dbsst Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst'][quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst']allllle to wpadnijcie na dwa dni ;) a zresta sierpien ma 31 dni wiec pranie i szykowanie zdazycie zrobic ;)[/quote] no to zobaczymy, czy się coś nie uda ? 8) ale potem przyjedziesz do nas i będziesz prasowała ciuchy przez kilka dni ? :wink:[/quote] spoko jak ciuchow jest na kilka dni prasowania i ja sie za to wezme to moze do grudnia skoncze czyli bedziecie miec wyprasowane ciuchy na swieta mi pasi :D[/quote] mi też pasi :angel: :lol: 8)[/quote] hahaha no to loozak jestescie na zlocie :D teraz szybciorkiem zapisac sie do Pagaj :D ;) Quote
Wojtecki Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst'][quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst']allllle to wpadnijcie na dwa dni ;) a zresta sierpien ma 31 dni wiec pranie i szykowanie zdazycie zrobic ;)[/quote] no to zobaczymy, czy się coś nie uda ? 8) ale potem przyjedziesz do nas i będziesz prasowała ciuchy przez kilka dni ? :wink:[/quote] spoko jak ciuchow jest na kilka dni prasowania i ja sie za to wezme to moze do grudnia skoncze czyli bedziecie miec wyprasowane ciuchy na swieta mi pasi :D[/quote] mi też pasi :angel: :lol: 8)[/quote] hahaha no to loozak jestescie na zlocie :D teraz szybciorkiem zapisac sie do Pagaj :D ;)[/quote] [color=white]Ale ja dałem - póki co - wyraz wielkiej radości, że pasi mi perspektywa, że będzisz u nas do grudnia :lol: [/color] Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [size=1]heheh ale to sie systko ze soba wiarze :D ja u was do grudnia w Wy na zlocie ineczej nie ma mowy [/size]:D Quote
Wojtecki Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='dbsst'][size=1]heheh ale to sie systko ze soba wiarze :D ja u was do grudnia w Wy na zlocie ineczej nie ma mowy [/size]:D[/quote] [size=1]nie wiem jak, choroba, ale muszę jakoś to zorganizować :lol:[/size] Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst'][size=1]heheh ale to sie systko ze soba wiarze :D ja u was do grudnia w Wy na zlocie ineczej nie ma mowy [/size]:D[/quote] [size=1]nie wiem jak, choroba, ale muszę jakoś to zorganizować :lol:[/size][/quote] [size=1]heheheheheh ;) no to bedzie liczna warszawska grupa [/size]:D ;) Quote
Wojtecki Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst'][size=1]heheh ale to sie systko ze soba wiarze :D ja u was do grudnia w Wy na zlocie ineczej nie ma mowy [/size]:D[/quote] [size=1]nie wiem jak, choroba, ale muszę jakoś to zorganizować :lol:[/size][/quote] [size=1]heheheheheh ;) no to bedzie liczna warszawska grupa [/size]:D ;)[/quote] [size=1]ano zobaczymy 8) [/size] Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst'][quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst'][size=1]heheh ale to sie systko ze soba wiarze :D ja u was do grudnia w Wy na zlocie ineczej nie ma mowy [/size]:D[/quote] [size=1]nie wiem jak, choroba, ale muszę jakoś to zorganizować :lol:[/size][/quote] [size=1]heheheheheh ;) no to bedzie liczna warszawska grupa [/size]:D ;)[/quote] [size=1]ano zobaczymy 8) [/size][/quote] [size=1]hehehe tak lepiej[/size] ;) Quote
Wojtecki Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst'][quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst'][size=1]heheh ale to sie systko ze soba wiarze :D ja u was do grudnia w Wy na zlocie ineczej nie ma mowy [/size]:D[/quote] [size=1]nie wiem jak, choroba, ale muszę jakoś to zorganizować :lol:[/size][/quote] [size=1]heheheheheh ;) no to bedzie liczna warszawska grupa [/size]:D ;)[/quote] [size=1]ano zobaczymy 8) [/size][/quote] [size=1]hehehe tak lepiej[/size] ;)[/quote] [size=1]ano, pożyjemy - zobaczymy :lol: [/size] Quote
