mru Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 no Czarek to fenomen! :D cudny ja to może nie w środku, bo pod Lasem Kabackim ale tak to tylko tabuny pielgrzymek ludzi z wózkami i na rowerach ;) bardziej jak park niestety ale grzyby od małego zbieram jak jestem na wakacjach na wsi :) Quote
Ra_dunia Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Czarecki - dumna z Ciebie jestem :D Weroniu - na pieskach jeszcze nie był testowany charakterek naszego ulubieńca? Ja myślę, że tak jak piszecie - on się po prostu boi jak się coś dziwnego wokół niego dzieje :( Biedactwo :( A kiedy będą wyniki badań? Quote
Charly Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Czaruchna jaki superstar. Ile pytan:) Wyniki będą w poniedzialek chyba cos Weronia pisała Quote
Weronia Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Radunia, wyniki zeskrobin będą w poniedziałek. Trzymajcie kciuki, żeby to nie był nużeniec :( Może wyjdzie zwykła grzybica.. Nie był jeszcze testowany na psiakach.. Dziewczyny, chciałabym Wam pokazać na filmiku Czarusia.. ale zupełnie nie wiem jak to zrobić.. Może poproszę tz zeby mi wrzucił filmik na you tube. ale nie wiem czy on umie. Pomoże ktoś???? Musicie zobaczyć jak Czaruś się cieszy!! :) Quote
Charly Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Weroniu popros popros. koniecznie chcialabym zobaczyc Czareckiego cieszącego się. Oj tak mu sie poszczescilo no...Zeby teraz ten domek szybciutko. Quote
mru Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Niewidome pieski tak okazują strach to samo było z Lolką - póki nie poznała czasem pokazywała nam ząbki to nie to, że ona jest agresywna :) to strach, bo przecież ona nie widziała co do niej podchodzi Weroniu, na youtube trzeba się tylko zarejestrować z tego, co wiem :) Quote
Ra_dunia Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Filmik z Czarusiem! Super by było! Czekam z niecierpliwością :D Quote
orpha Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 kurde jestem na youtubie zarejestrowana , ale nie wiem jak sie tam filmiki wrzuca :shake: , moje filmiki moje dziecie mi wrzucało Quote
orpha Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 w sumie moge dac komus login i hasło , moze jestescie bystrzejsi niz ja , tym bardziej ze tam po angielsku wsio a ja z angielskim to tak niekoniecznie sobie radze :oops: Quote
mru Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 ja bym mogła filmik na mojego photobucketa wrzucić tylko czy Weronia da rade go mi przesłać pocztą chyba nie ma sensu wrzucić go gdzieś na jakieś sendspace czy yousendit można :) Quote
Ra_dunia Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Sądzę, że Weronia jakoś wieczorem wrzuci ;) tzn jej TZ pewnikiem :D W weekend kupuję szeleczki dla przystojniaka ;) Sądzimy, że zielony kolor nadziei będzie dla niego najbardziej odpowiedni :D Wiecie jaka to malizna?? Weronia zmierzyła jego obwód w "klacie" i ma 48 cm! Quote
orpha Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Czaruś trzymam kciuki za Ciebie z sił całych , taki kochany piesek musi znaleźć dom:loveu: Quote
orpha Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 to czekamy na filmik czekamy , moja oferta udostepnienia youtube jest dalej aktualna tylko hasło i login musiałbym zostawic komus teraz , bo w domu nie mam narazie neta i przez caly week bede odcieta od cywilizacji Quote
mru Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 o nie :eviltong: to mnie wieczorem już nie będzie ;) aaa, Czaruniu, na pewno jesteś na tym filmiku :loveu: B O S K I :loveu: Quote
Ra_dunia Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Ja już od dzisiejszego wieczoru jestem na dogo i na necie niedostępna... Quote
Charly Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 eee.:oops:...wlasnie przekopuje moje gg..w poszukiwaniu instrukcji jak się robi allegro cegielkowe tzn. zeby tam na dole byly no wiecie...te "cegielki";)...ale nie umie znalesc. jakby ktos wiedzial to prosze o instrukcje na gg 8820431 Quote
mru Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 [quote name='Ra_dunia']Ja już od dzisiejszego wieczoru jestem na dogo i na necie niedostępna...[/quote] ja będę do Was wpadała :) Quote
orpha Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 a ja bede podglądać z komórki , jak mi nie jej nie wyłacza:roll: , jakos na racunek mi chyba brakło :roll: Quote
Ra_dunia Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 [quote name='mru']ja będę do Was wpadała :)[/quote] Tzn w poniedziałek na szczęście wracam ;) ale weekend mam bez netu ;) [B]Charly[/B] - zanim ruszy aukcja cegiełkowa to najpierw konto należy ustalić ;) Rozmawiałam z Weronią i żeby ją odciążyć (ma jeszcze milion innych spraw :( ) to mogłabym zbierać pieniążki na swoje konto (dopóki Czarek nie trafi do Basi), ale jednak wolałabym konta nie podawać na allegro :shake:. Zresztą niefundacyjne konto w takich aukcjach wygląda podejrzanie... [B]Weroniu[/B] - da się pieniążki przez konto TOZu zbierać? Quote
Weronia Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 [quote name='orpha']w sumie moge dac komus login i hasło , moze jestescie bystrzejsi niz ja , tym bardziej ze tam po angielsku wsio a ja z angielskim to tak niekoniecznie sobie radze :oops:[/quote] byłoby super!! może napisz mi na pw login i hasełko, bo nie wiem, czy mój tz zarejestrowany.. Wrzucę dziś a najpozniej jutro rano kilka filmików:) Quote
Weronia Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 [quote name='Ra_dunia']Tzn w poniedziałek na szczęście wracam ;) ale weekend mam bez netu ;) [B]Charly[/B] - zanim ruszy aukcja cegiełkowa to najpierw konto należy ustalić ;) Rozmawiałam z Weronią i żeby ją odciążyć (ma jeszcze milion innych spraw :( ) to mogłabym zbierać pieniążki na swoje konto (dopóki Czarek nie trafi do Basi), ale jednak wolałabym konta nie podawać na allegro :shake:. Zresztą niefundacyjne konto w takich aukcjach wygląda podejrzanie... [B]Weroniu[/B] - da się pieniążki przez konto TOZu zbierać?[/quote] noo, myslę, że moznaby. Choć nie lubię tam zbierać:/ Tylko właśnie lepsze by było prywatne, bo np. ja codziennie nie mam wyciągów z tozu konta, tylko w poniedziałki. i muszę mieć faktury na wszystko:/ A nie moznaby było napisac, ze zbieramy na konto wolontariuszki??? to może brzmiałoby bardziej wiarygodnie.. Quote
Charly Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 mysle ze konto prywatne nie ma wielkich szans. nie wiem ale tak mi sie wydaje. to co? na basi fundacyjne? jakby cos sie zmienilo czy cos to zawsze bedzie mozna przelac. najlepiej by bylo zbierac na konto tam gdzie maly jest. Czyli na "TOZ';). Wiec co? jesli chodzi o Basi fundacyjne, tez trzeba miec faktury na wszystko. Quote
Ra_dunia Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 No i tu pojawia się następny problem. Bo za leczenie po niższych kosztach to faktur nie dostaniemy. Cegiełkowe allegro powinno być na budę - i wtedy zbieramy na konto Basi. Na leczenie i transport - możemy zbierać na moim. To chyba będzie najłatwiejsze rozwiązanie. A może cud się stanie i Czarek nim trafi do Basi znajdzie domek? ;) Może wstrzymajmy się z cegiełkami?? Quote
Weronia Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 [quote name='Ra_dunia']No i tu pojawia się następny problem. Bo za leczenie po niższych kosztach to faktur nie dostaniemy. Cegiełkowe allegro powinno być na budę - i wtedy zbieramy na konto Basi. Na leczenie i transport - możemy zbierać na moim. To chyba będzie najłatwiejsze rozwiązanie. A może cud się stanie i Czarek nim trafi do Basi znajdzie domek? ;) Może wstrzymajmy się z cegiełkami??[/quote] też tak myslę. na budkę - konto Basi fundacyjne a na transport, leczenie, itp może jednak prywatne, co?? jak myslicie dziewczyny??? Lepiej się nie wstrzymujmy z cegiełkami. Ja na temat szybkiego znalezienia domku Czarusiowi nie jestem tak optymistycznie nastawiona:/ Quote
Charly Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 dobrze. wystawie allegro cegielkowe na bude i konto Basi. jesli Czarek znajdzie dom wczesniej, to będzie buda dla inengo psiaka. w takim razie Ra- dunia napsiz tak jak mowilas do tych ludzi, ktorzy oferowali pomoc - i to na konto prywatne niech tob edzie podzielone w takim razie. Quote
Recommended Posts