orpha Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 heh a to macie jak w banku , tylko zebym jej nie przydusiła ;) Quote
patch75 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 charly, dzwonilas pod podany numer? sluchajcie, transport jest, nawet moze do samego pasleka za darmo! czlowiek, ktoremu jakis czas pomoglam, chce teraz pomoc mi i umowieni jestesmy na sobote na 14 na wyjazd do Poznania, charly, wyslij mi na komorke swoj numer telefonu, aja wysle Ci numer do tego mezczyzny, bardzo fajny czlowiek i kto wie, moze nastepny dogomaniak;) Quote
orpha Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='patch75']charly, dzwonilas pod podany numer? sluchajcie, transport jest, nawet moze do samego pasleka za darmo! czlowiek, ktoremu jakis czas pomoglam, chce teraz pomoc mi i umowieni jestesmy na sobote na 14 na wyjazd do Poznania, charly, wyslij mi na komorke swoj numer telefonu, aja wysle Ci numer do tego mezczyzny, bardzo fajny czlowiek i kto wie, moze nastepny dogomaniak;)[/quote] och jak to bosko brzmi :):):):loveu: Quote
Margolka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Cuda się jednak zdarzają:loveu::loveu::loveu: Quote
orpha Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 jej no to odpowiedni adosna piosenka i z odpowiednim tytułem [URL]http://www.youtube.com/watch?v=X9MItHBr6RI[/URL] Quote
Charly Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 [quote name='patch75']charly, dzwonilas pod podany numer? sluchajcie, transport jest, nawet moze do samego pasleka za darmo! czlowiek, ktoremu jakis czas pomoglam, chce teraz pomoc mi i umowieni jestesmy na sobote na 14 na wyjazd do Poznania, charly, wyslij mi na komorke swoj numer telefonu, aja wysle Ci numer do tego mezczyzny, bardzo fajny czlowiek i kto wie, moze nastepny dogomaniak;)[/quote] juz odczytałam i posylam Ci pw:) Wszystko przekaże Weroni bo to u niej jest teraz CZarek i ona decyduje co i jak Quote
mru Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='patch75']charly, wyslij mi na komorke swoj numer telefonu, aja wysle Ci numer do tego [B][SIZE=3]mezczyzny[/SIZE][/B], bardzo fajny czlowiek i kto wie, moze nastepny dogomaniak;)[/quote] mmmm :cool3::cool3::cool3: Quote
Charly Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 już mam:-D:-D:-D Czekam na odpowiedz Weroni co i jak. Bo to juz w ten weekend. [COLOR=darkred]Jesli[/COLOR] maly ma jechac, to tą ofertę musimy wykorzystac. Quote
Charly Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 mam wspaniałą wiadomość: mały nigdzie nie jedzie. Ma DT u Weroni:multi::multi::multi::loveu: Weronia zakochala się w Czareckim:-D:-D:-D Więc grzeje dupke u niej, az sie nie znajdzie domek:placz::loveu::loveu::loveu: Dzięki Weroniu:loveu::loveu::loveu: a pieniążki odsyłamy.....mam nadzieje ze ofiarodawcy wybacza to lekkie zamieszanie:oops::lol: Quote
Brutus_L Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Charly']mam wspaniałą wiadomość: mały nigdzie nie jedzie. Ma DT u Weroni:multi::multi::multi::loveu: Weronia zakochala się w Czareckim:-D:-D:-D Więc grzeje dupke u niej, az sie nie znajdzie domek:placz::loveu::loveu::loveu: Dzięki Weroniu:loveu::loveu::loveu: a pieniążki odsyłamy.....mam nadzieje ze ofiarodawcy wybacza to lekkie zamieszanie:oops::lol:[/QUOTE] Do mnie nie odsyłajcie. Przeznaczcie je dla innego psa wg swojego uznania. Quote
malawaszka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 a ja tylko obserwuję zmiany tematu :loveu: :multi::multi::multi: cudownie Czaruś to Ci się poszczęściło!!! Quote
Charly Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Drogi panie Jacku....to jest suma 300 zl i będę bardzo wdzięczna za wskazanie nam psa wedle pana uznania. Duzo nas tu na watku, każdy ma inna opinię, a chcemy pozostac "przyjaciółmi"... ;) 250 na konto RA-duni i 50 na konto rodzicow Rybci Quote
Charly Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 [quote name='malawaszka']a ja tylko obserwuję zmiany tematu :loveu: :multi::multi::multi: cudownie Czaruś to Ci się poszczęściło!!![/quote] no:loveu: a widzials zdjecia Lolci:cool3: Quote
Charly Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 decyzją załozycielki wątku czyli moją:oops:, czekamy na decyzje Brutusa, ktorego o naszej jednoglosnej:evil_lol::diabloti:decyzji o nie podejmowaniu decyzji juz poinformowalam na pw. dziekuje za tak liczne poparcie kochani;):loveu: Quote
