Brutus_L Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 [quote name='Charly']rzeczywiscie lekkie zamieszanie jest na wątku. jeszcze weronia ze zdjeciami sie wcisla:evil_lol: zrobmy tak: poniewaz rybcia poszla odrabiac fizyke i nie moge od niej tego konta wyciągnąc prosze Brutus poczekaj do jutra z tą wplątą na ten transport ok? A buda jest na ra-dunie nie wiem czy Ra-dunia ci przeslala juz konto. ale nie zaszkodzi przeslac dwa razy. wiec ja przesle na pw. Czy mozesz powiedziec ile tego będzie, zebysmy wiedzialy ile jeszcze trzeba zbierac? dzieki[/QUOTE] Wystarczy. Nie musicie już nic zbierać tylko Czarkiem się opiekujcie. Quote
Charly Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 [quote name='Brutus_L']Wystarczy. Nie musicie już nic zbierać tylko Czarkiem się opiekujcie.[/quote] kochana krowo na miedzy. siedze tu i placze i okropnie (nie) dziękuje nie wiem co powiedziec. Czarus będzie mial swoja wlasną prywatną cieplą bude. po raz pierwszy po 10 latach..... Quote
Ra_dunia Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 No i padłam :) Jak ja kocham takich ludzi :D Brutus - nie chcesz adoptować Czarka?? Albo mojego tymczasa Jumpera?? Może masz rodzeństwo jakieś niezapsione? Albo dasz się sklonować? Właśnie miałam wysyłać nr konta, ale to nie będę dublować ;) Quote
Charly Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 nie mogę się powstrzymac. musze troche zlożyc hold Allahowi za zeslanie dobrych ludzi na ten wątek: RM, Mysza, Brutus:loveu::loveu::loveu: :modla::modla::modla: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: a jak Czarus znajdzie dom to buda bedzie dla następnej dogomaniackiej bidy i tak w kólko:) Quote
malawaszka Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 cudownie! co prawda szkoda, że nie na kanapę od razu, ale i na to przyjdzie czas!!! Quote
Charly Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Jesli po podliczeniu wszystkich wplat, oplacenia czego trzeba wyjdzie wiecej niz buda kosztuje to zwolamy wszystkich wplacajacych i zdecydujemy co z ta kasą zrobic. Quote
Charly Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Ra-dunia, teraz widze dopiero ze w koncie ktory mi przeslalas brak nazwy banku. Quote
Charly Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 RA-dunia nie mam od Ciebie pw. musze isc teraz z psem Quote
Ra_dunia Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Mój bank to Inteligo :) Tyle powinno wystarczyć. Ja w przelewach nigdy nie musiałam pisać nazwy banku. Jak już to adres i to nie banku, ale osoby posiadającej rachunek :) Teraz mam nadzieję, że wszystkie wpłaty na Czarusia przejdą bez problemu :D [SIZE=1]Jumper nieśmiało zaprasza na swój wątek...:oops:[/SIZE] Quote
orpha Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Czesc Czaruś :loveu: , same dobre wiesci widze :) a ja przypominam ze jakby Czarus jechal przez Wawe i potrzebna bylaby pomoc to jestem do dyspozycji Quote
Charly Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='Ra_dunia']Mój bank to Inteligo :) Tyle powinno wystarczyć. Ja w przelewach nigdy nie musiałam pisać nazwy banku. Jak już to adres i to nie banku, ale osoby posiadającej rachunek :) Teraz mam nadzieję, że wszystkie wpłaty na Czarusia przejdą bez problemu :D [SIZE=1]Jumper nieśmiało zaprasza na swój wątek...:oops:[/SIZE][/quote] no dobra już dobra:watpliwy: mnie się zawsze babka w banku pyta o nazwe:roll: ide na wątek Jumpera:lol: Quote
Ra_dunia Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Charly'] mnie się zawsze babka w banku pyta o nazwe:roll: [/quote] aaaa - no to rzeczywiście :) Bo oni sprawdzają w ten sposób, czy na pewno dobry numer konta jest wpisany :D Ja przelewy już od lat robię elektronicznie :D Ale rzeczywiście mogą pewnie niekiedy chcieć nazwy banku ;) Kto ich tam wie ;) Ważne, że już wszystko jasne :D Czarucha... a może zrób nam niespodziankę i idź do stałego domku?? co?? Quote
