Gonia Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Nudziarze pięknie dziękują:Poland::loveu::drink1::happy1: Quote
Matusz Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 [COLOR=Navy][B]to wcale nie jest nudne :diabloti::diabloti: Jeszcze raz Wielkie Gratulacje dla Ciebie Goniu i dla CARELLEGO :loveu::loveu::loveu: chyba mu się jakaś nagroda należy co ?:eviltong: :popcorn: :popcorn: :popcorn: :popcorn:[/B][/COLOR] Quote
Viz Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Zero zdziwienia, bo Carelli jest po prostu najbardziej czarującym standardowym jamnisiem, jakiego miałam okazję widzieć - nie tylko ja tak zapewne powiem. ;) Więc zgarnia, co mu się należy. :eviltong: Gratulacje ! :) Quote
Gonia Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='Matusz'][COLOR=navy][B]to wcale nie jest nudne :diabloti::diabloti:[/B][/COLOR] [B][COLOR=navy]Jeszcze raz Wielkie Gratulacje dla Ciebie Goniu i dla CARELLEGO :loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/B] [B][COLOR=navy]chyba mu się jakaś nagroda należy co ?:eviltong:[/COLOR][/B] [B][COLOR=navy]:popcorn: :popcorn: :popcorn: :popcorn:[/COLOR][/B][/quote]Nagroda za co?Za to,że musiałam zęby myć paluchem,że nie miałam ciuchów,że zamiast wrócić do domu w sobotę musiałam kiblować do niedzieli wieczór?:cool3:Załatwił mnie łobuz na cacy:mad:A tak serio,to on jest moim "księciuniem" i codziennie dostaje nagrody:loveu: Quote
Matusz Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 [quote name='Gonia']Nagroda za co?Za to,że musiałam zęby myć paluchem,że nie miałam ciuchów,że zamiast wrócić do domu w sobotę musiałam kiblować do niedzieli wieczór?:cool3:Załatwił mnie łobuz na cacy:mad:A tak serio,to on jest moim "księciuniem" i codziennie dostaje nagrody:loveu:[/quote] no ja myślę, że codziennie :loveu::loveu::loveu: każdy chciałby mieć takiego psa jak Carelli, istny książę:loveu::loveu: Quote
Gonia Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Aga j,deer,Viz,Amiśka i Mati, wielkie dzięki w imieniu Caralucha:evil_lol:Uwodziciela i łamacza serc:loveu: Quote
Matusz Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 [quote name='Gonia']Aga j,deer,Viz,Amiśka i Mati, wielkie dzięki w imieniu Caralucha:evil_lol:Uwodziciela i łamacza serc:loveu:[/quote] [B][COLOR=navy]oj tak, on już nie jedno serce uwiódł i złamał :loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/B] Quote
Ola164 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Czy te jamniki długowłose (czarny i marmurek) nie sa przypadkiem w MP? Bo ja właśnie czytam i są identyczne tyle że po środku stoi krótkowłosy... Quote
Matusz Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 [quote name='Ola164']Czy te jamniki długowłose (czarny i marmurek) nie sa przypadkiem w MP? Bo ja właśnie czytam i są identyczne tyle że po środku stoi krótkowłosy...[/quote] [COLOR=Navy][B] tak, są :) to jamniczki Amiśki :loveu::loveu::loveu: od lewej ZINKA Koński RAj MISS MEGI Jamnicza Ostoja SASANKA Murkamka [/B][/COLOR] Quote
ursus Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Kto by pomyślał że: w MP była lata temu laureatką prenumeratorów [B]ALMA z Hubertowego Stadka[/B], ona urodziła BESSI BLANKĘ Sznuki ta z kolei XENĘ XELLE Sznuki a ta [B]MISS MEGI Jamnicza[/B] [B]Ostoja[/B]........... ale fajnie prababka i prawnuczka w MP Quote
taxelina Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 a cos wiecej pisza o nich albo w ogole o jamikach? Quote
Ola164 Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Niestety nic nie pisze o jamniczkach, jest jedynie fota:( Quote
Recommended Posts