Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 332
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[IMG]http://i36.tinypic.com/311paio.jpg[/IMG]Nowa pancia Axela powiedzila ,że to chuligan ale go lubia i zaprosila mnie w odwiedziny:loveu:

Kajtus tez w nowym domku ale Asiu nastepne czekaja ,a jest w hotelu jeszcze jeden psiak ktoremu pomalu trzeba zaczac szukac domku.jest w ostatnim boksie za Maxem ,to jest co prawda prywatny pies ale te panie odebraly go od swojej rodziny ktora psa zamykala i glodzila .Na razie oplacaja mu hotel i go karmia ale poki maja kase.Jest to taki mix coli i wabi sie Basters

Posted

[quote name='ayla1']tak myślałam że coś jest nie tak,jak słyszałam że ledwo szczeka,prawie harczy.przecież tyle czasu już biedak jest leczony na wszystkie strony.
i co z tą tchawicą teraz?do naprawienia to jest?co powiedział lekarz?w krakvecie był czy na narwiku?biohemię miał robioną w tym aspat?bo on przeciez ciągle na antybiotyku jest...[/quote]

Guciu jezdzi do doktora Kujawskiego na ul,Piłsudskiego. Od dzisiaj zaczał kuracje ,codziennie bedzie jezdzil na inchalacje.Dostal tez zaszczyk.
Z Ania czekalysmy 2 godziny w lecznicy bo pan doktor mial jakis nagly przypadek.:shake:

Posted

wczoraj z hotelu na luzyckiej do nowego domku pojechala Bajeczka,bedzie mieszkac w domku z ogrodkiem ,bedzie spac w luzku i jest sasiadka Lisicy z harbutowic ,Zdjecie wyslalm do Ani ,a Lisicy wysle dzisiaj do asi bo oczywiscie bylam w odwiedzinach u niej.Z kotem sie juz pogodzila tz;kot spi w luzku jak dawniej ,a Lisica obok na fotelu w stosie pieknych poduszek.:loveu:

Posted

Do hotelu przyjechały dwa pieski Snuzi i 3 kg Kajman ,ktorego dzisiaj facet oddał do schroniska po pół roku ,oczywiscie go zbesztalam za co zostalam upomniana przez kierwonika schroniska ale i tak życze temu draniowi :angryy:oczywiscie bylemu wlascicielowi.
Piesek podobno ma niestrawnosci zoładkowe ale moze go karmili jakims gów.... zobaczymy:shake:

Posted

nikt do psiaków nie zaglada ale trudno ,ja bylam u nich całe popołudnie ale ciezko bo wszystkie chca z czlowiekiem sie pobawic wiec długo nie mozna wszytkim poswiecic czasu ale i to dla nich bardzo wazne.
Kora czuje sie znakomicie i apetycik jej dopisuje ,dostała jak wszystkie pozostałe makaron z mieskiem a dotego rojala dla psów starszych małych ras bo akurat taki kupiłam dla moich.:loveu:

Posted

[quote name='Ank@2']takie mu w schronisku przydzielono.[/quote]
Aniu w schronisku dali mu na imie Kukus, to Asia go nazwala Kajmn:loveu:
kajman ma 1 rok ,byl jakis czas temu zabrany ze schroniska ,a wczoraj facet go oddał bo powiedziła ,ze pani tego psa jest chora ,a on nie ma czasu sie nim opiekowac.:shake:

Posted

[quote name='Foksia i Dżekuś']Aniu w schronisku dali mu na imie Kukus, to Asia go nazwala Kajmn:loveu:
kajman ma 1 rok ,byl jakis czas temu zabrany ze schroniska ,a wczoraj facet go oddał bo powiedziła ,ze pani tego psa jest chora ,a on nie ma czasu sie nim opiekowac.:shake:[/quote]
ku ścisłości :piesek miał na imie kubuś,a teraz jest kajman.
kajman to gatunek krokodylka małego.więc jest kajmanek i już.
że z bajki to fakt,ale jak ma się nazywac:Żwirek?

Posted

[quote name='wellington']Jaka pieknie symetrycznie umaszczona glowka !
A te uszy !
I ta kreseczka na nosku !
Przepiekny Kajmanek :loveu:[/quote]

Piekny i bardzo przerazony ,prosze wszytkich o pomoc o szukanie domku dla kajmanka ,on jest strasznie malutki i napewno zimno mu w budzie pod warunkiem że do niej wchodzi chcociaz na noc bo tak sie kryje za nia.:shake:

Posted

[quote name='wellington']Foksiu, czy Kajmanek ma dosyc kocykow i poduszek w budzie ?[/quote]
Kocyki sie przydadza ,podusie tez ,tylko ze ja musze je zmieniac i prac bo majeczka ma jekies problemy chyba po sterylce i sika po tych kocach. Krew jej wysza dobrze ale nie ma kto zlapac i odwiesc siku bo ja sama z Ania nie wyrabiam z tyloma psami.,
Dzisiaj jak pojade sprobuje zapac ale jak bede musial to odwiesc to stracą na tym psy bo dzien juz krotki i kiedy ja z nimi posiedze ,jak najwczesniej moge byc o 17 30 zaraz po pracy.
Nie moge dac Kajmanka osobno bo osobny kojec jest liczony po 15 zl, a tak 10 ,a skad wziasć na to pieniedzy. Zreszta gdyby nie to sikanie to razem zawsze im cieplej, a on taki malutki:shake:

Posted

Kajmanek dostał mikro budkę-kompatybilną rozmiarowo.wlazł mi na kolana,pochłonął kabanosy większe od niego.
ale kwili okrutnie maleństwo zza tych krat.
on wygląda jak mniejsze wydanie Bajki.
dostał royal'a dla wrażliwców.szybko mu trzeba szukac domu bo nadchodzą zimne dni a na ciepły posiłek rzadko mogą liczyć...