Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nieladnie chyba zazdroscic, nie? :oops: To ja tak tylko troszke, pozytywnie... zazdroszcze :loveu:
No i gratuluje!
Czy w zwiazku z polepszeniem warunkow bytowych stadko sie powiekszy? :razz:

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Po całym dniu tyrania, nie mam na nic siły i siedzę przy klawiaturze podpierając się nosem.
Powiem tak - nie ma czego zazdrościć :shake: - no bo chałupa duża, ogród wielki - a kto to wszystko ogarnie :roll: :placz: ;) . Dziś miałam próbkę sprzątania ogrodu, caluśki dzień z małymi przerwami :roll: . Już myślałam że grabie i mietła mi do rąk przyrosną :evil_lol: .
A o powiekszeniu stadka już myślę :oops: , ale mój mąż póki co nie chce o niczym słyszeć (do czasu .... :eviltong: ).

Posted

[quote name='Poświata']Po całym dniu tyrania, nie mam na nic siły i siedzę przy klawiaturze podpierając się nosem.
Powiem tak - nie ma czego zazdrościć :shake: - no bo chałupa duża, ogród wielki - a kto to wszystko ogarnie :roll: :placz: ;) . Dziś miałam próbkę [B]sprzątania ogrodu, caluśki dzień[/B] z małymi przerwami :roll: . Już myślałam że grabie i mietła mi do rąk przyrosną :evil_lol: .
A o powiekszeniu stadka już myślę :oops: , ale mój mąż póki co nie chce o niczym słyszeć (do czasu .... :eviltong: ).[/quote]

Witaj [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20face/5FE5.gif[/IMG]
Kiedy ostatni raz byłaś cały dzień na dworze??? A teraz będziesz:multi: Często :multi: :eviltong:

Posted

[quote name='aga1215']Witaj [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20face/5FE5.gif[/IMG]
Kiedy ostatni raz byłaś cały dzień na dworze??? A teraz będziesz:multi: Często :multi: :eviltong:[/quote]Aż mi się nie znudzi to siedzenie całymi dniami na dworku :eviltong: . Muszę jakiś zestaw ogrodowy zakupić, żeby se wygodnie siedzieć, a nawet leżeć :cool3: :evil_lol: .

Posted

[B]Poświato Koffana[/B].
Ja dopiero dzisiaj zaglądam do Ciebie, bo ostatnio to troszku zajęta byłam. Ale jestem już po wystawie w W-wie (sobota i niedziela), a następna dopiero pod koniec sierpnia. Tak więc liczę, że trochę nadgonię pracę na stronie www, na DGM, no i w domu. I dlatego cieszę się, że nie mam domku z ogrodem, choćbym najpiękniejszym. Chociaż to nie jest tak do końca prawda...:oops:
Eh,...
Cieszę się, że Wam się udało i czekam na sygnał!:lol:
Pzdr.

Posted

Dzięki, dzięki przekażę Wojteckiemu, bo to jemu się należą :cool3: :lol: .

A dzisiaj z zupełnie innej beczki...

[IMG]http://images27.fotosik.pl/24/9f0a0928ed30f3c3.jpg[/IMG]

[IMG]http://images29.fotosik.pl/24/e8740dedb440fa25.jpg[/IMG]

[IMG]http://images27.fotosik.pl/24/0ca8dbe097d44540.jpg[/IMG]

[IMG]http://images27.fotosik.pl/24/57b3ad5a0baba191.jpg[/IMG]

[IMG]http://images29.fotosik.pl/24/0fe6884c8196ee61.jpg[/IMG]

[IMG]http://images25.fotosik.pl/23/baa77e3cb0050bfe.jpg[/IMG]

Posted

W Parku na Szczęśliwicach. Nie na głównym stawie, tylko na małym zbiorniku p.poż nieopodal wejścia na Stok. Wczoraj były z matką, dzisiaj samiuteńkie, trochę tam z Gabrysią posiedziałyśmy, a jej nie było :hmmmm:. Jutro pójdziemy sprawdzić czy matka wróciła, bo to aż dziwne żeby zostawiała takie maluchy.

