Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[COLOR=Navy][B]to wcale nie jest nudne :diabloti::diabloti:

Jeszcze raz Wielkie Gratulacje dla Ciebie Goniu i dla CARELLEGO :loveu::loveu::loveu:

chyba mu się jakaś nagroda należy co ?:eviltong:

:popcorn: :popcorn: :popcorn: :popcorn:[/B][/COLOR]

Posted

Zero zdziwienia, bo Carelli jest po prostu najbardziej czarującym standardowym jamnisiem, jakiego miałam okazję widzieć - nie tylko ja tak zapewne powiem. ;) Więc zgarnia, co mu się należy. :eviltong:

Gratulacje ! :)

Posted

[quote name='Matusz'][COLOR=navy][B]to wcale nie jest nudne :diabloti::diabloti:[/B][/COLOR]

[B][COLOR=navy]Jeszcze raz Wielkie Gratulacje dla Ciebie Goniu i dla CARELLEGO :loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/B]

[B][COLOR=navy]chyba mu się jakaś nagroda należy co ?:eviltong:[/COLOR][/B]

[B][COLOR=navy]:popcorn: :popcorn: :popcorn: :popcorn:[/COLOR][/B][/quote]Nagroda za co?Za to,że musiałam zęby myć paluchem,że nie miałam ciuchów,że zamiast wrócić do domu w sobotę musiałam kiblować do niedzieli wieczór?:cool3:Załatwił mnie łobuz na cacy:mad:A tak serio,to on jest moim "księciuniem" i codziennie dostaje nagrody:loveu:

Posted

[quote name='Gonia']Nagroda za co?Za to,że musiałam zęby myć paluchem,że nie miałam ciuchów,że zamiast wrócić do domu w sobotę musiałam kiblować do niedzieli wieczór?:cool3:Załatwił mnie łobuz na cacy:mad:A tak serio,to on jest moim "księciuniem" i codziennie dostaje nagrody:loveu:[/quote]

no ja myślę, że codziennie :loveu::loveu::loveu:

każdy chciałby mieć takiego psa jak Carelli, istny książę:loveu::loveu:

Posted

[quote name='Gonia']Aga j,deer,Viz,Amiśka i Mati, wielkie dzięki w imieniu Caralucha:evil_lol:Uwodziciela i łamacza serc:loveu:[/quote]

[B][COLOR=navy]oj tak, on już nie jedno serce uwiódł i złamał :loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Ola164']Czy te jamniki długowłose (czarny i marmurek) nie sa przypadkiem w MP? Bo ja właśnie czytam i są identyczne tyle że po środku stoi krótkowłosy...[/quote]
[COLOR=Navy][B]
tak, są :)

to jamniczki Amiśki :loveu::loveu::loveu:

od lewej ZINKA Koński RAj
MISS MEGI Jamnicza Ostoja
SASANKA Murkamka [/B][/COLOR]

Posted

Kto by pomyślał że:
w MP była lata temu laureatką prenumeratorów [B]ALMA z Hubertowego Stadka[/B], ona urodziła BESSI BLANKĘ Sznuki ta z kolei XENĘ XELLE Sznuki a ta [B]MISS MEGI Jamnicza[/B] [B]Ostoja[/B]........... ale fajnie prababka i prawnuczka w MP