ATLANTYDA Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 [quote name='Mysia_']no to suuper, w takim razie potwierdzam termin :cool3: ATLANTYDA, a Ty myśl kochana ;) może akurat mopsiowi by się u Was zostało?[/quote] Jeżeli o mnie chodzi to mopsio mógł by zostać ,natomiast Bono jest tak namolny w swoich zabawach że czasami już i mnie denerwuje tym tarmoszeniem mopsia .Boję się żeby mu krzywdy nie zrobił . Bono też ma być kastrowany wstępnie początkiem sierpnia ,strasznie sie nam to rozwlekło myślę że wtedy będzie trochę spokojniejszy . Jeszcze się zobaczy . Bo tak ogólnie to mopsik nie jest zbyt kłopotliwym psiakiem . Chyba że ludzie na 100%zdecydowani i naprawdę fajny dom to nie ma co gdybać.Tylko to już Ty musisz ocenić ;) Quote
Pugsy Malone Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='ATLANTYDA']Bardzo prosimy otrzymanie kciuków w piątek za Ciapulka :loveu::loveu:[/QUOTE] My też trzymamy mocno kciuki:multi: Quote
Mysia_ Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 Domek jest zdecydowany w 100% ale zobaczy się jeszcze co i jak :cool3: Quote
ATLANTYDA Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 No i gdzie te cioteczki trzymające kciuki :cool1::cool1:? Ciapuś zawieziony około 16.00 pojedziemy odebrać małego . Cała nerwowa jestem najchętniej to była bym z nim podczas tego zabiegu .I siedziała w lecznicy ale Pani dr powiedziała że spokojnie mam jechać do domu i potem przyjechać po mopsia . Dalsze relacje zdamy potem ;) Quote
wandula Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Atlantyda ciotki są i trzymamają kciuki!!!!!!!!!!!Wyobrażam sobie jak bardzo sie denerwowałaś u weterynarza! Napisz koniecznie jak się czuje mopsik po zabiegu.Czekamy:) Quote
ATLANTYDA Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Mopsio zostaje na noc w lecznicy, z powodu tej burzy nie udało nam sie dostać Zabrza .To co sie działo nad Śląskiem szok, jeszcze nie miałam okazji podróżować w taka burzę i ulewę .Woda zmyła nam przednie tablice rejst.:evil_lol:. Po rozmowie tel z P dr doszłyśmy do wniosku że mopsio przenocuje u nich a jutro spokojnie go odbierzemy .Dobrze że nie wpadłam na pomysł żeby zostać w lecznicy bo spałabym z Ciapkiem na jednym kocyku :evil_lol:. Ogólnie mopsio OK. Quote
Mysia_ Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 ulewa była niesamowita, sama ledwo do domu dotarłam :shake: Quote
ATLANTYDA Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Stary golf mojego brata przeżył i został mianowany amfibią:cool3: . Taki extrim mieliśmy że hoh :diabloti::evil_lol:. Potem już w samym Bytomiu godzina stania w korku :crazyeye: Quote
Mysia_ Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 na ulicach rzeki i jeziora :roll: ATLANTYDO, pokazywałaś oczko mopsia? Z domkiem zainteresowanym mopsiem umówiłam się tak, że jak wrócą z uropu to umówimy się na wizytę przedadopcyjną. Quote
ATLANTYDA Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 OK do tego czasu mopsik wykuruje się . Oczko pokazałam P,dr powiedziała że zobaczy przy zabiegu . Jutro dopytam ;). A daleko ten domek miał by być napisz na pw jak nie chcesz tu . Quote
Mysia_ Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 [quote name='ATLANTYDA']OK do tego czasu mopsik wykuruje się . Oczko pokazałam P,dr powiedziała że zobaczy przy zabiegu . Jutro dopytam ;). A daleko ten domek miał by być napisz na pw jak nie chcesz tu .[/quote] w sumie mogę napisac tu ;) Zainteresowany domek jest z Legnicy. Quote
netti1 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [URL="http://www.dogomania.pl/forum/member.php?u=49556"]ATLANTYDA[/URL]-mopsik pasuje tylko do was! Quote
ATLANTYDA Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='netti1'][URL="http://www.dogomania.pl/forum/member.php?u=49556"]ATLANTYDA[/URL]-mopsik pasuje tylko do was![/quote] Ciotka nawet nie wiesz jak mi brakuje tego usypiacza dziś wieczorem :cool1:. Quote
netti1 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 jak to jest,że najpierw to chrumkanie przeszkadza a później nie da się zasnąc bez niego:roll: Quote
ATLANTYDA Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='netti1']jak to jest,że najpierw to chrumkanie przeszkadza a później nie da się zasnąc bez niego:roll:[/quote] Mosio jak zasypia to - hmm trudno to opisać, ale tym jednostajnym oddechem wprowadza człowieka w obięcia Morfeusza jak najlepsze prochy na sen :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.A odgłosy mopsiowe wcale mi nie przeszkadzają:cool3:. Quote
netti1 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Fredzio chrapał tak,ze aż kołdra podskakiwała,Dunia też zaciąga ostro,w dodatku chucha i grzeje pod kołdrą ,wyskakuje spod kołdry z zipaniem jak już się nagrzeje za bardzo,ale ona jest taki piecuch Quote
Mysia_ Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 o której jedziecie po małego? :cool3: czekamy na wieści ;) Quote
ATLANTYDA Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Ciapuś już w domu podobno strasznie płakał w lecznicy . Radość na powitanie była tak:sweetCyb::sweetCyb::bigcool::bigcool: że aż trudno było uwierzyć ,że jest u nas dwa tygodnie . Mopsio oprócz kastracji miał zrobioną też powiekę dolna bo podobno gdzieś sie podwijała i to tak asekuracyjnie względem drugiego oczka . Tylko że ze mną tego nie ustalono wcześniej straszny tam mają ruch i zamieszanie. Dlatego teraz mam prośbę Mysiu jak mogła byś zadzwonić i zorientować się o koszta kastracja + powieka ? Czy trzeba coś dopłacić i ile ? Tak żeby wszystko było OK na razie zapłaciłam 15 zł za kołnierz żeby nie jeździć go oddawać . A na kontrolę podejdę już do nas do lecznicy . Mały dostał dziś zastrzyk od jutra antybiotyk w tabletkach 2xdz. Przemywanie ranek rivanolem będzie ok. Quote
Pugsy Malone Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Dobrze,że chłopak już w domu:multi:Wycałuj od nas Pirata mocno:multi: Quote
aska_1501 Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 jest cudowny....biedaczek..dobrze, że będzie miał domek. Quote
Mysia_ Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 Wiesz co póki co koszty tego wszystkie pokryje schronisko, bo to w końcu schroniskowy psiak ;) Quote
halbina Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Dobrze, że schronisko nie zostawia domku psiaka na tymczasie bez wsparcie w leczeniu! Quote
Recommended Posts