Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst'][quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst']allllle to wpadnijcie na dwa dni ;)

a zresta sierpien ma 31 dni wiec pranie i szykowanie zdazycie zrobic ;)[/quote]

no to zobaczymy, czy się coś nie uda ? 8)
ale potem przyjedziesz do nas i będziesz prasowała ciuchy przez kilka dni ? :wink:[/quote]

spoko jak ciuchow jest na kilka dni prasowania i ja sie za to wezme to moze do grudnia skoncze czyli bedziecie miec wyprasowane ciuchy na swieta

mi pasi :D[/quote]

mi też pasi :angel: :lol: 8)[/quote]

hahaha no to loozak jestescie na zlocie :D

teraz szybciorkiem zapisac sie do Pagaj :D ;)

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dbsst'][quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst'][quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst']allllle to wpadnijcie na dwa dni ;)

a zresta sierpien ma 31 dni wiec pranie i szykowanie zdazycie zrobic ;)[/quote]

no to zobaczymy, czy się coś nie uda ? 8)
ale potem przyjedziesz do nas i będziesz prasowała ciuchy przez kilka dni ? :wink:[/quote]

spoko jak ciuchow jest na kilka dni prasowania i ja sie za to wezme to moze do grudnia skoncze czyli bedziecie miec wyprasowane ciuchy na swieta

mi pasi :D[/quote]

mi też pasi :angel: :lol: 8)[/quote]

hahaha no to loozak jestescie na zlocie :D

teraz szybciorkiem zapisac sie do Pagaj :D ;)[/quote]

[color=white]Ale ja dałem - póki co - wyraz wielkiej radości, że pasi mi perspektywa, że będzisz u nas do grudnia :lol: [/color]

Posted

[quote name='dbsst'][size=1]heheh ale to sie systko ze soba wiarze :D ja u was do grudnia w Wy na zlocie

ineczej nie ma mowy [/size]:D[/quote]

[size=1]nie wiem jak, choroba, ale muszę jakoś to zorganizować :lol:[/size]

Posted

[quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst'][size=1]heheh ale to sie systko ze soba wiarze :D ja u was do grudnia w Wy na zlocie

[size=1]nie wiem jak, choroba, ale muszę jakoś to zorganizować :lol:[/size][/quote]

[size=1]heheheheheh ;) no to bedzie liczna warszawska grupa [/size]:D ;)

Posted

[quote name='dbsst'][quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst'][size=1]heheh ale to sie systko ze soba wiarze :D ja u was do grudnia w Wy na zlocie

[size=1]nie wiem jak, choroba, ale muszę jakoś to zorganizować :lol:[/size][/quote]

[size=1]heheheheheh ;) no to bedzie liczna warszawska grupa [/size]:D ;)[/quote]

[size=1]ano zobaczymy 8) [/size]

Posted

[quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst'][quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst'][size=1]heheh ale to sie systko ze soba wiarze :D ja u was do grudnia w Wy na zlocie

[size=1]heheheheheh ;) no to bedzie liczna warszawska grupa [/size]:D ;)[/quote]

[size=1]ano zobaczymy 8) [/size][/quote]

[size=1]hehehe tak lepiej[/size] ;)

Posted

[quote name='dbsst'][quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst'][quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst'][size=1]heheh ale to sie systko ze soba wiarze :D ja u was do grudnia w Wy na zlocie

[size=1]hehehe tak lepiej[/size] ;)[/quote]

[size=1]ano, pożyjemy - zobaczymy :lol: [/size]

Posted

[quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst'][quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst'][quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst'][size=1]heheh ale to sie systko ze soba wiarze :D ja u was do grudnia w Wy na zlocie

[size=1]ano, pożyjemy - zobaczymy :lol: [/size][/quote]

jak dalej bedziecie tak drobić to se oczy przed zlotem popsujecie :wink: :sweetCyb:

Posted

[quote name='aga1215'][quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst'][quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst'][quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst'][size=1]heheh ale to sie systko ze soba wiarze :D ja u was do grudnia w Wy na zlocie

jak dalej bedziecie tak drobić to se oczy przed zlotem popsujecie :wink: :sweetCyb:[/quote]
heehehehe tu akcja zlot leci co tam oczy ;)

[size=1]Wojtecki nie pozyjemy zobaczymy tylko to juz zostalo ustalone ;)[/size]

