Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To było zeszłej zimy. Jestem przed angielskim, który zaczynam o 18.30, więc już bardzo ciemno było. Chłopak do mnie dzwoni, że stanął około pięciu metrów od jelenia, ale Iwan zaczął burczeć i jeleń uciekł.. a Iwan za nim. Pyta, co ma zrobić i biegnie. Ja mówię, żeby biegł po taką wielką latarkę do domu i świecił po polu i łące, że Iwanowi się oczy zaświecą. Ale on się rozłączył i stwierdził, że nie ma czasu. Punkt 20 wychodzę i dzwonię. Okazało się, że są już w domu. Chłopak szukał Iwana przez jakieś 30 minut i znalazł go w krzakach.. robiącego kupę.

• Replies 202
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zrobiłam dla 1,5 rocznej siostrzenicy szydełkowane kotki. Dwa były już gotowe, trzeci w trakcie produkcji. I mówię do młodej: "weź kotki, i idziemy czytać książeczkę" a tu niespodzianka, bo z dwóch kotków został jeden... Nagle oczy małej się robią duuuże, wyciąga paluszek, celuje w stronę korytarza i żałośnie rzecze: "miaaaauuu!". I co widzę? Na tymże korytarzu stoi mój najmilszy pies z NAJWIĘKSZĄ DELIKATNOŚCIĄ dzierżąc kotka w paszczy. Intencje miał dobre, bo planował pluszowego kolegę zabrać na spacer, niestety z powodu za wąskiej paszczy kto wystawał na boki i się wydało:D