Ra_dunia Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Wariatka ;) To o Tobie Charly :D Oczywiście, że czekamy na decyzje Brutusa. [SIZE=1][COLOR=Gray]Basia oferowała stałe miejsce dla ślepych i starych piesków... zawsze można tę budę jednak kupić. Taki pomnik pamięci Brutusa - przysłuży się wielu psiakom... Ale to tylko tak sobie, małymi literkami rzuciłam pomysł[/COLOR][/SIZE][COLOR=Gray]...[/COLOR] Quote
Charly Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 [quote name='Ra_dunia']Wariatka ;) To o Tobie Charly :D bes sęsu ta demokracja:watpliwy: Quote
Charly Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 [quote name='Brutus_L']Ewa. Ta co 10 lat w schronisku.[/quote] to juz tam lece:lol: Quote
Brutus_L Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Charly']to juz tam lece:lol:[/QUOTE] Dziękuję.. Quote
Charly Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 [quote name='Brutus_L']Dziękuję..[/quote] Ewcia chyba potrzebuje domu z tego co widze. Ale czekam na odpowiedz dziewczyn. ------------------------------------------------------------------ Czarecki szuka domu hop! hop!:) Quote
Weronia Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Moi drodzy!! to prawda. zakochałam się w Czarusiu.:oops: i to na zabój. Jest psem mikruskiem, maleńkim i spokojnym, grzecznym jak żaden inny, bezproblemowym, nie brudzi w domu itd itd ... i w związku z tym, moja szanowna Mamcia, która wróciła dziś zza gór i lasów, stwierdziła, że Czarek.. może zostać jeszcze trochę (ja znam to "jeszcze trochę..:evil_lol:) Myślę, że dobrze się stało, jednak to zawsze dom, prawda?? Mam nadzieję, że nikt nie będzie zmieszany lub zły przez tak szybki obrót sprawy. Wiem że i Charly i Basia(ktora zorganizowała dla piesa miejsce u siebie) oraz wszyscy, którzy wspomagali Czarusia finansowo oraz kibicowali dzielnie na wątku i martwili się.. myśleli, że wszystko pójdzie tak, jak ustaliliśmy. Przepraszam za zamieszanie w takim razie. Bez Was ten pies siedziałby dalej w schronie!!! (albo.. nie wiadomo co by się z nim działo:shake:) Quote
Charly Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 [quote name='Weronia']Moi drodzy!! to prawda. zakochałam się w Czarusiu.:oops: i to na zabój. Jest psem mikruskiem, maleńkim i spokojnym, grzecznym jak żaden inny, bezproblemowym, nie brudzi w domu itd itd ... i w związku z tym, moja szanowna Mamcia, która wróciła dziś zza gór i lasów, stwierdziła, że Czarek.. może zostać jeszcze trochę (ja znam to "jeszcze trochę..:evil_lol:) Myślę, że dobrze się stało, jednak to zawsze dom, prawda?? Mam nadzieję, że nikt nie będzie zmieszany lub zły przez tak szybki obrót sprawy. Wiem że i Charly i Basia(ktora zorganizowała dla piesa miejsce u siebie) oraz wszyscy, którzy wspomagali Czarusia finansowo oraz kibicowali dzielnie na wątku i martwili się.. myśleli, że wszystko pójdzie tak, jak ustaliliśmy. Przepraszam za zamieszanie w takim razie. Bez Was ten pies siedziałby dalej w schronie!!! (albo.. nie wiadomo co by się z nim działo:shake:)[/quote] Weroniu bez Ciebie siedzialby w schronie (albo...nie wiadomo co by się z nim dzialo):loveu::loveu::loveu: Ja jestem bardzo szczesliwa ze zostaje w domku. To juz teraz nie musi sie przyzwyczajac do zimna i spac przy otwartym oknie:evil_lol::loveu: Basi jestem jak wszyscy tutaj szalenie i niewymiernie wdzieczna, bo jej propozycja otwarla schroniskowa bramę Czarusia... Quote
Weronia Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Charly'] Basi jestem jak wszyscy tutaj szalenie i niewymiernie wdzieczna, bo jej propozycja otwarla schroniskowa bramę Czarusia...[/quote] dokladnie. gdybyśmy się nie zebrali w koopę WSZYSCY to by nie było tematu szczęśliwego Czarusia śpiącego na jego ulubionej szafce :evil_lol: (sam ją wybrał, ja go tam nie wsadzalam:eviltong: ) Quote
basia0607 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 I żyli dlugo i szczęśliwie !!! fajnie to wyszło :multi:. dobrze się stało, Ja po niedzieli przymuje do siebie psa z wybitym okiem , agresor straszny ale ratuję go przed schroniskiem., trafil by do niego po raz drugi. Quote
Charly Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 a ile "krzyku" bylo, ile zamieszania:evil_lol:. Ale wyszlo Czarusiowi to na zdrowie. Baska tylko otrzymywala moje gg...Czarecki jedzie, czarecki nie jedzei, jednak jedzie, juz nie przyjedzie:oops::lol: Quote
Recommended Posts