Posted

[quote name='dbsst'][quote name='aga1215'][quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst'][quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst'][quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst'][size=1]heheh ale to sie systko ze soba wiarze :D ja u was do grudnia w Wy na zlocie

jak dalej bedziecie tak drobić to se oczy przed zlotem popsujecie :wink: :sweetCyb:[/quote]

[size=1]Wojtecki nie pozyjemy zobaczymy tylko to juz zostalo ustalone ;)[/size][/quote]

Czuję się chyba jak taki motyl - co to go przySZPILILI w pudełku :lol:

Posted

[quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst'][quote name='aga1215'][quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst'][quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst'][quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst'][size=1]heheh ale to sie systko ze soba wiarze :D ja u was do grudnia w Wy na zlocie

[size=1]Wojtecki nie pozyjemy zobaczymy tylko to juz zostalo ustalone ;)[/size][/quote]

Czuję się chyba jak taki motyl - co to go przySZPILILI w pudełku :lol:[/quote]

hahahhahahahahhahaha normalnie motylu pakuj manatki na zlot :D

Posted

[quote name='dbsst'][quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst'][quote name='aga1215'][quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst'][quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst'][quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst'][size=1]heheh ale to sie systko ze soba wiarze :D ja u was do grudnia w Wy na zlocie

Czuję się chyba jak taki motyl - co to go przySZPILILI w pudełku :lol:[/quote]

hahahhahahahahhahaha normalnie motylu pakuj manatki na zlot :D[/quote]

jak tak dalej pójdzie, to bedę musiał pakować manatki - "na wylot" :lol:

Posted

[quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst']hehehehe nie przesadzajmy ;)

a koki bierzecie :D[/quote]

dużo tej koki mamy wziąć ? :lol:[/quote]
buuuuuuuuuuuuuhahahaha juz troche spiaca jestem

koTki ;)

ale koke tez bierzcie bedziemy sprzedawac i do browarkow dorobimy ;) hihihihihii

Posted

[quote name='dbsst'][quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst']hehehehe nie przesadzajmy ;)

a koki bierzecie :D[/quote]

dużo tej koki mamy wziąć ? :lol:[/quote]
buuuuuuuuuuuuuhahahaha juz troche spiaca jestem

koTki ;)

ale koke tez bierzcie bedziemy sprzedawac i do browarkow dorobimy ;) hihihihihii[/quote]

jest mały problem chyba - bo już jest taki zwierzyniec, że się wszyscy - tzn. rodzina,duże bagaże i menażeria do auta przestaje mieścić :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']a potem my je do namiotów przyjmiemy :angel: ja biorę BaRryśka :lol: :angel:[/quote]

a ja biore Poswiatke (ciekawe czy ze Szpila sie dogada ew Szpile komus wcisne ;)) i Dymka

spadam pac pa

Posted

[quote name='malawaszka']a potem my je do namiotów przyjmiemy :angel: ja biorę BaRryśka :lol: :angel:[/quote]

a co ze mną ????? :lol:

Posted

[quote name='adda']Zauważyłam, że odkąd Poświata na wywczasach jest to galeria Poświaty :D jakby ożyła :lol:[/quote]
też zauważyłam to dziwne zjawisko :sweetCyb:
[quote name='Wojtecki']jest mały problem chyba - bo już jest taki zwierzyniec, że się wszyscy - tzn. rodzina,duże bagaże i menażeria do auta przestaje mieścić [/quote]
proponuje w drodze powrotnej z wakacji zostawić u mnie Barysia, zdecydowanie będziecie mieć luźniej :wink: :lol:

Posted

[quote name='aga1215'][quote name='adda']Zauważyłam, że odkąd Poświata na wywczasach jest to galeria Poświaty :D jakby ożyła :lol:[/quote]
też zauważyłam to dziwne zjawisko :sweetCyb: [/quote]

Galeria Poświaty musiała odżyć - bo jej Pancio kochany nie siedzi na zakoconych :evil: :lol:

[quote name='Wojtecki']jest mały problem chyba - bo już jest taki zwierzyniec, że się wszyscy - tzn. rodzina,duże bagaże i menażeria do auta przestaje mieścić [/quote]
[quote name='aga1215']proponuje w drodze powrotnej z wakacji zostawić u mnie Barysia, zdecydowanie będziecie mieć luźniej :wink: :lol:[/quote]

Oj, widzę, że Barysiek ma tyle fanek, że chyba będę musiał powiedzieć Beacie,aby go po prostu zaczęła wypożyczać wszystkim chętnym na jakiś czas - oczywiście za sowitą opłatą ! :wink: :lol: