA ROZDAŁAM ZBIERACZOM PODPISÓW NA ZEBRANIU+ KASA NA KSERO FORMULARZY.!!!!!!!!!!!!!!!
Poza tym zaczyna mnie to w....ć,że jedziesz mnie po całym necie:angryy: a nawet nie znasz powodu,dla którego musiałam zrezygnować z wystawy.Nie bede sie tu tłumaczyć,bo reszte to mało obchodzi.:roll:
Moge Ci podać jeszcze inne fora na,których sie udzielam.Tam też po mnie pojedź.:razz:

Posted

Jak zniknę to na chwile:cool1: .Dzieś sie wbije żeby tu zajrzeć do was maniaczki.:loveu:
A dzisia nasz szkoleniowieć(sedzia ONków) oglądał Aichę apropos tego obniżonego śródstopia,o którym pisałaś:razz: .Wszystko jest w najlepszym porządku.:multi:

Posted

[quote name='14ruda']Powtórze po raz setny milion:angryy: ,bo widze,że chcesz mnie oczernic nawet tu:shake: .Wiadomość o tym,że mnie nie bedzie i postaram sie dojechac wyslałm pani prezes.Materiałów NIE MIAŁAM,BO WSZYTKO CO DOSTAŁAM TEGO SAMEGO DNIA ROZDAŁAM ZBIERACZOM PODPISÓW NA ZEBRANIU+ KASA NA KSERO FORMULARZY.!!!!!!!!!!!!!!!
Poza tym zaczyna mnie to w....ć,że jedziesz mnie po całym necie:angryy: a nawet nie znasz powodu,dla którego musiałam zrezygnować z wystawy.Nie bede sie tu tłumaczyć,bo reszte to mało obchodzi.:roll:
Moge Ci podać jeszcze inne fora na,których sie udzielam.Tam też po mnie pojedź.:razz:[/quote]

To ciekawe, że ponosisz winę, to jeszcze robisz z siebie ofiarę. To niebywałe, że za każdym razem wymyślasz coraz to inne powody, dla których nie przyszłaś. Które to i tak nie usprawiedliwiają Twojej niezapowiedzianej nieobecności, bo My naiwnie czekaliśmy. Te materiały miałaś skserować.Poza tym, nie jest to oczernianie, tak jak Ty to robisz, ale stwierdzenie faktów. Pani prezes wysłałaś jedynie to, że się spóźnisz, a to chyba jest różnica?

Posted

[quote name='14ruda']Jak zniknę to na chwile:cool1: .Dzieś sie wbije żeby tu zajrzeć do was maniaczki.:loveu:
A dzisia nasz szkoleniowieć(sedzia ONków) oglądał Aichę apropos tego obniżonego śródstopia,o którym pisałaś:razz: .Wszystko jest w najlepszym porządku.:multi:[/quote]
to dobrze bo na tym zdjeciu tak stanela ze wygladalo to fuj:razz: a ja jestem przeczulona na srodstopie z przodu.bo lepiej na to uwazac.:p

Posted

Wczeniej też mi się wydawało,że jakoś jest obnizone może.Ale teraz już nawet ja wyraźnie widzę,że jest normalnie.Może to taki przejściowy stan w rosnięciu.Nie wiem,nie znam się.:cool1:

Posted

byc moze srodstopia jej poszly na dlugosc i jak dzieciaki rosna to w sumie sa takie akcje ze czlekowi serce zamiera:razz: :evil_lol: .ja mam teraz jeszcze miot 2,5 miesieczny,2 miesieczny i dwa 1,5 miesieczne[tak pi razy drzwi:cool1: ] no i szczeniorke 3,5 miesieczna ktora zostala[yante].jak mi wejda dzieciaki ktore zostaja[a zostaja 3]w wiek gooopka co to wszystko ma nie od tego psa to dopiero bede jojczyc tutaj:oops: .:roll: .

Posted

Facet mi powiedział żeby mnie przejmowała się takimi akcjami,bo póki pies rosnie może sie kilka razy zdarzyć ,że bede panikować ,że coś jest nie tak.A jakby coś sie dzialo to on na pewno zauważy.

A mój TZ jak w końcu bedziem mieć swe mieszkanie KUPUJE ONka!!!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: Chce z nim trenować IPO:razz: .I w ogóle chce z nim ćwicyć rożne rzeczy:cool3: .Wiec bedziem mieć 2 ONki.:loveu:

Posted

[quote name='14ruda']Facet mi powiedział żeby mnie przejmowała się takimi akcjami,bo póki pies rosnie może sie kilka razy zdarzyć ,że bede panikować ,że coś jest nie tak.A jakby coś sie dzialo to on na pewno zauważy.

A mój TZ jak w końcu bedziem mieć swe mieszkanie KUPUJE ONka!!!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: Chce z nim trenować IPO:razz: .I w ogóle chce z nim ćwicyć rożne rzeczy:cool3: .Wiec bedziem mieć 2 ONki.:loveu:[/quote]no 2 onki to juz jakas normalna ilosc zaczyna byc:diabloti: :loveu: .ja sie przejmuje "takimi akcjami"tjwole zwracac na to uwage czy srodstopie ktore w pewnym okresie rozwoju ,wzrostu kosci dlugich u onka wydluza sie dosc "drastycznie";) nie zaczyna "siadac".

Posted

[quote name='ayshe']gratuluje.
a ja wiem ze super onka do roboty bedzie miala moze juki:multi: .imporcik.eksterier ale po psach z charrrrrakterkiem:diabloti:[/QUOTE]

szkoda że mowisz dopiero terraz z jakiego skojarzenia ten imporcik