Alicja Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 [I][B]:laola::cunao::laola: [COLOR=Blue][SIZE=4]BRAWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/SIZE][/COLOR][/B][COLOR=Blue][SIZE=4][SIZE=2]no to Beatka już chyba szykuje miejsce na półeczce;)[/SIZE] [/SIZE][/COLOR][/I] Quote
aga1215 Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 [quote name='Wojtecki'][URL="http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=1c681bf999401248"][IMG]http://images4.fotosik.pl/130/1c681bf999401248m.jpg[/IMG][/URL] Wróciliśmy i padliśmy, więc na dobranoc tylko fotka, wrażenia później :lol: . Pozdrawiamy wszystkich.....[/quote] :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: ale gratulacje już dzisiaj przyjmiecie ? [CENTER]:klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz:[/CENTER] Quote
KUMPELka Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [quote name='Wojtecki'][URL="http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=1c681bf999401248"][IMG]http://images4.fotosik.pl/130/1c681bf999401248m.jpg[/IMG][/URL] Wróciliśmy i padliśmy, więc na dobranoc tylko fotka, wrażenia później :lol: . Pozdrawiamy wszystkich.....[/quote] Bardzo gratulujemy. Poświatka jest wspaniałą suńką :multi: Prawdziwa ogarza dama :crazyeye: Tylko, żeby nie była za słodko :p na dowidzenia pokazała Kumplowi gdzie jego miejsce :evil_lol: Quote
Sabina1 Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [B][COLOR=red]POŚWIATKO, ty powinnaś być dzisiaj caly dzień na pierwszej stronie. :sweetCyb: :bigcool: :sweetCyb: :bigcool: :sweetCyb: :bigcool: :sweetCyb: [/COLOR][/B][B][COLOR=red] Gratuluję Wam ogromnie, czyli Państwu, po raz kolejny. Na Waszych zdjęciach w domu, Poświata robi wrażenie takiej nieslychanie spokojnej, refleksyjnej suki. Nic mylniejszego. Jedzie na konkurs i pokazuje co porafi. Wraca z medalami, pucharami i pierwszymi lokatami. Jeśli ja ogromnie się cieszę, to wyobrażam sobie jak Wy. Jeszcze raz wielkie brawa i gratulacje.[/COLOR][/B] Quote
Poświata Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 Bardzo, bardzo dziękuję za miłe słowa, tym bardziej, że To w tym roku raptem druga wystawa Poświaty po rocznej przerwie i druga z sukcesami. To chyba jak z jazdą na rowerze, tego co się pies nauczył już nie zapomina. [B]Sabinko[/B] Poświata właśnie taka jest, jak napisałaś. Ona na wystawie też znosi wszystko ze stoickim spokojem, wchodzi na ring, robi swoje i chyba nawet się nie denerwuje za bardzo.Dla Wojtka zrobi wszystko - i pobiega na ringu i pójdzie w chaszcze za dzikiem :cool3: , przyzwyczaiła się już że pan ma różne dziwne pomysły :roll: :evil_lol: . Quote
KUMPELka Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [quote name='Poświata'] Ona na wystawie też znosi wszystko ze stoickim spokojem, wchodzi na ring, robi swoje i chyba nawet się nie denerwuje za bardzo.Dla Wojtka zrobi wszystko - i pobiega na ringu i pójdzie w chaszcze za dzikiem :cool3: , przyzwyczaiła się już że pan ma różne dziwne pomysły :roll: :evil_lol: .[/quote] Naprawdę jest wspaniała :loveu: . Pan Wojtek chodził po Świerklańcu i cykał zdjęcia a Poświatka spała sobie przez cały czas cichutko pod ławką :-o . Potem poszła grzecznie sobie pobiegać po ringu i...zgarnąć wszystko co było do wzięcia :multi: i ...poszła dalej spać :lol: :lol: Quote
