Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

oba psy są cały czas na kosodrzewiny. będę tam w sobotę, postram się zrobić im nowe lepsze zdjęcia. mam nadzieję, ze się uda, włascicielka była teraz w szpitalu, oby juz była na miejscu i mogla mi psy pokazac

• Replies 151
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no i - ze się tak wyrazę - dupa. :roll: p. Sieminska jest praktycznie unieruchomiona w łózku, nie moze jeszcze chodzic, miała powazną operację. nie miałam jej jak pokazac, o które psy mi chodzi, a ona nie mogla mi ich wyprowadzic. sytuacja jest skomplikowana. obawiam się, ze w najblizszym czasie niczego nie uda mi się załatwic. jak tylko poczuje się lepiej, od razu tam jadę

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

[quote name='Marzenuś']Czy ktoś się nimi zajmuje? Ogłasza je? Robi coś, żeby znaleźć im dom oprócz hopania?[/quote].................tylko na stronie u marki są ................a tak chyba nigdzie .......:-(:-(:-(:-(

Toska taj nam troche inf ...........ja zrobie im allegro
kto zrobi inne ogloszenia

noi namiary namiary na kOgo?????

Posted

ciotki poczekajcie. będę na koso. w przyszlym tygodniu, nie moglam im wczesniej zrobic zdjęć, a te ktore są to troche za malo.
przy ogloszeniach mozna dawac kontakt na mnie:
511683457 [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]
samo hopanie nie ma sensu
problem mam z nimi, bo ile razy tam jestem, to albo jest remont, albo są na interwencji, albo Sieminskiej nie ma i nie ma mi ich kto wyprowadzic. do duzych psów nie mogę wchodzić sama niestety