Posted

My jeszcze [B]mieszkamy [/B]na starych śmieciach :roll: . Chałupa się odnawia i zmienia images, przeprowadzkę planujemy ok. 25 VII, mam nadzieję że nam fachowcy ze wszystkim się wyrobią :mad: :diabloti: .

[SIZE=1]ps. matka kaczka rano była z młodymi.[/SIZE]

Posted

[quote name='Asiaczek']Aaaaa, a ja Was już wyprowadziłam do Podkowy.... Szybka jestem, co?
No to kciukasy za fachowców!
Pzdr.[/quote] :megagrin: to skoro jesteś taka szybka Asiu, to może ja już nie będę szukała fachowców :hmmmm: :megagrin:. Masz wolne ok. 22 VII :megagrin:.

Posted

Już wcześniej tu wpadłam, ale nie pisałam... Gratulują domku! :loveu:

A propos szczęśliwic - od lutego pracuję niedaleko, mam widok z okna na górkę szczęśliwicką :) Jak się zorientowałąm, co widzę, od razu pomyślałam o Was :)

[COLOR=Silver]A więcej zdjęć kosi znajdziesz, jak klikniesz na mój bannerek w podpisie ;)[/COLOR]

Posted

[quote name='Asiaczek']Aaaaa, a ja Was już wyprowadziłam do Podkowy.... Szybka jestem, co?
No to kciukasy za fachowców!
Pzdr.[/quote]

[B]Poświata [/B]to Ty do Podkowy Leśnej się przeprowadziłaś :roll: Ja mieszkam w Żólwinie tuż za Podkową a Ty w którym miejscu :roll:
No proszę na Polach Mokotowskich nie mogłyśmy sie spotkać to może na wiejskich polach się kiedyś zobaczymy :lol:

Posted

[quote name='APSA']Już wcześniej tu wpadłam, ale nie pisałam... Gratulują domku! :loveu:

A propos szczęśliwic - od lutego pracuję niedaleko, mam widok z okna na górkę szczęśliwicką :) Jak się zorientowałąm, co widzę, od razu pomyślałam o Was :)

[COLOR=silver]A więcej zdjęć kosi znajdziesz, jak klikniesz na mój bannerek w podpisie ;)[/COLOR][/quote]Kosię pooglądam, postudiuję i poważnie pomyślę :lol: .

[quote name='donya'][B]Poświata [/B]to Ty do Podkowy Leśnej się przeprowadziłaś :roll: Ja mieszkam w Żólwinie tuż za Podkową a Ty w którym miejscu :roll:
No proszę na Polach Mokotowskich nie mogłyśmy sie spotkać to może na wiejskich polach się kiedyś zobaczymy :lol:[/quote]Ano, do Podkowy się prawie przeprowadzam :multi:, Wschodniej niedaleko stacji WKD. Żółwina nie odwiedzaliśmy, ale z przyjemnością dam się oprowadzić po wiejskich polach i łąkach. Ogródek żeby nie wiem jak wielki był psom do szczęścia nie wystarczy, a w samej Podkowie do użytkowania mamy jedynie Park Miejski, aaaa no i jeszcze las.... Już obiecałam dzieciom, że jak tylko dojdziemy do ładu po przeprowadzce będziemy na rowerach poznawać zakamarki i okolice, przewodnik mile widziany :cool3: .

I zapraszam serdecznie na dogomaniackiego grilla 1 IX !!!!

Posted

[B]Poświata[/B] - czyli Wy będziecie mieszkać w Podkowie Wschodniej. [B]Donya[/B] - Żółwin, ale też wysiada się na stacji Podkowa. Ale jaka?