Poświata Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 [quote name='KUMPELka']Naprawdę jest wspaniała :loveu: . Pan Wojtek chodził po Świerklańcu i cykał zdjęcia a Poświatka spała sobie przez cały czas cichutko pod ławką :-o . Potem poszła grzecznie sobie pobiegać po ringu i...zgarnąć wszystko co było do wzięcia :multi: i ...poszła dalej spać :lol: :lol:[/quote]:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a o mało co by nie dojechali, bo...... pańcio ciutek zaspał :mad: . Zdaje się że dojechali na styk, o ile nie trochę spóźnieni :mad: . Nawet nie chcę myśleć ile miał na liczniku gnając na tę wystawę :angryy: . [quote name='bea100']Wielkie [B][SIZE=4]GRATULKI [/SIZE][/B]dla Wojteckiego z piękną Poświatką (startującą w użytkowej)=wszak wygrali suki :multi: :loveu: co przy taaakiej stawce tak wspaniałych ogarów-było nie lada wyczynem!!!!! [/quote]pozwoliłam sobie z innego wątku przenieść :oops: :lol: . Quote
asher Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 O rany, brawo, brawo, brawo!!!! :klacz: :laola: :drinking: Quote
Asiaczek Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [B]Poświata[/B] - jak opowiadasz o suńce, to wychodzi, ze ona taka lelum-polelum. A okazuje sie, że wcale tak nie jest! Ona ma dobry, właściwy dla tej rasy charakterrrr!:lol: Pzdr. Quote
Poświata Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 [quote name='Asiaczek'][B]Poświata[/B] - jak opowiadasz o suńce, to wychodzi, ze ona taka lelum-polelum. A okazuje sie, że wcale tak nie jest! Ona ma dobry, właściwy dla tej rasy charakterrrr!:lol: Pzdr.[/quote]No być może, ale jak czytam o innych ogarkach i ich charakterach, to wychodzi mi na to że Poświata jest nietypowa :cool3: :lol: . Quote
Asiaczek Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Typowa czy nie, na wystawach wygrywa, Wy ją kochacie i wogóle... Poświata jest [I]the best!:loveu:[/I] Pzdr. Quote
mmbbaj Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [B][COLOR=blue]Beatko[/COLOR][/B]! Pewno będziesz niezadowolona, ale ja Wojtusia [B]wycałowałam[/B] już [B]strasznie[/B] za sukces Poświatki :lol: Więc teraz już ponownie za to oficjalnie bardzo wam serdecznie [SIZE=5][COLOR=red]gratuluję[/COLOR][/SIZE] tej prześlicznej i urokliwej sunieczki i jej sukcesów na każdej wystawie :multi: Bardzo żałuję, że nie mogłam oglądać jej na ringu w Świerklańcu, ale akurat zaczynał się przegląd i cała w nerwach kibicowałam moim chłopakom! ;) A Poświatka jest piękna :loveu: Quote
malawaszka Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Brawo dla Poświatki i Wojteckiego :laola: :multi: Quote
Poświata Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 [quote name='mmbbaj']Bardzo żałuję, że nie mogłam oglądać jej na ringu w Świerklańcu, ale akurat zaczynał się przegląd i cała w nerwach kibicowałam moim chłopakom! ;) A Poświatka jest piękna :loveu:[/quote]Ja też żałuję :bigcry: :bigcry::bigcry:, Poświata nie ma ani jednego zdjęcia z wystawy:bigcry::bigcry:, a tylu dogomaniaków było :stormy-sad: . Quote
Sabina1 Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='Poświata']Ja też żałuję :bigcry: :bigcry::bigcry:, Poświata nie ma ani jednego zdjęcia z wystawy:bigcry::bigcry:, a tylu dogomaniaków było :stormy-sad: .[/quote] No, dobra, dobra, ale stwierdzam z przykroscia, ze zarzuciłas Beatko focenie :placz: . Nie ma dzieci, roślin, kotow(zwłaszcza tego spiczastego :evil_lol: ), psa, ani królika. Rok szkolny już trwa 3 tygodnie i dzieci są już chyba w trybach tej niemiłosiernej machiny, więc jakiś czas wolny juz sie chyba pojawił? Katar, to wykręt - wszyscy mają :lol: Quote
mmbbaj Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='Poświata']Ja też żałuję :bigcry: :bigcry::bigcry:, Poświata nie ma ani jednego zdjęcia z wystawy:bigcry::bigcry:, a tylu dogomaniaków było :stormy-sad: .[/quote] Oj! To tym bardziej żałuję :-( Może się jednak okaże, że ktoś robił fotki? :cool3: Wogóle stwierdzam, że na wystawie ludziom rozum odbiera :evil_lol: Siedzieliśmy z Wojtkiem razem, psy też, i my i on mieliśmy aparaty i....ani jednego zdjęcia nie zrobiliśmy :wallbash: Jak teraz o tym myślę, to sama siebie bym nalała :mad: Quote