Charly Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='orpha']Czesc Czaruś :loveu: , same dobre wiesci widze :) a ja przypominam ze jakby Czarus jechal przez Wawe i potrzebna bylaby pomoc to jestem do dyspozycji[/quote] Kochana Orpha:loveu:. 100.000 własnych zwierząt, male mieszkanie i zawsze kącik dla psiaka w potrzebie:buzi: Wszystko jest juz ustalone. do gdyni malego dowozi koleżanka Weroni, z gdyni odbieram go ja pociągiem. jade do Elbląga, a z Elblaga odbiera mnie mama Rybc! i wiezie do Lepna, gdzie Iwona już na nas czeka:multi: Quote
Ra_dunia Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Akcja logistyczna zakrojona na wielką skalę Quote
mru Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 aaa co ja tu czytam! :crazyeye: nie sadzilam... niesamowite! Czaruniu! (jejku jaki on przystojny...) jednak wciaz zycze Ci zebys budy uzywal jak najmniej i jak najszybciej znalazl domek!:eviltong: Quote
Brutus_L Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Mam już wszystkie namiary. Ok. 18tej będę w domu i wszystko załatwię. Quote
Charly Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='Brutus_L']Mam już wszystkie namiary. Ok. 18tej będę w domu i wszystko załatwię.[/quote] :multi::multi::multi: :multi::multi::multi: Quote
Ra_dunia Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Super :) A Czarek rzeczywiście, niech z tej budy korzysta jak najmniej, jeśli już w ogóle... ;) Quote
Charly Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Bardzo dziękujemy:loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi: Czarusiowi życze jak najszybszego znalezienia domku, ale....poniewaz ta buda zostala sfinansowana ze środków dogomaniackich:loveu::loveu::loveu: jest zarezerwowana dla psów z dogomani:multi::multi::multi:. Więc jesli czarek szybciutko znajdzie domek będzie mozna umiescic w niej następnego pieska z dogo. A na razie nic nie slychac ze strony domków Czarusiowych:-(, zbilża się zima (juz teraz jest okrooopnie zimno) i ta buda dla Czarusia pozwala mi znow spokojniej spać Ra-dunia jak tylko powplywają pieniązki daj znac ile kto i jak i wtedy powiem Basi zeby zamówiła u stolarza budę:) lub może gdzies mozna u nas taką kupic. Ale mysle ze u stolarza bedzie lepsza. Baska zamawia tam budy. Zaraz z nia zreszta pogadam. Quote
Ra_dunia Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Pieniążki doszły :loveu: Brutus_L DZIĘKUJEMY :loveu: 250 PLN zasiliło konto Czarusia :multi: Quote
Charly Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Od Brutusa 250? czy tam jeszcze cos innego doszlo? ps. tak czy siak pisze do Basi o zamowienie budy. Zaraz jak dostane odpowiedz podam Ci konto fundacyjne Baski Quote
Ra_dunia Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Póki co doszło od Brutusa 250. Nic więcej. Ale to jakieś ekspresowe tempo było :D Quote
Margolka Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Na allegro ogłaszają się producenci bud. Różniste modele i fasony... Dobrze, że maluszek będzie miał ciepły kącik:loveu: Quote
Charly Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='Ra_dunia']Póki co doszło od Brutusa 250. Nic więcej. Ale to jakieś ekspresowe tempo było :D[/quote] ło matyldo 250 zl:mdleje::modla::angel: ja mysle Margolka ze masz racje. zanim taki stolarz tą budę zrobi to minie. Mam pomysl gdzie poszukac:). Na wątku Basi i Barni Basia organizowala tą imprezę charytatywną na Sląsku na rzecz ichnego schroniska:) I z częsci uzbieranych pieniędzy zamowila gdzies jakąs fajną budę i link do producenta wstawila na wątek. To ja tam w takim razie zajrzę dziś wieczorkiem i powiem co i jak. A gdyby ktos z was znal jakiegos fajnego producenta dajcie znac. porównamy:) 32, 50 przeleje RM w piątek. zapytam jeszcze Myszy ile ona przeleje i bedziemy wiedziec czy dysponujemy. Quote
Recommended Posts