Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

O kurcze - chwilę mnie na dogo nie było a tu takie rewelacyjne wiadomości :)
Co do ślepków co sobie świetnie radziły i radzą podeślę Ci jutro wątki z dogo :) z hoteliku u Murki :)
Charly - Możesz liczyć na moją pomoc :) i wielkie dzięki za zajęcie się tematem :)
Mi niestety też śnią się te biedulki wszystkie... :( a teraz jeszcze taki zastój w adopcjach... :(

Posted

ja, jakby było potrzeba mogę załatwić tłumaczenie na holenderski ;)
wiem, że oni tam świetnie po ang sobie radzą, ale może zawsze fajniej
a wiem też, że oni adoptują od nas

tu jest taka strona np.
[URL]http://www.blinddogs.net/[/URL]
tam jakiś help jest, tipsy jakieś
jakies pomysły może :)

i jakieś zarty typu:
[IMG]http://www.blinddogs.net/AromaTherapyforDogs.jpg[/IMG]

ps: Dżeki z mojego podpisu nie ma oczka
does that count?

Posted

Tłumaczenia na angielski mogę robić ja :) Jeśli by trzeba było, to moja przyjaciółka zna świetnie hiszpański :D
Napisałam do Murciu czy możemy wykorzystać wątki ślepych piesków, które u niej przebywały... na pewno się zgodzi :)
Czarusiu - hopaj szybko po domek :) Żebyśmy mogły już od razu na wątku napisać, że zostałeś adoptowany...

Posted

[quote name='Ra_dunia']Tłumaczenia na angielski mogę robić ja :) Jeśli by trzeba było, to moja przyjaciółka zna świetnie hiszpański :D
Napisałam do Murciu czy możemy wykorzystać wątki ślepych piesków, które u niej przebywały... na pewno się zgodzi :)
Czarusiu - hopaj szybko po domek :) Żebyśmy mogły już od razu na wątku napisać, że zostałeś adoptowany...[/quote]

hej - po prawej stronie jest reklama specjalna --------------------->

i temat:

[I]Czy Twoj pies ma juz swoja strone internetowa?[/I]

moze to zalozyc dla slepków?

Posted

[quote name='mru']
ps: Dżeki z mojego podpisu nie ma oczka
does that count?[/quote]
Pieski bez oczka też mają problemy z adopcją... więc dlaczego nie pomóc też im?
Ps. Fajna ta stronka [URL]http://www.blinddogs.net/[/URL] :)

Posted

no sympatyczna taka :)

[url]http://www.pepedog.com/[/url] tu jest strona jednego niewidomego
[url]http://blinddog.info/blinddoghelp.htm[/url] tu pomoc co robic jak sie ma slepaczka :)

jej, Czarek, przepraszam, że zaśmiecam Twój wątek!
możecie to potem wykasować :eviltong: tylko obejrzyjcie czy zapiszcie gdzieś adresy

Posted

Przez zaśmiecanie wątku Czaruś wciąż na pierwszej :)
A jak potencjalni adoptujący go tutaj odwiedzą to przynajmniej dowiedzą się jak pomagać ślepkowi :)

Sądzę, że takie informacje koniecznie należy umieścić na stronie internetowej :) a może i w wątku :)
Charly - zróbmy wątek taki bardziej optymistyczny... Że to wspaniałe, cudowne psy, które widzą sercem :) W odnośnikach do ich historii jest tyle bólu i smutku, że powiew optymizmu stanowczo by się przydał...

Ps. Ostatnio Weroni nie ma na necie... A jak ktoś już do niej dzwonił w sprawie adopcji?? a my nic nie wiemy??

Posted

[quote name='rotek_']mru..nawet nie widziałam ze sa takie stronki:loveu:
rewelacja...
trzymam kciuki[/quote]

zajrzyjcie tutaj !!!

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10562772#post10562772[/URL]

Posted

[quote name='Ra_dunia']Zajrzyjcie, zajrzyjcie, ale nie zapomnijcie o Czarusiu :D[/quote]

Czarus tez tam bedzie - ale na razie niezasmiecajmy Mu watku bo potencjany opiekun moze sie zniechecic naszymi pogawedkami :diabloti:

Posted

super pomysły tu sie mnożą:) oczywiscie wątek bedzie sympatyczny i pozytywny, bo to są strasznie sympatyczne psiaki. I wlasnie sercem widzą:loveu: Dzis wieczorem lub najpozniej jutro zaczne ten wątek robic. na poczatku po prostu porobie sobie miejsce itd. i zacznie się budowa. taka będzie prowizorka najpierw. poprosiłam Oktawie o jakis filmik- może będzie. także wątek będzie się zmieniał i piękniał;)

acha- Czarecki w góre:)

Posted

[quote name='Charly']super pomysły tu sie mnożą:) oczywiscie wątek bedzie sympatyczny i pozytywny, bo to są strasznie sympatyczne psiaki. I wlasnie sercem widzą:loveu: Dzis wieczorem lub najpozniej jutro zaczne ten wątek robic. na poczatku po prostu porobie sobie miejsce itd. i zacznie się budowa. taka będzie prowizorka najpierw. poprosiłam Oktawie o jakis filmik- może będzie. także wątek będzie się zmieniał i piękniał;)

acha- Czarecki w góre:)[/quote]

nie aha - tylko przede wszystkim Czarus do gory :)

Posted

[quote name='Angie :)']hej,

poniewaz niewidoma Lola ma na rzaie fundusze to zgodnie z sugestia chcialaby to wplacic na Czarusia - pls o numer konta na PW.:lol:[/quote]

Angie:) Czarus jest w schronisku. nie ma na kogo wplacac:)

Lolcia bedzie potrzebowala pieniazki na weta na odrobaczenie i jesli Garncarz wezmie za wizyte lub byc moze nawet bedzie operacja. tego jeszcze nie wiemy.

Posted

dopiero teraz przeczytałam ,ze Lolcia jest bogata:evil_lol::multi::multi:

Ale na CZarka nie ma jak bo jest w schronie. Skontaktuje się z Weronia, czy moznaby dla niego jakąs pule otworzyc. Tak na przyszlosc. Jak wyjdzie ze schronu. Lub moze jest mozliwosc juz teraz skonsultowac go z wetem. pobrac krewke, sprawdzic co z ta tarczyca itd.
Jak myslisz Angie?

Posted

[quote name='Charly']
Ale na CZarka nie ma jak bo jest w schronie. Skontaktuje się z Weronia, czy moznaby dla niego jakąs pule otworzyc. Tak na przyszlosc. Jak wyjdzie ze schronu. Lub moze jest mozliwosc juz teraz skonsultowac go z wetem. pobrac krewke, sprawdzic co z ta tarczyca itd.
Jak myslisz Angie?[/quote]

bardzo by mu sie przydało... :roll:
może coś wzmacniającego, na tę sierść...

Posted

[quote name='mru']bardzo by mu sie przydało... :roll:
może coś wzmacniającego, na tę sierść...[/quote]

wiesz najpierw może zbadac krewke, co z nim jest. co nie? to podstawa. a potem moze odrobaczyc. moze odpchlic jesli ma pchelki. bo jesli ma- to taka siersc to moga byc pchly itd. Kurczaki byloby extra juz teraz mu zywot umilic no i odciązyc DT lub DS w przyszlosci. Weronia jakos nie odpowiada na gg. moze jej nie ma. poczekamy troche.

ale to decyzja Angie:)