Poświata Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 Z przykrością Miśka, muszę stwierdzić, że cosik "nie w sosie" jestem oststnio :oops: :shake: , jakoś tak mi pod górkę idzie :oops: . Ale zaplanowałam dwudniowe powitanie jesieni w ten weekend, jakieś spacery, plenery, to może i foty jakieś będą. Tylko kto to będzie potem oglądał :roll: :lol: ??? [SIZE=1]A szkoła no cóż, w tym roku mam przerypane :placz: . Konrad 6 klasa i praktycznie tona nauki, dodatkowe lekcie, próbne teściki non stop. Gabi - Komunia i od marca dwa razy w tygodniu treningi w kościele :roll: :roll: :roll: . Już za tydzień zebranie z ks.proboszczem dot. Komunii, która będzie dopiero za 8 miesięcy :roll: :mad: . Niestety, ale w naszym kościele przeginają z tą uroczystością, nigdzie indziej nie ma takiego reżimu :angryy: . No i oboje mają popołudniowe dodatkowe zajęcia, na które ktoś ich musi dostarczyć, szczególnie Gabrysię, i jak myślisz KTO??? Całe szczęście że "do fabryki" nie muszę codziennie rano latać i wracać nie wiadomo o której. Teraz niestety takie czasy nastały, że albo dzieci, albo kariera, trudno to pogodzić jak się nie ma żadnej pomocy :shake: . No to się trochę pożaliłam, jakby lżej mi na duszy, idę obiadek dzieciom robić :lol: .[/SIZE] Quote
Poświata Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 [quote name='mmbbaj']Oj! To tym bardziej żałuję :-( Może się jednak okaże, że ktoś robił fotki? :cool3: Wogóle stwierdzam, że na wystawie ludziom rozum odbiera :evil_lol: Siedzieliśmy z Wojtkiem razem, psy też, i my i on mieliśmy aparaty i....ani jednego zdjęcia nie zrobiliśmy :wallbash: Jak teraz o tym myślę, to sama siebie bym nalała :mad:[/quote]Wiesz, mojemu mężowi, to się nie dziwię:shake: . On do aparatu podchodzi jak do jeża, jakoś serca nie ma do fotografowania. Ale Tobie :-o ??? Masz rację ludziom na wystawach rozum odbiera :evil_lol: , przestają myśleć i skupiają się na jednym. Po nastej wystawie samo przechodzi.....:evil_lol: . No cóż, mówi się trudno, na otarcie łez zamiast na foty, popatrzę na puchary :p . Quote
mmbbaj Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='Poświata']Ale Tobie :-o ??? Masz rację ludziom na wystawach rozum odbiera :evil_lol: , przestają myśleć i skupiają się na jednym. . . No cóż, mówi się trudno, na otarcie łez zamiast na foty, popatrzę na puchary :p .[/quote] :placz: chyba pójdę się :grab: , albo mnie :snipersm: , ale już nie dręcz :evil_lol: Quote
Poświata Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 [quote name='mmbbaj']:placz: chyba pójdę się :grab: , albo mnie :snipersm: , ale już nie dręcz :evil_lol:[/quote]Eeeeeeeeeeeee tam, Małgoś nie :placz:, i się nie:grab:, ani nie :snipersm:. Nie przejmuj się moim gderaniem.....mnie łatwo jest gadać, jak se wygodnie w fotelu siedzę i czekam na smsy :cool3: . Quote
KUMPELka Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Chyba rzeczywiście masz dołek :buzi: Na otarcie łez obiecuję wkleić przynajmniej jedno zdjęcie Poświatki ze Świerklańca ...wieczorem :p Quote
