Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 357
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kajula napisał(a):
Myszko, napisz mi szybko w jakim wieku jest Nestorek. Mam troche zamieszania w pracy, a kolezanka pyta.

Nesteor ma jakieś 2,5-3 lata

Posted

Sluchajcie, mam bardzo powaznego chetnego na Nestorka. Ale dajcie znac, czy Maluch moglby mieszkac na dworze.

Ada napisala na PE:
"Eh... gdyby byla możliwość aby miał swoja bude to bym go wzieła od zaraz na duze podworko...zagrodzone...kawal pola..i solidna opieka... mialby gdzie biegac...i gdzie chodzic na codzienne spacery...a przede wszystkim bylby strasznie kochany i traktowany jak członek rodziny...tyle raz probowalam dziadka namowic i sie zgodzil wreszcie..."

Ale nikt nie odpisal. Moze tu ktos wie cos wiecej?

Posted

Kajula napisał(a):
Sluchajcie, mam bardzo powaznego chetnego na Nestorka. Ale dajcie znac, czy Maluch moglby mieszkac na dworze.

Ada napisala na PE:
"Eh... gdyby byla możliwość aby miał swoja bude to bym go wzieła od zaraz na duze podworko...zagrodzone...kawal pola..i solidna opieka... mialby gdzie biegac...i gdzie chodzic na codzienne spacery...a przede wszystkim bylby strasznie kochany i traktowany jak członek rodziny...tyle raz probowalam dziadka namowic i sie zgodzil wreszcie..."

Ale nikt nie odpisal. Moze tu ktos wie cos wiecej?

Niestety, buda odpada, tylko mieszkanie w domu. Ma słabe stawy i skórę, zimno moze pogarszac jego stan.

Posted

[quote name='Kajula']Rozumiem, a macie moze na oku jakiegos innego ONka, do 2-3 lat? Zdrowego..

Zobacz Argosa- http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=92571&page=11, piękny duży nie jest 100% rasowy, jest jeden problem, zaczyna mu się zaćma i trzeba go operować. Mozna pomoc finansowo, gdyby się dom zdecywdował. Przez tą operację nikt go nie chce a jak operacji nie będzie psiak straci wzrok i szansę na dom...:placz: