beka Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Pięknie wyglada :) Dziewczyny on od waszej miłosci tak pieknieje :) Quote
mysza 1 Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 beka napisał(a):Pięknie wyglada :) Dziewczyny on od waszej miłosci tak pieknieje :) Jestem załamana, że nikt go nie chce:shake: Quote
Kajula Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Myszko, napisz mi szybko w jakim wieku jest Nestorek. Mam troche zamieszania w pracy, a kolezanka pyta. Quote
asiaf1 Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Kajula napisał(a):Myszko, napisz mi szybko w jakim wieku jest Nestorek. Mam troche zamieszania w pracy, a kolezanka pyta. Nesteor ma jakieś 2,5-3 lata Quote
mysza 1 Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 asiaf1 napisał(a):Nesteor ma jakieś 2,5-3 lata Nawet moze byc młodszy, do 2 lat- ostatnio rozmawiałam z lekarzami o nim. Quote
mysza 1 Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Kajula napisał(a):Myszko, napisz mi szybko w jakim wieku jest Nestorek. Mam troche zamieszania w pracy, a kolezanka pyta. Ty jestes Kajula z forum Pro?;) Quote
Olena84 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Dziś Nestorek był na długim spacerku z Beatką i jej koleżanką. Domek potrzebny jak najszybciej! Quote
_beatka_ Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Nestorek jest kochanym psem, jego nowi właściciele będą mieli z niego wielką pociechę:multi: Quote
mysza 1 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 _beatka_ napisał(a):Nestorek jest kochanym psem, jego nowi właściciele będą mieli z niego wielką pociechę:multi: Tylko gdzie oni są:razz: Quote
_beatka_ Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 gdzieś tam są na pewno, tylko jeszcze nie odkryli nestorka, dlatego tyle ogłoszeń robię żeby go nie przeoczyli jak już zaczną szukać;) Quote
mysza 1 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 No tak, szczęścia nie ma, bo albo za duży albo do budy go chcą albo koszty karmy a tam... Quote
lilith27 Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 mysza 1 napisał(a):No tak, szczęścia nie ma, bo albo za duży albo do budy go chcą albo koszty karmy a tam... tak jak batman Quote
Kajula Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Sluchajcie, mam bardzo powaznego chetnego na Nestorka. Ale dajcie znac, czy Maluch moglby mieszkac na dworze. Ada napisala na PE: "Eh... gdyby byla możliwość aby miał swoja bude to bym go wzieła od zaraz na duze podworko...zagrodzone...kawal pola..i solidna opieka... mialby gdzie biegac...i gdzie chodzic na codzienne spacery...a przede wszystkim bylby strasznie kochany i traktowany jak członek rodziny...tyle raz probowalam dziadka namowic i sie zgodzil wreszcie..." Ale nikt nie odpisal. Moze tu ktos wie cos wiecej? Quote
Kajula Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Ah, no i zaznaczam, ze Ada to moja przyjaciolka ;) I wiem, ze na 10000% bedzie mial u niej dobrze. Nie jest to jakas tam pierwsza lepsza osoba z ulicy ;) Quote
mysza 1 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Kajula napisał(a):Sluchajcie, mam bardzo powaznego chetnego na Nestorka. Ale dajcie znac, czy Maluch moglby mieszkac na dworze. Ada napisala na PE: "Eh... gdyby byla możliwość aby miał swoja bude to bym go wzieła od zaraz na duze podworko...zagrodzone...kawal pola..i solidna opieka... mialby gdzie biegac...i gdzie chodzic na codzienne spacery...a przede wszystkim bylby strasznie kochany i traktowany jak członek rodziny...tyle raz probowalam dziadka namowic i sie zgodzil wreszcie..." Ale nikt nie odpisal. Moze tu ktos wie cos wiecej? Niestety, buda odpada, tylko mieszkanie w domu. Ma słabe stawy i skórę, zimno moze pogarszac jego stan. Quote
Kajula Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Rozumiem, a macie moze na oku jakiegos innego ONka, do 2-3 lat? Zdrowego.. Quote
mysza 1 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 [quote name='Kajula']Rozumiem, a macie moze na oku jakiegos innego ONka, do 2-3 lat? Zdrowego.. Zobacz Argosa- http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=92571&page=11, piękny duży nie jest 100% rasowy, jest jeden problem, zaczyna mu się zaćma i trzeba go operować. Mozna pomoc finansowo, gdyby się dom zdecywdował. Przez tą operację nikt go nie chce a jak operacji nie będzie psiak straci wzrok i szansę na dom...:placz: Quote
_beatka_ Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Nestorek absolutnie nie zostanie wydany na dwór bo to piesek na kolankowy i łóżeczkowy:cool3::evil_lol: Quote
mysza 1 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 lilith27 napisał(a):pokołderkowy? czy napoduszkowy? Jedno i drugie:loveu: Quote
lilith27 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 misz ......masz....taki wszystko w jednym komu komu..... Nestorka do domu? Quote
dalia 54 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 hmmm co tam u Nestora ma chłopak wątek na owczarki w potrzebie?? Quote
Recommended Posts