Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

da się, da się:evil_lol:
jak np. zeżrą koopsko, woreczek foliowy, wytarzają się w padlinie albo wejdą do błota i zechcą się nagle przytulić:evil_lol:

• 2 weeks later...
  • 10 months later...
Posted

Pozdrawiam wszystkich miłośników flatów:) te psy są cudowne. Jak dla mnie 2 miejsce, zaraz po goldenach (wybaczcie, mam goldena... nie ma innego wyjścia). Jak już będą całkowicie dorosła i niezależna:cool3: napewno i flatka sobie sprawię. Śliczne:loveu:

Posted

Marta ja tak samo :-) Mam na celowniku coraz wiecej retrieverków heeh...

Sluchajcie mógłby mi ktoś użyczyć flaciastego na MP w Opolu? Dzieki z góry, najlepiej pisac na PW.

• 8 months later...
Posted

nie wiem, czy ktoś tu jeszcze zagląda :cool3: ale potrzebuję sprawdzonej hodowli flatów, chętnie na pw ;)

pozdrawiam flatomaniaków :p

• 3 months later...
Posted

witam flatomaniaków...zapraszam do wzięcia udziału w meetingu goldenow oraz flatów....szczegóły znajdziecie na forum o goldenach lub konkretnie u mnie...jesli jestescie zainteresowani to zapraszam...dodatkowo moj nr gg 4450475

Posted

[quote name='andrewa88']witam flatomaniaków...zapraszam do wzięcia udziału w meetingu goldenow oraz flatów....szczegóły znajdziecie na forum o goldenach lub konkretnie u mnie...jesli jestescie zainteresowani to zapraszam...dodatkowo moj nr gg 4450475[/quote]

pewnie gdzieś strasznie daleko w stylu Warszawa albo coś... szkoda :-(

• 2 years later...
Posted

evel, w Lublinie zawsze mozesz skontaktować sie z dziewczynami "ZBasiSfory" - one właśnie tam mieszkają. Mają 3 retrievery, 2 flatki i 1 curly :)