dalia 54 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 aha a wiec raczej go tam nie ma to wrzuce go jutro na owczarki w potzrebie :) i podnosze Nestora:) Quote
mysza 1 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 dalia 54 napisał(a):aha a wiec raczej go tam nie ma to wrzuce go jutro na owczarki w potzrebie :) i podnosze Nestora:) Owczarki w potrzebie na owczarkach.pl? Jesli tak to ma tam wątek od początku. A jesli na dogo to nie ma. Quote
lilith27 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 mysza mówisz o tym http://www.owczarek.pl/forum/forum_topics.asp?FID=20 a jest jeszcze http://owczarekwpotrzebie.com/forum/index.php administruje Anashar jak dobrze pamietam pozdrawiam Quote
dalia 54 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='lilith27']mysza mówisz o tym Forum Owczarek.pl: Owczarek niemiecki w potrzebie a jest jeszcze Owczarek w Potrzebie - Owczarki Niemieckie - Forum - Powered by vBulletin administruje Anashar jak dobrze pamietam pozdrawiam chodzi mi o to drugie to dobrze ze ma;) Quote
_beatka_ Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Ty Ola:eviltong: fotki z dzisiaj-patrzcie i podziwiajcie:cool3::loveu: Quote
Olena84 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Robi tylko dlaczego Ty nie jestes na slubie? Nestorek super, choć silny, noi musimy jeszcze to drzewo zakopać z powrotem które wykopał prawie;) Quote
Martulinek Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Wow! Niesamowity :loveu::loveu::loveu: Pani Małgosia Ściskalska chciała nawet, żeby na adres email lecznicy przesłać zdjęcia Nestora z początku i teraz, dla porównania i jako dokumentacja medyczna. To jak teraz Nestor wygląda, to wielki sukces :multi: A Twoje zdjęcia pięknie to pokazują :loveu: Quote
lilith27 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 przepieknie cudowny pies ja się ciąglę dziwię czemu on jeszcze tutaj a nie w domku Quote
_beatka_ Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Olena jak przyjechałam do domu to najpierw musiałam obrobić fotki i je wstawić a potem poszłam spać i jakoś nie chciało mi si wstawać na ten ślub-więc zakopałam się w ściółkę i Paweł poszedł sam:evil_lol: zresztą ja i tak nie przepadam za tym towarzystwem:eviltong: Quote
Olena84 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 No nie ładnie, ale na swoim to ja Ciebie widzę:mad:! Quote
Olena84 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Ja jak każda dziewczynka planuje swój ślub od jakiś 10 lat:evil_lol:, tylko partnera brak:evil_lol:, to mi nie chcą uznać zapisu:evil_lol:. Poznałam już pare cudownych teściowych:razz:, i boje sie że jak przyjdzie co do czego to poznam taką, że ręce mi opadną:evil_lol:. Quote
Olena84 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 To co Beatka, będziesz u Nestora dzisiaj? Quote
_beatka_ Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 byliśmy na wieczornym spacerku, nestorowi bardzo się chciało siusiu i kupkę, załatwił się od razu po wyjściu z lecznicy:roll: poszliśmy sobie wzdłuż kanału i potem wróciliśmy przy cmentarzu. Chciał się w drodze zacząć bawić w extramalne ciągnięcie smyczki ale jak zobaczyłam, że już zaczął o tym myśleć i chciał złapać smycz to krzyknęłam i się uspokoił i był grzeczny:evil_lol: A potem już prawie pod lecznicą spotkaliśmy seterka-pewnie tego kumpla Lucka ale Nestorek go nie lubi więc musieliśmy iść drugą stroną:mad: w lecznicy był nowofundland z babeszjozą i rodezjan ale weszliśmy z nestorkiem do pokoiku i zaczął się dramat.... on tak strasznie nie lubi jak ktoś go zostawia, jak tylko go przypięlam do kaloryfera to zaczął się tak rzucać, wić , szczekać i piszczeć że ludzie w poczekalni chyba myśleli że go biję i morduję:cool1: przewrócił miski i powywalał 2 krzesła... jak je poprawiłam to znów je wywrócił.... strasznie go żal, bo jak on już kogoś pokocha to tak na śmierć i życie, będzie najwierniejszym z wiernych, ale nikt go nie chce:placz: Quote
Recommended Posts