Mona Posted June 23, 2004 Posted June 23, 2004 Znalazłam troche fajnych gifów,gadzetów i fotek z pinczerami prawie wszelkiej masci :D Quote
Marta-m Posted June 26, 2004 Posted June 26, 2004 Fajne fotki.............. ] Widze Mona że chcesz odnowić to forum.....dobrze że chociaz tty tu zaglądasz........ Quote
JoannaP Posted June 26, 2004 Posted June 26, 2004 pinczeromaniacy piszą po prostu na innym forum :D www.pinczer.idysk.com/forum Quote
Cruise Posted July 7, 2004 Posted July 7, 2004 No ja tez naleze do pinczeroamniakow wiec jak wszyscy bede tu zagladal.Jak zdobede cyfrowke to wystawie pare fotek pusi :lol: Quote
Mona Posted July 7, 2004 Author Posted July 7, 2004 Łał widze ze coraz wiecej sie nas tu zaczyna pojawiac :lol: TRZYMAC TAK DALEJ!!!! Quote
yvonne_s Posted July 10, 2004 Posted July 10, 2004 Ja też jestem :lol: . Bywam tu jak tylko mam czas :lol: Mam dużo zdjęć, bo mam cyfrówkę, ale jakoś nadal nie umiem ich zamieszczać, a i czasu za bardzo na naukę też nie mam. Quote
yvonne_s Posted July 10, 2004 Posted July 10, 2004 Ja też jestem :lol: . Bywam tu jak tylko mam czas :lol: Mam dużo zdjęć, bo mam cyfrówkę, ale jakoś nadal nie umiem ich zamieszczać, a i czasu za bardzo na naukę też nie mam. Quote
Arika_Dominika Posted July 21, 2004 Posted July 21, 2004 Hej. Chociaz jestem charciarą, to ostatnio zakochałam sie w pinczerach :) W planach mam pinczera średniego chyba rudego :D Możecie mi powiedzieć ile kosztuje pinczer średni? Oczywiscie to jest niższa potrzeba, musze blizej poznac ich charakter :) Quote
JoannaP Posted July 22, 2004 Posted July 22, 2004 No to koniecznie zajrzyj na nasze forum - poznasz tam różne psiaki. I oczywiście - polecam spotkania na wystawach 8) W CHojnicach na wystawie na pewno spotkasz pinczera średniego. A może wybierzesz się na rekonesans we wrześniu do Łodzi na Klubowkę? Quote
Arika_Dominika Posted July 23, 2004 Posted July 23, 2004 No to koniecznie zajrzyj na nasze forum - poznasz tam różne psiaki. I oczywiście - polecam spotkania na wystawach 8) W CHojnicach na wystawie na pewno spotkasz pinczera średniego. A może wybierzesz się na rekonesans we wrześniu do Łodzi na Klubowkę? No ale nie od razu taka miłosc, hihi :lol: Spodobały mi się, mam jednego w planach, ale spokojnie :) Na klubówkę nie pojade do Łodzi, ale w CHojnicach będę, występuje pierwszy raz z moją sunią na Młodym Prezenterze. Forum czasem czytam, ale jestem na tylu forkach, ze nie miałabym czasu często czytac i tego :) A ile kosztuje pinczer średni? Słuchajcie hodowcy, juz szczeniakom nie mozecie im obcinac ogonków, nie? :) Quote
JoannaP Posted July 23, 2004 Posted July 23, 2004 Kopiowanie - Niestety - nadal to się praktykuje. Na szczęście, nie wszyscy :D Ja nie mówię, że masz lecieć i kupic, tylko czytać forum (fajnie, że to robisz), rozmawiać z właścicielami, spotykać na wystawach, pytać, pytać, pytać - po to , by więcej się dowiedzieć PRZED podjęciem decyzji. Quote
Arika_Dominika Posted July 23, 2004 Posted July 23, 2004 Joanna A w twojej hodowli obcina sie ogony i kopiuje uszy? Bo ja jestem przeciw temu! Pewnie, rozumiem :D I wiem, ze to musi byc wiedza, wiedza i wiedza oraz zdecydowanie, zdecydowanie i zdecydowanie oraz............ 8) Quote
JoannaP Posted July 23, 2004 Posted July 23, 2004 no nie, my mamy szczeniaki "w całości"... :D Zajrzyj do mnie na stronie i obejrzyj zdjęcia :D Quote
Arika_Dominika Posted July 23, 2004 Posted July 23, 2004 Już lece na twoją stronę!!!!! :D A mówiąc ogólnie : to ja twoją stronę znam doskonale, ale widocznie szczeniaki pominęłam :lol: Ciesze sie bardzo, ze macie je "w całości" 8) Quote
JoannaP Posted July 23, 2004 Posted July 23, 2004 No to tym bardziej zapraszam - a na forum album nam się sypnął i powstaje nowa galeria, zdjęcia są dopiero uzupełniane :D Quote
Arika_Dominika Posted July 24, 2004 Posted July 24, 2004 I już zobaczyłam twoje "całe" szczeniaki , cuda :wink: A zaraz jak będe miała czas to galerie na forum Pinczeromoniaków oglądne :D A tak swoją drogą to pinczery średnie takiemu dziecku 10 letniemu sięga kolan (taki dorosły)? A do kąd sięga dorosłemu człowiekowi? Pozdrff :black: Quote
JoannaP Posted July 25, 2004 Posted July 25, 2004 To zależy ile ten "dorosły" ma wzrostu..... :lol: Ona są tak, jak sznaucery średnie, wiesz jakie one są wysokie? Quote
zaba14 Posted August 2, 2004 Posted August 2, 2004 Joanna a ja mam takie pytanie ;) Twoja min. ma stojące uszka jak wiele innych, ale na wystawie w Katowicach widziałam dwa pinczery min. z oklapnietymi uszkami czy wzorzec dopuszcza takie uchole ? jeden z nich był bardzo ładny (jak na moje oko) sympatyczna sunia.. dla ludzi :evilbat: ale ten drugi to jakiś przydługawy był.. :o nie stałam do konca i nie wiem jaką dostał ocene... :roll: Quote
Od-Nowa Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 nie wiem gdzie napisać więc może tutaj ktoś zaglądnie około roczny piesek w typie pinczerka szuka domu obciętey ogonek, sylwetka pinczera tylko główka trochę drobniejsza. szuka wspaniałego domu który byłby w kontakcie z panią która się nim teraz opiekuje. Jeżeli taki dom jak sobie wymrzyła się nie znajdzie zostanie u niej. ale może akurat ktoś się marzy o małym przyjacielu? piesek nie lubi dzieci, doskonały dla zdecydowanej i konsekwentnej osoby. kontakt na pw Quote
Recommended Posts