Czyli w sumie - daleko macie do siebie?
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek'][B]Poświata[/B] - czyli Wy będziecie mieszkać w Podkowie Wschodniej. [B]Donya[/B] - Żółwin, ale też wysiada się na stacji Podkowa. Ale jaka?

[B]Czyli w sumie - daleko macie do siebie?[/B]
Pzdr.[/quote]Do Żółwina wysiada się pewnie w Podkowie Głównej.
Jak na moje niedokładne rozeznanie terenu, to być może mamy bliżej do siebie, niż ja teraz do Ciebie. Ale to już Donya musiałaby ocenić :hmmmm:.

Posted

Już jestem przy tablicy ;)
Asiaczku do Podkowy Leśnej Wschodniej wysiadasz na stacji Podkowa Lesna Wschodnia. Do mnie - natomiast wysiadasz na stacji Podkowa Leśna Głowna - i drałujesz do końca głowną ulicą Podkowy (teraz sie nazywa Jana Pawła II) a potem skręcasz w prawo, mijasz straż pozarną, osrodek jeździecki pana Olbrychskiego i już jesteś. Albo dajesz sygnał i przyjeżdżam po Ciebie ;)

Do Poświaty mam jednak duuuuuuuuuuużo bliżej niż do Warszawy - i wzajemnie (oczywiscie o Poswiacie mówię) ;)

Posted

[quote name='Poświata']
Ano, do Podkowy się prawie przeprowadzam :multi:, Wschodniej niedaleko stacji WKD. Żółwina nie odwiedzaliśmy, ale z przyjemnością dam się oprowadzić po wiejskich polach i łąkach. Ogródek żeby nie wiem jak wielki był psom do szczęścia nie wystarczy, a w samej Podkowie do użytkowania mamy jedynie Park Miejski, aaaa no i jeszcze las.... Już obiecałam dzieciom, że jak tylko dojdziemy do ładu po przeprowadzce będziemy na rowerach poznawać zakamarki i okolice, przewodnik mile widziany :cool3: .

I zapraszam serdecznie na dogomaniackiego grilla 1 IX !!!![/quote]

To gratuluję podjetej decyzji :multi: :multi: :multi:
W poprzednim poscie napisałam gdzie mieszkam (tak w ogóle to okazało sie, że to ta bardziej ekskluzywna część Żółwina). Miejsce wybrane ze wzgledu na psy - mamy łąki i trochę lasku - chetnie oprowadzę po leśno-łąkowych ostępach - tylko roweru się jeszcze nie dorobiłam :shake:
My mamy działke o pow ponad 2000m a i tak dwa razy dziennie chodzę na spacery z psami. Patrzą na mnie jak na głupią ale cóż :p
No i najwazniejsze - nareszcie mam spokój bo nikt sie nie czepia, że go pies powąchał :cool1:

Dziekuje bardzo za zaproszenie - chętnie wpadnę. A potem grill u mnie :lol:

Posted

[quote name='donya']Już jestem przy tablicy ;)
Asiaczku do Podkowy Leśnej Wschodniej wysiadasz na stacji Podkowa Lesna Wschodnia. Do mnie - natomiast wysiadasz na stacji Podkowa Leśna Głowna - i drałujesz do końca głowną ulicą Podkowy (teraz sie nazywa Jana Pawła II) a potem skręcasz w prawo, mijasz straż pozarną, osrodek jeździecki pana Olbrychskiego i już jesteś. Albo dajesz sygnał i przyjeżdżam po Ciebie ;)

Do Poświaty mam jednak duuuuuuuuuuużo bliżej niż do Warszawy - i wzajemnie (oczywiscie o Poswiacie mówię) ;)[/quote]
Mimo wszystko trochę do siebie macie!:evil_lol:
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Mimo wszystko trochę do siebie macie!:evil_lol:
Pzdr.[/quote]

Bez przesady - z psami do veta chodzę do Podkowy Wschodniej własnie :eviltong: