Charly Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 [quote name='orpha']powstawiaj prosze bo ja sie zaczynam juz gubic ;p[/quote] Juz wstawiam sytaucja Czarusia coby bylo dla czytających przejrzyscie jest taka, ze....czeka na dom w schronisku;) Edit: Orpha są na pierwszej. Ale wiem ze on jeszcze chyba inne mial..Mru Ty mu robiłas jakies? acha- na adopcjach org jeszcze ma Quote
orpha Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 sory ze zaoffuje ale dzisiaj na spacerze zbaranialam :crazyeye: Amon podlecial do amstaffa z checia zabawy , amsafek tez taka chec wyrazal , na co jego "pani" rzucila do mnie tekst "prosze zabrac psa bo moj to nie jest pies do zabawy" :mad: , jak slowo ledwom sie powstrzymałam zeby jej w pusty baniak nie przywalic , za to nie odmowilam sobie dosadnego komentarza :mad::mad::mad:. Jakim prawem tacy kretyni maja takie psy !!!!!!!!!!!!!! Quote
mru Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [quote name='Charly']Juz wstawiam sytaucja Czarusia coby bylo dla czytających przejrzyscie jest taka, ze....czeka na dom w schronisku;) Edit: Orpha są na pierwszej. Ale wiem ze on jeszcze chyba inne mial..Mru Ty mu robiłas jakies? acha- na adopcjach org jeszcze ma[/quote] robiam, ale mog bz juz nieaktualne :roll: sprawdze potem a jak je znajde na watku to tu wkleje Quote
Charly Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 spoko nie musisz. chciala Orpha zeby nie dublowac. Orpa na razie i tak wystarczy. A Mru Ty zdaje sie robiłas te typowe 4łapy itp. Quote
Charly Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 [quote name='orpha']sory ze zaoffuje ale dzisiaj na spacerze zbaranialam :crazyeye: Amon podlecial do amstaffa z checia zabawy , amsafek tez taka chec wyrazal , na co jego "pani" rzucila do mnie tekst "prosze zabrac psa bo moj to nie jest pies do zabawy" :mad: , jak slowo ledwom sie powstrzymałam zeby jej w pusty baniak nie przywalic , za to nie odmowilam sobie dosadnego komentarza :mad::mad::mad:. Jakim prawem tacy kretyni maja takie psy !!!!!!!!!!!!!![/quote] wiesz...jak tak sobie myśle, że pani amstaffka już byc moze dobrze wiedziala dlaczego jej psiak nie powinnien sie bawic z Twoim...może zna swojego psiaka, jego zabawy i w co sie potrafia zmienic... :placz::placz: sorry nie umiem sie uwolnic od obrazu psa mordercy...ale mam takie doswiadczenia zabawowe wlasnie, ktore sie skonczyly krwawą pogonia:placz::placz: Quote
orpha Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 eee nie to nie bylo to ze zna , a slow "pani" jest tu na wyrost troche . Ufam intuicji Niyi ona wyczuwa ktory pies jest grozny i wtedy wcale do niego nie podchodzi , tylko odrazu zawraca i idzie w druga strone udajac ze nie widzi delikwenta , a do tego tez podeszla machajac ogonem. Quote
mru Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 i z rana Czarek skacze, bo na pewno gdzieś czai się domek! Quote
Ra_dunia Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 No dalej Czarecki hopaj :) Może już dzisiaj będę wiedziała, co z badaniami ([SIZE=1]mam nadzieję, że Magda nie zapomni... i nie będzie interwencji... i będzie miała czas się dowiedzieć... i...) [/SIZE] Quote
Angie :) Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [URL]http://telezoo.pl/ogloszenia/niewidomy--sprawny-----c-z-a-r-u-s-----szuka-domu-----tel---0--511-819-130---0--602-344-740_221.html[/URL] Quote
Ra_dunia Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Angie :loveu: Ty nie powinnaś mieć nicka Angie a Angel ;) Quote
Angie :) Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 tez zaluje ze nie Angel bo Aniol moze spelnic zyczenia i zmienic psi los a ja nie... Quote
orpha Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [quote name='Angie :)']tez zaluje ze nie Angel bo Aniol moze spelnic zyczenia i zmienic psi los a ja nie...[/quote] też bym chciała , ale wiecie co chciec to moc :) , damy rade Quote
Angie :) Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 musimy - jedno spojrzenie w pyszczek psiaka i odzyskuje energie :multi: Quote
mru Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [quote name='orpha']też bym chciała , ale wiecie co chciec to moc :) , damy rade[/quote] no, w kupie siła ;) Quote
orpha Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [quote name='mru']no, w kupie siła ;)[/quote] no to mi sie skojarzyło heheh , akurat dzisiaj mam do badania k... :cool1: Quote
orpha Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 hahaha ktos z gumtree mnie wreszcie namierzy i zamordoju :p , dodaje Czarusia 3 raz w ciagu doby , zeby byl na gorze :D:D Quote
Ra_dunia Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 nie damy Cię zamordować ;) dzielnie staniemy w Twojej obronie :) Czarecki na pewno też... Quote
orpha Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 dla Czarusia to dam sie i zamordowac , oby tylko znalazł sie ten co go pokocha i da mu domek :) Quote
Charly Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 z 10:niewiem:, ale wiecie to wszytko jest jedna wielka niewiadoma. warunki schroniskowe, slaba siersc...ale mysle ze jak podasz 10 to bedzie ok Ra-dunia czy kroi się jakas wizyta weciarska. Jak bedzie wet, to niech okresli wiek psiaka. Quote
Recommended Posts