aga1215 Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst'][quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst'][quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst'][size=1]heheh ale to sie systko ze soba wiarze :D ja u was do grudnia w Wy na zlocie ineczej nie ma mowy [/size]:D[/quote] [size=1]nie wiem jak, choroba, ale muszę jakoś to zorganizować :lol:[/size][/quote] [size=1]heheheheheh ;) no to bedzie liczna warszawska grupa [/size]:D ;)[/quote] [size=1]ano zobaczymy 8) [/size][/quote] [size=1]hehehe tak lepiej[/size] ;)[/quote] [size=1]ano, pożyjemy - zobaczymy :lol: [/size][/quote] jak dalej bedziecie tak drobić to se oczy przed zlotem popsujecie :wink: :sweetCyb: Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='aga1215'][quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst'][quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst'][quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst'][size=1]heheh ale to sie systko ze soba wiarze :D ja u was do grudnia w Wy na zlocie ineczej nie ma mowy [/size]:D[/quote] [size=1]nie wiem jak, choroba, ale muszę jakoś to zorganizować :lol:[/size][/quote] [size=1]heheheheheh ;) no to bedzie liczna warszawska grupa [/size]:D ;)[/quote] [size=1]ano zobaczymy 8) [/size][/quote] [size=1]hehehe tak lepiej[/size] ;)[/quote] [size=1]ano, pożyjemy - zobaczymy :lol: [/size][/quote] jak dalej bedziecie tak drobić to se oczy przed zlotem popsujecie :wink: :sweetCyb:[/quote] heehehehe tu akcja zlot leci co tam oczy ;) [size=1]Wojtecki nie pozyjemy zobaczymy tylko to juz zostalo ustalone ;)[/size] Quote
Wojtecki Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='aga1215'][quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst'][quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst'][quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst'][size=1]heheh ale to sie systko ze soba wiarze :D ja u was do grudnia w Wy na zlocie ineczej nie ma mowy [/size]:D[/quote] [size=1]nie wiem jak, choroba, ale muszę jakoś to zorganizować :lol:[/size][/quote] [size=1]heheheheheh ;) no to bedzie liczna warszawska grupa [/size]:D ;)[/quote] [size=1]ano zobaczymy 8) [/size][/quote] [size=1]hehehe tak lepiej[/size] ;)[/quote] [size=1]ano, pożyjemy - zobaczymy :lol: [/size][/quote] jak dalej bedziecie tak drobić to se oczy przed zlotem popsujecie :wink: :sweetCyb:[/quote] heehehehe tu akcja zlot leci co tam oczy ;) [size=1]Wojtecki nie pozyjemy zobaczymy tylko to juz zostalo ustalone ;)[/size][/quote] Czuję się chyba jak taki motyl - co to go przySZPILILI w pudełku :lol: Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst'][quote name='aga1215'][quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst'][quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst'][quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst'][size=1]heheh ale to sie systko ze soba wiarze :D ja u was do grudnia w Wy na zlocie ineczej nie ma mowy [/size]:D[/quote] [size=1]nie wiem jak, choroba, ale muszę jakoś to zorganizować :lol:[/size][/quote] [size=1]heheheheheh ;) no to bedzie liczna warszawska grupa [/size]:D ;)[/quote] [size=1]ano zobaczymy 8) [/size][/quote] [size=1]hehehe tak lepiej[/size] ;)[/quote] [size=1]ano, pożyjemy - zobaczymy :lol: [/size][/quote] jak dalej bedziecie tak drobić to se oczy przed zlotem popsujecie :wink: :sweetCyb:[/quote] heehehehe tu akcja zlot leci co tam oczy ;) [size=1]Wojtecki nie pozyjemy zobaczymy tylko to juz zostalo ustalone ;)[/size][/quote] Czuję się chyba jak taki motyl - co to go przySZPILILI w pudełku :lol:[/quote] hahahhahahahahhahaha normalnie motylu pakuj manatki na zlot :D Quote
