Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 357
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dalia 54 napisał(a):
aha a wiec raczej go tam nie ma to wrzuce go jutro na owczarki w potzrebie :) i podnosze Nestora:)

Owczarki w potrzebie na owczarkach.pl? Jesli tak to ma tam wątek od początku.
A jesli na dogo to nie ma.

Posted

Wow! Niesamowity :loveu::loveu::loveu:

Pani Małgosia Ściskalska chciała nawet, żeby na adres email lecznicy przesłać zdjęcia Nestora z początku i teraz, dla porównania i jako dokumentacja medyczna. To jak teraz Nestor wygląda, to wielki sukces :multi: A Twoje zdjęcia pięknie to pokazują :loveu:

Posted

Olena jak przyjechałam do domu to najpierw musiałam obrobić fotki i je wstawić a potem poszłam spać i jakoś nie chciało mi si wstawać na ten ślub-więc zakopałam się w ściółkę i Paweł poszedł sam:evil_lol:
zresztą ja i tak nie przepadam za tym towarzystwem:eviltong:

Posted

Ja jak każda dziewczynka planuje swój ślub od jakiś 10 lat:evil_lol:, tylko partnera brak:evil_lol:, to mi nie chcą uznać zapisu:evil_lol:. Poznałam już pare cudownych teściowych:razz:, i boje sie że jak przyjdzie co do czego to poznam taką, że ręce mi opadną:evil_lol:.

Posted

byliśmy na wieczornym spacerku, nestorowi bardzo się chciało siusiu i kupkę, załatwił się od razu po wyjściu z lecznicy:roll:
poszliśmy sobie wzdłuż kanału i potem wróciliśmy przy cmentarzu.
Chciał się w drodze zacząć bawić w extramalne ciągnięcie smyczki ale jak zobaczyłam, że już zaczął o tym myśleć i chciał złapać smycz to krzyknęłam i się uspokoił i był grzeczny:evil_lol:
A potem już prawie pod lecznicą spotkaliśmy seterka-pewnie tego kumpla Lucka ale Nestorek go nie lubi więc musieliśmy iść drugą stroną:mad:
w lecznicy był nowofundland z babeszjozą i rodezjan ale weszliśmy z nestorkiem do pokoiku i zaczął się dramat....
on tak strasznie nie lubi jak ktoś go zostawia, jak tylko go przypięlam do kaloryfera to zaczął się tak rzucać, wić , szczekać i piszczeć że ludzie w poczekalni chyba myśleli że go biję i morduję:cool1:
przewrócił miski i powywalał 2 krzesła...
jak je poprawiłam to znów je wywrócił....
strasznie go żal, bo jak on już kogoś pokocha to tak na śmierć i życie, będzie najwierniejszym z wiernych, ale nikt go nie chce:placz: