mysza 1 Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 beka napisał(a):Czy oprócz mojej deklaracji ktos zaofiarował pomoc finansową? Jakie są realne szanse na wykupienie? Mysza bede jutro z Bonim w lecznicy koło 18 to mogę przekać Ci fanty i pieniądze Oprócz Twojej deklaracji 200 zł jesli dobrze pamiętam, Waldi wczoraj pisała, że wpłacicili coś ale jeszcze nie mam żadnej wpłaty. Szanse na wykupienie są duze, bo ja i tak po nie jadę, skoro powiedziałam A to teraz czas na B. Po prostu pożyczę i już, nie zamierzam ich tam zostawić. Jutro o 18 w lecznicy- jestesmy umówione. Dzięki. Quote
Guest Elżbieta481 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Wpłaciliśmy niewiele,ale tylko na tyle możemy sobie pozwolić.. Będą z naszej strony bazarki,bo bardzo chcemy pomóc naszej ukochanej rasie.. Biedaki.. Quote
mysza 1 Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 waldi481 napisał(a):Wpłaciliśmy niewiele,ale tylko na tyle możemy sobie pozwolić.. Będą z naszej strony bazarki,bo bardzo chcemy pomóc naszej ukochanej rasie.. Biedaki.. Dzięki za dobre serce, każdy grosz się przyda. Quote
agata-air Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 mysia stwierdziła że jedziemy po nie w sobote choćby nie wiem co ;p Właśnie kochana o której wyjeżdzamy?? musze do hodofffffcy zadzwonić Quote
mysza 1 Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 agata-air napisał(a):mysia stwierdziła że jedziemy po nie w sobote choćby nie wiem co ;p Właśnie kochana o której wyjeżdzamy?? musze do hodofffffcy zadzwonić Będziemy u niego ok.12-13, może być? Quote
lavinia Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Agata, znów jedziesz do naszego ulubionego pana ??:mad: pozdrów go prosze ode mnie :diabloti::diabloti: Quote
agata-air Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 jade :D jak dzwoniłam w sprawie spanieli to zapytałam o ONKI...i uznałyśmy z mysia że nie można ich zostawić :D wam (i trochę mi;p) udało się uratować 16 buldożków to 4 onki to już małe piwo...a pseudo przestanie istnieć w dniu 12 maj 2008 !! Żadne psy im nie zostana Quote
emilia2280 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Na wykup nie dam z zalozenia, ale jak juz bédá w hotelach, to pomogé w utrzymaniu. Czy wykupione spaniele majá swoje wátki? Quote
Anashar Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Z OwP poszło właśnie 200zł na ONki. Na daną chwilę nie możemy więcej zaoferować, ale jak tylko psiaki będą bezpieczne wystawiam pod naszym skrzydłem cegiełki. Quote
mysza 1 Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 [quote name='Anashar']Z OwP poszło właśnie 200zł na ONki. Na daną chwilę nie możemy więcej zaoferować, ale jak tylko psiaki będą bezpieczne wystawiam pod naszym skrzydłem cegiełki. Dziękuję:loveu: Pilnie szukam DT dla szczeniaka- doddy napisała, że jej dom jest nieaktualny:shake: Quote
agata-air Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 ja zabiore szczeniora jakby co. dzięki emilka Quote
mysza 1 Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 agata-air napisał(a):ja zabiore szczeniora jakby co. dzięki emilka Uff, super:multi: Zatem brakuje domu dla jednej z suń. Quote
mysza 1 Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 łodzian3333 napisał(a):tzn. dla której z suń? Wszystko jedno w zasadzie- jedna do Ciebie, jedna wolna. Teraz sprawdziłam, mam awaryjny DT w Krakowie dla młodszej, 10- cio miesięcznej tu kłopot z transportem, bo ja nie dam rady już tam pojechać jednego dnia a nie mam gdzie psów przetrzymać. Podobnie z tymczasem u Ciebie- od niedzieli wieczorem a psy zabierzemy w sobotę. Muszę wszystko dograć, jestem w trakcie:evil_lol: Quote
łodzian3333 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 rozumiem jakby co, zresztą tak jak pisałam na PW obie mogą do mnie jechać tym bardziej że zapewne są zgodne - czy to matka i córka? Quote
mysza 1 Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 łodzian3333 napisał(a):rozumiem jakby co, zresztą tak jak pisałam na PW obie mogą do mnie jechać tym bardziej że zapewne są zgodne - czy to matka i córka? Chyba tak, ale nie wiem:roll: Quote
*Gajowa* Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Wyszperałam cosik na bazarek... jutro ciocia beka przekaże w lecznicy. Quote
mysza 1 Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Wczoraj wpłynęły pierwsze wpłaty: 40 - Ania i Kajber 20 - Waldi481 200- OwP Razem: 260zł Dziękujemy:loveu: Quote
mysza 1 Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 *Gajowa* napisał(a):Wyszperałam cosik na bazarek... jutro ciocia beka przekaże w lecznicy. Dzięki:loveu: Quote
Guest Elżbieta481 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Będzie też trochę grosza z bazarku.Przyszli z forum Beagli.Zawsze można na przyjaciółz tego forum liczyć.Dziś kończymy ten bazarek.Podam konto z tego wątku. Quote
mysza 1 Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 waldi481 napisał(a):Będzie też trochę grosza z bazarku.Przyszli z forum Beagli.Zawsze można na przyjaciółz tego forum liczyć.Dziś kończymy ten bazarek.Podam konto z tego wątku. Super, dziękuję. Quote
agata-air Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 dziewyczny za nic na świecie nie wezmę onka ;( podrzucili mi dziś dwa szczeniory...jestem wściekła, zmęczona i zrezygnowana. Quote
Inez de Villaro Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 są ludzie i taborety.....jakie szczeniory? Quote
mysza 1 Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 agata-air napisał(a):dziewyczny za nic na świecie nie wezmę onka ;( podrzucili mi dziś dwa szczeniory...jestem wściekła, zmęczona i zrezygnowana. No nie, załamię się:-( Quote
kometa Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 w razie czego-Mysza pamiętaj o mnie jęsli edzie potrzeba:) Quote
Recommended Posts