Sabina1 Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='Poświata']Z przykrością Miśka, muszę stwierdzić, że cosik "nie w sosie" jestem oststnio :oops: :shake: , jakoś tak mi pod górkę idzie :oops: . Ale zaplanowałam dwudniowe powitanie jesieni w ten weekend, jakieś spacery, plenery, to może i foty jakieś będą. Tylko kto to będzie potem oglądał :roll: :lol: ??? [SIZE=1]A szkoła no cóż, w tym roku mam przerypane :placz: . Konrad 6 klasa i praktycznie tona nauki, dodatkowe lekcie, próbne teściki non stop. Gabi - Komunia i od marca dwa razy w tygodniu treningi w kościele :roll: :roll: :roll: . Już za tydzień zebranie z ks.proboszczem dot. Komunii, która będzie dopiero za 8 miesięcy :roll: :mad: . Niestety, ale w naszym kościele przeginają z tą uroczystością, nigdzie indziej nie ma takiego reżimu :angryy: . No i oboje mają popołudniowe dodatkowe zajęcia, na które ktoś ich musi dostarczyć, szczególnie Gabrysię, i jak myślisz KTO??? Całe szczęście że "do fabryki" nie muszę codziennie rano latać i wracać nie wiadomo o której. Teraz niestety takie czasy nastały, że albo dzieci, albo kariera, trudno to pogodzić jak się nie ma żadnej pomocy :shake: . No to się trochę pożaliłam, jakby lżej mi na duszy, idę obiadek dzieciom robić :lol: .[/SIZE][/quote] Beatko, masz życie b. podobne do mojego dwadzieścia pare lat temu. Nie pracowałam, robilam setki przetworów, gotowałam ,odprowadzalam i przyprowadzałam dzieci, chodzily do szkoly muzycznej i bez przerwy byly jekies proby i popisy, język, religia, Pałac Kultury(mialam jeszcze trzecia dziewczynkę, która 16 lat temu jako dziewieciolatka zginęla w wypadku). Wiem, jak to jest. Gnębilo mnie np. to, ze mimo, ze dużo zawsze czytalam i tak z matkami pracującymi nie miałam o czym rozmawiać. O modzie ? Najnowszych kosmetykach i ciuchach ? Wyleciana z obiegu, nie umialam prowadzic takich rozmowek o d.... Maryni, nie interesowało mnie to, a z drugiej strony musiałam być cholernie nudna z tym zagajaniem tylko odzieciach i domu. A teraz.....już Ci kiedyś pisałam, ze to był najszczęśliwszy mój okres w życiu :oops: :oops: . Quote
Poświata Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 [quote name='KUMPELka']Chyba rzeczywiście masz dołek :buzi: Na otarcie łez obiecuję wkleić przynajmniej jedno zdjęcie Poświatki ze Świerklańca ...wieczorem :p[/quote]:look3: [FONT=Book Antiqua][SIZE=1]No chyba tak, od wczoraj już tydzień się kiepsko zaczął :oops:, eeehhh szkoda gadać :wallbash:, [/SIZE][/FONT]a za fotki z góry dziękuję :loveu: . [quote name='Sabina1']Beatko, masz życie b. podobne do mojego ....... A teraz.....już Ci kiedyś pisałam, ze to był najszczęśliwszy mój okres w życiu :oops: :oops: .[/quote] :buzi: umiesz Ty człowieka pocieszyć :glaszcze:. Ale chyba się ulotnię, bo przy mnie i Wam humory zwiędną :oops: . Quote
bigos Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='Wojtecki'][URL="http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=1c681bf999401248"][IMG]http://images4.fotosik.pl/130/1c681bf999401248m.jpg[/IMG][/URL] Wróciliśmy i padliśmy, więc na dobranoc tylko fotka, wrażenia później :lol: . Pozdrawiamy wszystkich.....[/quote] [CENTER][SIZE=6][COLOR=Magenta]GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!:Rose::Rose::Rose::Rose:[/COLOR][/SIZE] [/CENTER] Quote
KUMPELka Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='Sabina1'] A teraz.....już Ci kiedyś pisałam, ze to był najszczęśliwszy mój okres w życiu :oops: :oops: .[/quote] Przypuszczam jak musiało Ci Sabinko i jest Ci Poświatko ciężko ale...zazdroszczę takiego życia (wbrew pozorom trudniejszego niż 8 godzin poza domem :roll: ) i zawsze będę podziwiać przysłowiowe "kury domowe" (chociaż w każdej dziedzinie można znaleźć plusy i minusy) A pozatym wcale nie uważam, że rozmawianie o dzieciach i domostwie jest nudne, wręcz przeciwnie - pasjonujące !! Ja pomimo iż pracuję to wolałabym mówić tylko i wciąż o Gabi a te nowości, ploteczki :shake: Całuski dla wszystkich mamuś i kurek :p Quote
Recommended Posts