Charly Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 Czarecki w góre jeśli macie jakies materiały ślepakowe w stylu: jestem niewidomym psem i super sobie radzę- przysyłajcie Quote
Ra_dunia Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 O kurcze - chwilę mnie na dogo nie było a tu takie rewelacyjne wiadomości :) Co do ślepków co sobie świetnie radziły i radzą podeślę Ci jutro wątki z dogo :) z hoteliku u Murki :) Charly - Możesz liczyć na moją pomoc :) i wielkie dzięki za zajęcie się tematem :) Mi niestety też śnią się te biedulki wszystkie... :( a teraz jeszcze taki zastój w adopcjach... :( Quote
Charly Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 w koopie siła:):multi: Czarnecki w góre po domek:) Quote
Charly Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 dobranoc Czaruśku. Może nocką ktoś Cię wypatrzy. Quote
mru Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 ja, jakby było potrzeba mogę załatwić tłumaczenie na holenderski ;) wiem, że oni tam świetnie po ang sobie radzą, ale może zawsze fajniej a wiem też, że oni adoptują od nas tu jest taka strona np. [URL]http://www.blinddogs.net/[/URL] tam jakiś help jest, tipsy jakieś jakies pomysły może :) i jakieś zarty typu: [IMG]http://www.blinddogs.net/AromaTherapyforDogs.jpg[/IMG] ps: Dżeki z mojego podpisu nie ma oczka does that count? Quote
Ra_dunia Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Tłumaczenia na angielski mogę robić ja :) Jeśli by trzeba było, to moja przyjaciółka zna świetnie hiszpański :D Napisałam do Murciu czy możemy wykorzystać wątki ślepych piesków, które u niej przebywały... na pewno się zgodzi :) Czarusiu - hopaj szybko po domek :) Żebyśmy mogły już od razu na wątku napisać, że zostałeś adoptowany... Quote
Angie :) Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='Ra_dunia']Tłumaczenia na angielski mogę robić ja :) Jeśli by trzeba było, to moja przyjaciółka zna świetnie hiszpański :D Napisałam do Murciu czy możemy wykorzystać wątki ślepych piesków, które u niej przebywały... na pewno się zgodzi :) Czarusiu - hopaj szybko po domek :) Żebyśmy mogły już od razu na wątku napisać, że zostałeś adoptowany...[/quote] hej - po prawej stronie jest reklama specjalna ---------------------> i temat: [I]Czy Twoj pies ma juz swoja strone internetowa?[/I] moze to zalozyc dla slepków? Quote
Ra_dunia Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Angie - sądzę, że można :) skoro jest darmowa ;) Quote
Ra_dunia Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='mru'] ps: Dżeki z mojego podpisu nie ma oczka does that count?[/quote] Pieski bez oczka też mają problemy z adopcją... więc dlaczego nie pomóc też im? Ps. Fajna ta stronka [URL]http://www.blinddogs.net/[/URL] :) Quote
mru Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 no sympatyczna taka :) [url]http://www.pepedog.com/[/url] tu jest strona jednego niewidomego [url]http://blinddog.info/blinddoghelp.htm[/url] tu pomoc co robic jak sie ma slepaczka :) jej, Czarek, przepraszam, że zaśmiecam Twój wątek! możecie to potem wykasować :eviltong: tylko obejrzyjcie czy zapiszcie gdzieś adresy Quote
Ra_dunia Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Przez zaśmiecanie wątku Czaruś wciąż na pierwszej :) A jak potencjalni adoptujący go tutaj odwiedzą to przynajmniej dowiedzą się jak pomagać ślepkowi :) Sądzę, że takie informacje koniecznie należy umieścić na stronie internetowej :) a może i w wątku :) Charly - zróbmy wątek taki bardziej optymistyczny... Że to wspaniałe, cudowne psy, które widzą sercem :) W odnośnikach do ich historii jest tyle bólu i smutku, że powiew optymizmu stanowczo by się przydał... Ps. Ostatnio Weroni nie ma na necie... A jak ktoś już do niej dzwonił w sprawie adopcji?? a my nic nie wiemy?? Quote
rotek_ Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 mru..nawet nie widziałam ze sa takie stronki:loveu: rewelacja... trzymam kciuki Quote
Angie :) Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='rotek_']mru..nawet nie widziałam ze sa takie stronki:loveu: rewelacja... trzymam kciuki[/quote] zajrzyjcie tutaj !!! [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10562772#post10562772[/URL] Quote
Ra_dunia Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Zajrzyjcie, zajrzyjcie, ale nie zapomnijcie o Czarusiu :D Quote
Angie :) Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='Ra_dunia']Zajrzyjcie, zajrzyjcie, ale nie zapomnijcie o Czarusiu :D[/quote] Czarus tez tam bedzie - ale na razie niezasmiecajmy Mu watku bo potencjany opiekun moze sie zniechecic naszymi pogawedkami :diabloti: Quote
Charly Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 super pomysły tu sie mnożą:) oczywiscie wątek bedzie sympatyczny i pozytywny, bo to są strasznie sympatyczne psiaki. I wlasnie sercem widzą:loveu: Dzis wieczorem lub najpozniej jutro zaczne ten wątek robic. na poczatku po prostu porobie sobie miejsce itd. i zacznie się budowa. taka będzie prowizorka najpierw. poprosiłam Oktawie o jakis filmik- może będzie. także wątek będzie się zmieniał i piękniał;) acha- Czarecki w góre:) Quote
Angie :) Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='Charly']super pomysły tu sie mnożą:) oczywiscie wątek bedzie sympatyczny i pozytywny, bo to są strasznie sympatyczne psiaki. I wlasnie sercem widzą:loveu: Dzis wieczorem lub najpozniej jutro zaczne ten wątek robic. na poczatku po prostu porobie sobie miejsce itd. i zacznie się budowa. taka będzie prowizorka najpierw. poprosiłam Oktawie o jakis filmik- może będzie. także wątek będzie się zmieniał i piękniał;) acha- Czarecki w góre:)[/quote] nie aha - tylko przede wszystkim Czarus do gory :) Quote
Angie :) Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 hej, poniewaz niewidoma Lola ma na rzaie fundusze to zgodnie z sugestia chcialaby to wplacic na Czarusia - pls o numer konta na PW.:lol: Quote
Charly Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 [quote name='Angie :)']hej, poniewaz niewidoma Lola ma na rzaie fundusze to zgodnie z sugestia chcialaby to wplacic na Czarusia - pls o numer konta na PW.:lol:[/quote] Angie:) Czarus jest w schronisku. nie ma na kogo wplacac:) Lolcia bedzie potrzebowala pieniazki na weta na odrobaczenie i jesli Garncarz wezmie za wizyte lub byc moze nawet bedzie operacja. tego jeszcze nie wiemy. Quote
Charly Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 dopiero teraz przeczytałam ,ze Lolcia jest bogata:evil_lol::multi::multi: Ale na CZarka nie ma jak bo jest w schronie. Skontaktuje się z Weronia, czy moznaby dla niego jakąs pule otworzyc. Tak na przyszlosc. Jak wyjdzie ze schronu. Lub moze jest mozliwosc juz teraz skonsultowac go z wetem. pobrac krewke, sprawdzic co z ta tarczyca itd. Jak myslisz Angie? Quote
mru Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='Charly'] Ale na CZarka nie ma jak bo jest w schronie. Skontaktuje się z Weronia, czy moznaby dla niego jakąs pule otworzyc. Tak na przyszlosc. Jak wyjdzie ze schronu. Lub moze jest mozliwosc juz teraz skonsultowac go z wetem. pobrac krewke, sprawdzic co z ta tarczyca itd. Jak myslisz Angie?[/quote] bardzo by mu sie przydało... :roll: może coś wzmacniającego, na tę sierść... Quote
Charly Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 [quote name='mru']bardzo by mu sie przydało... :roll: może coś wzmacniającego, na tę sierść...[/quote] wiesz najpierw może zbadac krewke, co z nim jest. co nie? to podstawa. a potem moze odrobaczyc. moze odpchlic jesli ma pchelki. bo jesli ma- to taka siersc to moga byc pchly itd. Kurczaki byloby extra juz teraz mu zywot umilic no i odciązyc DT lub DS w przyszlosci. Weronia jakos nie odpowiada na gg. moze jej nie ma. poczekamy troche. ale to decyzja Angie:) Quote
Recommended Posts