Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

beka napisał(a):
Czy oprócz mojej deklaracji ktos zaofiarował pomoc finansową?

Jakie są realne szanse na wykupienie?

Mysza bede jutro z Bonim w lecznicy koło 18 to mogę przekać Ci fanty i pieniądze

Oprócz Twojej deklaracji 200 zł jesli dobrze pamiętam, Waldi wczoraj pisała, że wpłacicili coś ale jeszcze nie mam żadnej wpłaty.
Szanse na wykupienie są duze, bo ja i tak po nie jadę, skoro powiedziałam A to teraz czas na B. Po prostu pożyczę i już, nie zamierzam ich tam zostawić.
Jutro o 18 w lecznicy- jestesmy umówione. Dzięki.

• Replies 360
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Elżbieta481
Posted

Wpłaciliśmy niewiele,ale tylko na tyle możemy sobie pozwolić..
Będą z naszej strony bazarki,bo bardzo chcemy pomóc naszej ukochanej rasie..
Biedaki..

Posted

waldi481 napisał(a):
Wpłaciliśmy niewiele,ale tylko na tyle możemy sobie pozwolić..
Będą z naszej strony bazarki,bo bardzo chcemy pomóc naszej ukochanej rasie..
Biedaki..

Dzięki za dobre serce, każdy grosz się przyda.

Posted

agata-air napisał(a):
mysia stwierdziła że jedziemy po nie w sobote choćby nie wiem co ;p
Właśnie kochana o której wyjeżdzamy?? musze do hodofffffcy zadzwonić

Będziemy u niego ok.12-13, może być?

Posted

jade :D
jak dzwoniłam w sprawie spanieli to zapytałam o ONKI...i uznałyśmy z mysia że nie można ich zostawić :D
wam (i trochę mi;p) udało się uratować 16 buldożków to 4 onki to już małe piwo...a pseudo przestanie istnieć w dniu 12 maj 2008 !! Żadne psy im nie zostana

Posted

Z OwP poszło właśnie 200zł na ONki. Na daną chwilę nie możemy więcej zaoferować, ale jak tylko psiaki będą bezpieczne wystawiam pod naszym skrzydłem cegiełki.

Posted

[quote name='Anashar']Z OwP poszło właśnie 200zł na ONki. Na daną chwilę nie możemy więcej zaoferować, ale jak tylko psiaki będą bezpieczne wystawiam pod naszym skrzydłem cegiełki.

Dziękuję:loveu:

Pilnie szukam DT dla szczeniaka- doddy napisała, że jej dom jest nieaktualny:shake:

Posted

łodzian3333 napisał(a):
tzn. dla której z suń?

Wszystko jedno w zasadzie- jedna do Ciebie, jedna wolna. Teraz sprawdziłam, mam awaryjny DT w Krakowie dla młodszej, 10- cio miesięcznej tu kłopot z transportem, bo ja nie dam rady już tam pojechać jednego dnia a nie mam gdzie psów przetrzymać.
Podobnie z tymczasem u Ciebie- od niedzieli wieczorem a psy zabierzemy w sobotę. Muszę wszystko dograć, jestem w trakcie:evil_lol:

Posted

łodzian3333 napisał(a):
rozumiem
jakby co, zresztą tak jak pisałam na PW
obie mogą do mnie jechać tym bardziej że zapewne są zgodne - czy to matka i córka?

Chyba tak, ale nie wiem:roll:

Guest Elżbieta481
Posted

Będzie też trochę grosza z bazarku.Przyszli z forum Beagli.Zawsze można na przyjaciółz tego forum liczyć.Dziś kończymy ten bazarek.Podam konto z tego wątku.

Posted

waldi481 napisał(a):
Będzie też trochę grosza z bazarku.Przyszli z forum Beagli.Zawsze można na przyjaciółz tego forum liczyć.Dziś kończymy ten bazarek.Podam konto z tego wątku.

Super, dziękuję.

Posted

agata-air napisał(a):
dziewyczny za nic na świecie nie wezmę onka ;( podrzucili mi dziś dwa szczeniory...jestem wściekła, zmęczona i zrezygnowana.

No nie, załamię się:-(