_Tosia_ Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 oba psy są cały czas na kosodrzewiny. będę tam w sobotę, postram się zrobić im nowe lepsze zdjęcia. mam nadzieję, ze się uda, włascicielka była teraz w szpitalu, oby juz była na miejscu i mogla mi psy pokazac Quote
ANETTTA Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 byłoby super a jeszcze jakies inf o nich .....:-(:-( Quote
_Tosia_ Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 no i - ze się tak wyrazę - dupa. :roll: p. Sieminska jest praktycznie unieruchomiona w łózku, nie moze jeszcze chodzic, miała powazną operację. nie miałam jej jak pokazac, o które psy mi chodzi, a ona nie mogla mi ich wyprowadzic. sytuacja jest skomplikowana. obawiam się, ze w najblizszym czasie niczego nie uda mi się załatwic. jak tylko poczuje się lepiej, od razu tam jadę Quote
gagata Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Widac tam problemów jest dużo więcej niż miśki... Quote
ANETTTA Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 TOSIA miej reke na pulsie plissssssssssssssssss......bede sie przypominac Quote
_Tosia_ Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='ANETTTA']TOSIA miej reke na pulsie plissssssssssssssssss......bede sie przypominac[/quote] na pewno będę pamiętac Quote
gagata Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 U miśków nadal pusto..:shake::shake::shake: Quote
gagata Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Hej, te mśki nie są małe, a nikt ich nie chce zauważyć... Quote
_Tosia_ Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 w tygodniu postaram się pojechac na miejsce, będę 2 kastracje załatwiac, poproszę by mi je wyprowadzono i zrobię im fotki Quote
ANETTTA Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 Nikt Tu Do Was Nie Zaglada Miski Dalej Czekaja Quote
gagata Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Takie duże,a znowu trzeba odkopywać... Quote
ANETTTA Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 co tam u misiaczków ....................trzeba by je oglosc gdzies ..... Quote
ANETTTA Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 w gore w gore po domki ........................sio Quote
Marzenuś Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Czy ktoś się nimi zajmuje? Ogłasza je? Robi coś, żeby znaleźć im dom oprócz hopania? Quote
gagata Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Ja bym poogłaszała, ale nie potrafię....:shake: Wieści możemy dostawać tylko od Tosi... Quote
ANETTTA Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 [quote name='Marzenuś']Czy ktoś się nimi zajmuje? Ogłasza je? Robi coś, żeby znaleźć im dom oprócz hopania?[/quote].................tylko na stronie u marki są ................a tak chyba nigdzie .......:-(:-(:-(:-( Toska taj nam troche inf ...........ja zrobie im allegro kto zrobi inne ogloszenia noi namiary namiary na kOgo????? Quote
_Tosia_ Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 ciotki poczekajcie. będę na koso. w przyszlym tygodniu, nie moglam im wczesniej zrobic zdjęć, a te ktore są to troche za malo. przy ogloszeniach mozna dawac kontakt na mnie: 511683457 [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] samo hopanie nie ma sensu problem mam z nimi, bo ile razy tam jestem, to albo jest remont, albo są na interwencji, albo Sieminskiej nie ma i nie ma mi ich kto wyprowadzic. do duzych psów nie mogę wchodzić sama niestety Quote
Recommended Posts