dorota1 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Ale szybka akcja:-o Jak udało się odnaleźć pana Brutusa? Quote
Jagienka Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 [quote name='Ploter']Uff Brutus szczęśliwie w domku!!:multi:[/quote] Ufff, akcja faktycznie błyskawiczna :loveu: Quote
Ploter Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Pan go już od wczoraj szukał, dziś od 6 rano. Znajoma rozpuszczała wici, rozwieszała ogłoszenia, no i Pan zadzwonił. Quote
ayla1 Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 czyli masz tymczas aktualny?:cool3: Quote
Ploter Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 nie mam :p mam drzwi do malowania bo Brutus je zeskrobał. Quote
Ank@ Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Nie wiem czy Axel/Alex miał wątek ( a jeśli maił to nie mogę znaleźć) więc piszę tutaj. Dzisiaj widziałam chłopaka na zakupach w sklepie. Wygląda ślicznie, ma błyszczącą, długą sierść i taki piękny 'uśmiech'. Niestety nie rozmawiałam z właścicielką jak się sprawuje, bo mi się spieszyło. :p Quote
Foksia i Dżekuś Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 [quote name='Ank@2']Nie wiem czy Axel/Alex miał wątek ( a jeśli maił to nie mogę znaleźć) więc piszę tutaj. Dzisiaj widziałam chłopaka na zakupach w sklepie. Wygląda ślicznie, ma błyszczącą, długą sierść i taki piękny 'uśmiech'. Niestety nie rozmawiałam z właścicielką jak się sprawuje, bo mi się spieszyło. :p[/quote] zNALAZALAM PRZYPADKOWO ALE ZIE CIESZE BARDZO ,ZEBY WSZYSTKIE PSIAKI TAK TRAFIALY:loveu:NAPEWNO JEST PO KASTRACJI I JUZ DAWNO W TEJ SPRAWIE DO MNIE DZWONILA:loveu: Quote
Recommended Posts