Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aga!
Ja nie dam rady opłacać allegro. Mam w tej chwili non stop ponawiane allegra 5 psów z Krzyczek i jeszcze dwa które obiecałam. To w miesiącu mi wychodzi 280,00 dodatkowych kosztów. Może ktoś się zadeklaruje, bo gdyby Bryza poszła miałybyśmy miejsce u behawiorysty.

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Irenko..ja moge oglaszac Bryze na allegro...mam tez juz niezla gromadke do ogloszen i wiem Irenko ile to kosztuje:evil_lol::evil_lol:....mam tez Irenko ten plakacic Krzyczkowy,ktory zmontowalam na allegro non-stop----
gdzie sa zdjecia Bryzy i dane...dorzuce jeszcze ja.....;)

Posted

Kamilko!
Bryza jest na pierwszej stronie tego wątku + kontakt do Agi.
Tylko może jeszcze poczekaj, może Aga ma więcej zdjęć.
A możesz mi wrzucić na NK mojego Filipka z Niepołomic?
Mam nowe zdjęcia i mogę Ci przesłać na mail, jeżeli dasz radę.

Posted

Jasen Irenko;)
Irenko na N-K..ma juz Sonie,Aresa i ten plakacic zbiorczy,ktory Ci kiedys pokazywalam z tekstem,ktory mi wyslalas....
tutaj do wgladu jak ktos ma konto na N-K;)
[url=http://nasza-klasa.pl/profile/15218349/gallery/239]Logowanie do nasza-klasa.pl[/url]

..tutaj Irenko ten sam plakacik z N-K na allegro,ktore zrobilam
[url=http://www.allegro.pl/item571324757_krzyczki_psie_pieklo_uratowane_czekaja_na_domy.html]KRZYCZKI-psie pieklo..Uratowane CZEKAJA NA DOMY! (571324757) - Aukcje internetowe Allegro[/url]

jasne,ze dodam Filipka...;);)przeslij mi Irenko na moj email nowe zdjecia;)

Apropo Bryzy poczekam wiec na Age...Aga jak cos to wyslij mi zdjecia nowe Bryzy na [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] wrzuce ja na allegro;)

Posted

Jestem, Kamila wrzucę Ci wszystko co mam + jakiś nowy apelo tekścik, tylko później. Tak do 21 jestem zarżnięta. Mam uzdolnione dzieci kurde, tylko każde w inną stronę a mieszkam na zadupiu....muszę je pozbierać z różnych dziwnych kółek zainteresowań......tiaaa.

Posted

Deklaruję 50 zł/mies na tego behawiorystę.
Jestem wiarygodna :cool1:
Największa Krzykaczka Krzyczkowa mnie zna, niech potwierdzi :eviltong:

Posted

[quote name='pucka69']Deklaruję 50 zł/mies na tego behawiorystę.
Jestem wiarygodna :cool1:
Największa Krzykaczka Krzyczkowa mnie zna, niech potwierdzi :eviltong:[/quote]

Znam:-) Potwierdzam, dzięki Pucko:-) Też Cię lubię:-)

A wiecie to swoją drogą ciekawe czemu ja się poczułam......na zasadzie uderz w stół, a nożyce się odezwą...

Posted

[quote name='pucka69']No właśnie - ciekawe czemu się tak poczułaś :eviltong: Może miałam Olgę na myśli?
Ps. EwaMarta - ja też Cię pamiętam
A bazar mogę zrobić na krzyczkowe psy? Mam fajne rzeczy. Czy to się okaże zaraz kontrowersyjne i zdejmą mi ten bazar?[/quote]

Wystawiaj :lol:
To modne być kontrowersyjnym ;)

Posted

No właśnie - ciekawe czemu się tak poczułaś :eviltong: Może miałam Olgę na myśli?
Ps. EwaMarta - ja też Cię pamiętam
A bazar mogę zrobić na krzyczkowe psy? Mam fajne rzeczy. Czy to się okaże zaraz kontrowersyjne i zdejmą mi ten bazar?

Posted

A ja się bałam, że to inna krzykaczka:placz:;).
Bo znowu bym musiała odkażać wątek:evil_lol:
Całe szczęście, że to tylko Neith, bo dla mnie to Ona nie Krzykaczka.:evil_lol:

Dziękuję pięknie Pucko za pomoc.:loveu:

Posted

[quote name='gusia0106']Wystawiaj :lol:
To modne być kontrowersyjnym ;)[/quote]

Zaczynam czuć dreszczyk emocji:razz:
Co to za bazarek?
Dowiem się, czy będzie niespodzianka? :evil_lol:

Posted

Zrobilam dla Bryzy allegro..danych do kontaktu mi brak:cool3:;)
[url=http://www.allegro.pl/item572191102_bryza_mlodziutka_suczka_uratowana_z_krzyczki.html]Bryza-mlodziutka suczka URATOWANA Z KRZYCZKI (572191102) - Aukcje internetowe Allegro[/url]

Posted

[quote name='Kamila_s']Zrobilam dla Bryzy allegro..danych do kontaktu mi brak:cool3:;)
[URL="http://www.allegro.pl/item572191102_bryza_mlodziutka_suczka_uratowana_z_krzyczki.html"]Bryza-mlodziutka suczka URATOWANA Z KRZYCZKI (572191102) - Aukcje internetowe Allegro[/URL][/quote]

Kamilko, na pierwszej stronie tego wątku:
[CENTER][SIZE=1][FONT=Arial]Kontakt w sprawie adopcji Burki, Dupcia, Brysia i Bryzy:[/FONT]
[FONT=Arial]Agnieszka[/FONT]
[/SIZE][EMAIL="[email protected]"][FONT=Arial][SIZE=1][COLOR=#000000][email protected][/COLOR][/SIZE][/FONT][/EMAIL]
[FONT=Arial][SIZE=1]606363931[/SIZE][/FONT][/CENTER]

Posted

[quote name='pucka69']A bazar mogę zrobić na krzyczkowe psy? Mam fajne rzeczy. Czy to się okaże zaraz kontrowersyjne i zdejmą mi ten bazar?[/quote]
Pucka a ty masz jeszcze tą czerwona wełnę co to miała byc z niej kamizelka dla mnie?
moze by ci sie udało cos z niej wydziergac na Krzyczkowe psy?

Posted

Olga - mam - ale malo jej chyba - nie wiem co mozna zrobic z tego. Poszukam i pomyslę.
Gusia - to nie bazar kontrowersyjny - tylko to, ze może sie zaraz okazac ze na krzyczki nie mozna juz wystawiac bazarow - bo krzyczkowe psy juz w domach czy co :eviltong: To zrobie dzis i dam link

Posted

[url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/na-piwo-calkiem-bezalhoholowy-bazarek-na-utrzymanie-psow-krzyczkowych-do-15-03-a-132795/#post11898891[/url]

Posted

[quote name='Zmysł']tego, co jest u Neris[/quote]

U Neris są trzy:
- Kair
- Lisiczka
- Pręgusia

Najmniejsza z nich wszystkich wydaje się być Pręgusia.
Tak na moje oko przynajmniej.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...