Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no Czarek to fenomen! :D cudny

ja to może nie w środku, bo pod Lasem Kabackim
ale tak to tylko tabuny pielgrzymek ludzi z wózkami i na rowerach ;) bardziej jak park niestety

ale grzyby od małego zbieram jak jestem na wakacjach na wsi :)

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Czarecki - dumna z Ciebie jestem :D
Weroniu - na pieskach jeszcze nie był testowany charakterek naszego ulubieńca? Ja myślę, że tak jak piszecie - on się po prostu boi jak się coś dziwnego wokół niego dzieje :(
Biedactwo :(
A kiedy będą wyniki badań?

Posted

Radunia, wyniki zeskrobin będą w poniedziałek. Trzymajcie kciuki, żeby to nie był nużeniec :( Może wyjdzie zwykła grzybica..
Nie był jeszcze testowany na psiakach..

Dziewczyny, chciałabym Wam pokazać na filmiku Czarusia.. ale zupełnie nie wiem jak to zrobić..
Może poproszę tz zeby mi wrzucił filmik na you tube. ale nie wiem czy on umie.
Pomoże ktoś????
Musicie zobaczyć jak Czaruś się cieszy!! :)

Posted

Niewidome pieski tak okazują strach
to samo było z Lolką - póki nie poznała czasem pokazywała nam ząbki
to nie to, że ona jest agresywna :)
to strach, bo przecież ona nie widziała co do niej podchodzi

Weroniu, na youtube trzeba się tylko zarejestrować z tego, co wiem :)

Posted

w sumie moge dac komus login i hasło , moze jestescie bystrzejsi niz ja , tym bardziej ze tam po angielsku wsio a ja z angielskim to tak niekoniecznie sobie radze :oops:

Posted

ja bym mogła filmik na mojego photobucketa wrzucić
tylko czy Weronia da rade go mi przesłać
pocztą chyba nie ma sensu

wrzucić go gdzieś na jakieś sendspace czy yousendit można :)

Posted

Sądzę, że Weronia jakoś wieczorem wrzuci ;) tzn jej TZ pewnikiem :D
W weekend kupuję szeleczki dla przystojniaka ;) Sądzimy, że zielony kolor nadziei będzie dla niego najbardziej odpowiedni :D
Wiecie jaka to malizna?? Weronia zmierzyła jego obwód w "klacie" i ma 48 cm!

Posted

to czekamy na filmik czekamy , moja oferta udostepnienia youtube jest dalej aktualna
tylko hasło i login musiałbym zostawic komus teraz , bo w domu nie mam narazie neta i przez caly week bede odcieta od cywilizacji

Posted

eee.:oops:...wlasnie przekopuje moje gg..w poszukiwaniu instrukcji jak się robi allegro cegielkowe tzn. zeby tam na dole byly no wiecie...te "cegielki";)...ale nie umie znalesc. jakby ktos wiedzial to prosze o instrukcje na gg

8820431

Posted

[quote name='mru']ja będę do Was wpadała :)[/quote]
Tzn w poniedziałek na szczęście wracam ;) ale weekend mam bez netu ;)

[B]Charly[/B] - zanim ruszy aukcja cegiełkowa to najpierw konto należy ustalić ;)
Rozmawiałam z Weronią i żeby ją odciążyć (ma jeszcze milion innych spraw :( ) to mogłabym zbierać pieniążki na swoje konto (dopóki Czarek nie trafi do Basi), ale jednak wolałabym konta nie podawać na allegro :shake:. Zresztą niefundacyjne konto w takich aukcjach wygląda podejrzanie...
[B]Weroniu[/B] - da się pieniążki przez konto TOZu zbierać?

Posted

[quote name='orpha']w sumie moge dac komus login i hasło , moze jestescie bystrzejsi niz ja , tym bardziej ze tam po angielsku wsio a ja z angielskim to tak niekoniecznie sobie radze :oops:[/quote]

byłoby super!!
może napisz mi na pw login i hasełko, bo nie wiem, czy mój tz zarejestrowany..

Wrzucę dziś a najpozniej jutro rano kilka filmików:)

Posted

[quote name='Ra_dunia']Tzn w poniedziałek na szczęście wracam ;) ale weekend mam bez netu ;)

[B]Charly[/B] - zanim ruszy aukcja cegiełkowa to najpierw konto należy ustalić ;)
Rozmawiałam z Weronią i żeby ją odciążyć (ma jeszcze milion innych spraw :( ) to mogłabym zbierać pieniążki na swoje konto (dopóki Czarek nie trafi do Basi), ale jednak wolałabym konta nie podawać na allegro :shake:. Zresztą niefundacyjne konto w takich aukcjach wygląda podejrzanie...
[B]Weroniu[/B] - da się pieniążki przez konto TOZu zbierać?[/quote]

noo, myslę, że moznaby.
Choć nie lubię tam zbierać:/
Tylko właśnie lepsze by było prywatne, bo np. ja codziennie nie mam wyciągów z tozu konta, tylko w poniedziałki. i muszę mieć faktury na wszystko:/
A nie moznaby było napisac, ze zbieramy na konto wolontariuszki???
to może brzmiałoby bardziej wiarygodnie..

Posted

mysle ze konto prywatne nie ma wielkich szans. nie wiem ale tak mi sie wydaje. to co? na basi fundacyjne? jakby cos sie zmienilo czy cos to zawsze bedzie mozna przelac. najlepiej by bylo zbierac na konto tam gdzie maly jest. Czyli na "TOZ';). Wiec co?

jesli chodzi o Basi fundacyjne, tez trzeba miec faktury na wszystko.

Posted

No i tu pojawia się następny problem. Bo za leczenie po niższych kosztach to faktur nie dostaniemy.
Cegiełkowe allegro powinno być na budę - i wtedy zbieramy na konto Basi.
Na leczenie i transport - możemy zbierać na moim.
To chyba będzie najłatwiejsze rozwiązanie.
A może cud się stanie i Czarek nim trafi do Basi znajdzie domek? ;)
Może wstrzymajmy się z cegiełkami??

Posted

[quote name='Ra_dunia']No i tu pojawia się następny problem. Bo za leczenie po niższych kosztach to faktur nie dostaniemy.
Cegiełkowe allegro powinno być na budę - i wtedy zbieramy na konto Basi.
Na leczenie i transport - możemy zbierać na moim.
To chyba będzie najłatwiejsze rozwiązanie.
A może cud się stanie i Czarek nim trafi do Basi znajdzie domek? ;)
Może wstrzymajmy się z cegiełkami??[/quote]

też tak myslę. na budkę - konto Basi fundacyjne
a na transport, leczenie, itp może jednak prywatne, co??
jak myslicie dziewczyny???

Lepiej się nie wstrzymujmy z cegiełkami. Ja na temat szybkiego znalezienia domku Czarusiowi nie jestem tak optymistycznie nastawiona:/

Posted

dobrze. wystawie allegro cegielkowe na bude i konto Basi. jesli Czarek znajdzie dom wczesniej, to będzie buda dla inengo psiaka.

w takim razie Ra- dunia napsiz tak jak mowilas do tych ludzi, ktorzy oferowali pomoc - i to na konto prywatne

niech tob edzie podzielone w takim razie.