Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Charly']rzeczywiscie lekkie zamieszanie jest na wątku. jeszcze weronia ze zdjeciami sie wcisla:evil_lol:

zrobmy tak: poniewaz rybcia poszla odrabiac fizyke i nie moge od niej tego konta wyciągnąc prosze Brutus poczekaj do jutra z tą wplątą na ten transport ok? A buda jest na ra-dunie

nie wiem czy Ra-dunia ci przeslala juz konto. ale nie zaszkodzi przeslac dwa razy. wiec ja przesle na pw.
Czy mozesz powiedziec ile tego będzie, zebysmy wiedzialy ile jeszcze trzeba zbierac? dzieki[/QUOTE]

Wystarczy. Nie musicie już nic zbierać tylko Czarkiem się opiekujcie.

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Brutus_L']Wystarczy. Nie musicie już nic zbierać tylko Czarkiem się opiekujcie.[/quote]

kochana krowo na miedzy. siedze tu i placze i okropnie (nie) dziękuje

nie wiem co powiedziec.

Czarus będzie mial swoja wlasną prywatną cieplą bude. po raz pierwszy po 10 latach.....

Posted

No i padłam :) Jak ja kocham takich ludzi :D
Brutus - nie chcesz adoptować Czarka?? Albo mojego tymczasa Jumpera??
Może masz rodzeństwo jakieś niezapsione? Albo dasz się sklonować?

Właśnie miałam wysyłać nr konta, ale to nie będę dublować ;)

Posted

nie mogę się powstrzymac. musze troche zlożyc hold Allahowi za zeslanie dobrych ludzi na ten wątek: RM, Mysza, Brutus:loveu::loveu::loveu:

:modla::modla::modla: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

a jak Czarus znajdzie dom to buda bedzie dla następnej dogomaniackiej bidy i tak w kólko:)

Posted

Jesli po podliczeniu wszystkich wplat, oplacenia czego trzeba wyjdzie wiecej niz buda kosztuje to zwolamy wszystkich wplacajacych i zdecydujemy co z ta kasą zrobic.

Posted

Mój bank to Inteligo :) Tyle powinno wystarczyć. Ja w przelewach nigdy nie musiałam pisać nazwy banku. Jak już to adres i to nie banku, ale osoby posiadającej rachunek :)

Teraz mam nadzieję, że wszystkie wpłaty na Czarusia przejdą bez problemu :D

[SIZE=1]Jumper nieśmiało zaprasza na swój wątek...:oops:[/SIZE]

Posted

[quote name='Ra_dunia']Mój bank to Inteligo :) Tyle powinno wystarczyć. Ja w przelewach nigdy nie musiałam pisać nazwy banku. Jak już to adres i to nie banku, ale osoby posiadającej rachunek :)

Teraz mam nadzieję, że wszystkie wpłaty na Czarusia przejdą bez problemu :D

[SIZE=1]Jumper nieśmiało zaprasza na swój wątek...:oops:[/SIZE][/quote]

no dobra już dobra:watpliwy:
mnie się zawsze babka w banku pyta o nazwe:roll:

ide na wątek Jumpera:lol:

Posted

[quote name='Charly']
mnie się zawsze babka w banku pyta o nazwe:roll:
[/quote]
aaaa - no to rzeczywiście :) Bo oni sprawdzają w ten sposób, czy na pewno dobry numer konta jest wpisany :D
Ja przelewy już od lat robię elektronicznie :D Ale rzeczywiście mogą pewnie niekiedy chcieć nazwy banku ;) Kto ich tam wie ;)

Ważne, że już wszystko jasne :D

Czarucha... a może zrób nam niespodziankę i idź do stałego domku?? co??

Posted

[quote name='orpha']Czesc Czaruś :loveu: , same dobre wiesci widze :)
a ja przypominam ze jakby Czarus jechal przez Wawe i potrzebna bylaby pomoc to jestem do dyspozycji[/quote]

Kochana Orpha:loveu:. 100.000 własnych zwierząt, male mieszkanie i zawsze kącik dla psiaka w potrzebie:buzi:
Wszystko jest juz ustalone. do gdyni malego dowozi koleżanka Weroni, z gdyni odbieram go ja pociągiem. jade do Elbląga, a z Elblaga odbiera mnie mama Rybc! i wiezie do Lepna, gdzie Iwona już na nas czeka:multi:

Posted

aaa co ja tu czytam! :crazyeye: nie sadzilam...

niesamowite! Czaruniu! (jejku jaki on przystojny...)
jednak wciaz zycze Ci zebys budy uzywal jak najmniej i jak najszybciej znalazl domek!:eviltong:

Posted

Bardzo dziękujemy:loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi:

Czarusiowi życze jak najszybszego znalezienia domku, ale....poniewaz ta buda zostala sfinansowana ze środków dogomaniackich:loveu::loveu::loveu: jest zarezerwowana dla psów z dogomani:multi::multi::multi:. Więc jesli czarek szybciutko znajdzie domek będzie mozna umiescic w niej następnego pieska z dogo. A na razie nic nie slychac ze strony domków Czarusiowych:-(, zbilża się zima (juz teraz jest okrooopnie zimno) i ta buda dla Czarusia pozwala mi znow spokojniej spać

Ra-dunia jak tylko powplywają pieniązki daj znac ile kto i jak i wtedy powiem Basi zeby zamówiła u stolarza budę:) lub może gdzies mozna u nas taką kupic. Ale mysle ze u stolarza bedzie lepsza. Baska zamawia tam budy. Zaraz z nia zreszta pogadam.

Posted

[quote name='Ra_dunia']Póki co doszło od Brutusa 250. Nic więcej. Ale to jakieś ekspresowe tempo było :D[/quote]

ło matyldo 250 zl:mdleje::modla::angel:

ja mysle Margolka ze masz racje. zanim taki stolarz tą budę zrobi to minie. Mam pomysl gdzie poszukac:). Na wątku Basi i Barni Basia organizowala tą imprezę charytatywną na Sląsku na rzecz ichnego schroniska:) I z częsci uzbieranych pieniędzy zamowila gdzies jakąs fajną budę i link do producenta wstawila na wątek. To ja tam w takim razie zajrzę dziś wieczorkiem i powiem co i jak. A gdyby ktos z was znal jakiegos fajnego producenta dajcie znac. porównamy:)

32, 50 przeleje RM w piątek. zapytam jeszcze Myszy ile ona przeleje i bedziemy wiedziec czy dysponujemy.