Wojtecki Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst'][quote name='aga1215'][quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst'][quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst'][quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst'][size=1]heheh ale to sie systko ze soba wiarze :D ja u was do grudnia w Wy na zlocie ineczej nie ma mowy [/size]:D[/quote] [size=1]nie wiem jak, choroba, ale muszę jakoś to zorganizować :lol:[/size][/quote] [size=1]heheheheheh ;) no to bedzie liczna warszawska grupa [/size]:D ;)[/quote] [size=1]ano zobaczymy 8) [/size][/quote] [size=1]hehehe tak lepiej[/size] ;)[/quote] [size=1]ano, pożyjemy - zobaczymy :lol: [/size][/quote] jak dalej bedziecie tak drobić to se oczy przed zlotem popsujecie :wink: :sweetCyb:[/quote] heehehehe tu akcja zlot leci co tam oczy ;) [size=1]Wojtecki nie pozyjemy zobaczymy tylko to juz zostalo ustalone ;)[/size][/quote] Czuję się chyba jak taki motyl - co to go przySZPILILI w pudełku :lol:[/quote] hahahhahahahahhahaha normalnie motylu pakuj manatki na zlot :D[/quote] jak tak dalej pójdzie, to bedę musiał pakować manatki - "na wylot" :lol: Quote
Wojtecki Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='dbsst']hehehehe nie przesadzajmy ;) a koki bierzecie :D[/quote] dużo tej koki mamy wziąć ? :lol: Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst']hehehehe nie przesadzajmy ;) a koki bierzecie :D[/quote] dużo tej koki mamy wziąć ? :lol:[/quote] buuuuuuuuuuuuuhahahaha juz troche spiaca jestem koTki ;) ale koke tez bierzcie bedziemy sprzedawac i do browarkow dorobimy ;) hihihihihii Quote
Wojtecki Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst']hehehehe nie przesadzajmy ;) a koki bierzecie :D[/quote] dużo tej koki mamy wziąć ? :lol:[/quote] buuuuuuuuuuuuuhahahaha juz troche spiaca jestem koTki ;) ale koke tez bierzcie bedziemy sprzedawac i do browarkow dorobimy ;) hihihihihii[/quote] jest mały problem chyba - bo już jest taki zwierzyniec, że się wszyscy - tzn. rodzina,duże bagaże i menażeria do auta przestaje mieścić :lol: Quote
malawaszka Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 a potem my je do namiotów przyjmiemy :angel: ja biorę BaRryśka :lol: :angel: Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='malawaszka']a potem my je do namiotów przyjmiemy :angel: ja biorę BaRryśka :lol: :angel:[/quote] a ja biore Poswiatke (ciekawe czy ze Szpila sie dogada ew Szpile komus wcisne ;)) i Dymka spadam pac pa Quote
Wojtecki Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='malawaszka']a potem my je do namiotów przyjmiemy :angel: ja biorę BaRryśka :lol: :angel:[/quote] a co ze mną ????? :lol: Quote
Wojtecki Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 no cóz, to trza iść spać :))) dobranoc - a może dzień dobry ? :lol: Quote
adda Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 Zauważyłam, że odkąd Poświata na wywczasach jest to galeria Poświaty :D jakby ożyła :lol: Quote
aga1215 Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 [quote name='adda']Zauważyłam, że odkąd Poświata na wywczasach jest to galeria Poświaty :D jakby ożyła :lol:[/quote] też zauważyłam to dziwne zjawisko :sweetCyb: [quote name='Wojtecki']jest mały problem chyba - bo już jest taki zwierzyniec, że się wszyscy - tzn. rodzina,duże bagaże i menażeria do auta przestaje mieścić [/quote] proponuje w drodze powrotnej z wakacji zostawić u mnie Barysia, zdecydowanie będziecie mieć luźniej :wink: :lol: Quote
Wojtecki Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 [quote name='aga1215'][quote name='adda']Zauważyłam, że odkąd Poświata na wywczasach jest to galeria Poświaty :D jakby ożyła :lol:[/quote] też zauważyłam to dziwne zjawisko :sweetCyb: [/quote] Galeria Poświaty musiała odżyć - bo jej Pancio kochany nie siedzi na zakoconych :evil: :lol: [quote name='Wojtecki']jest mały problem chyba - bo już jest taki zwierzyniec, że się wszyscy - tzn. rodzina,duże bagaże i menażeria do auta przestaje mieścić [/quote] [quote name='aga1215']proponuje w drodze powrotnej z wakacji zostawić u mnie Barysia, zdecydowanie będziecie mieć luźniej :wink: :lol:[/quote] Oj, widzę, że Barysiek ma tyle fanek, że chyba będę musiał powiedzieć Beacie,aby go po prostu zaczęła wypożyczać wszystkim chętnym na jakiś czas - oczywiście za sowitą opłatą ! :wink: :lol: Quote
Recommended Posts