Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Teraz jakoś tak jak za murem się czuję i moje ogony również :evil_lol: zamurowane

[COLOR=PaleTurquoise][COLOR=black][COLOR=PaleTurquoise]hihihi[/COLOR]
[/COLOR] [COLOR=black]
Do wszystkiego idzie przywyknąć, no może nie do wszystkiego

[COLOR=PaleTurquoise]hihihi[/COLOR][/COLOR]
[/COLOR]

• Replies 658
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tigrunia']Mi się ewidetnie nie podoba to, że galeria szczeniaków została zamknięta :angryy:[/quote]

Admini zamknęli, bo duży temat=problem dla serwera. To samo stało się z ogólną galerią i Offem. Jeśli powrócimy do poprzedniego podziału forum to wtedy utworzy się drugą część powyższych wątków (od nowa). Jeśli zostaniemy przy tym widoku to nie ma sensu robić ogólnej tylko każdy założy osobny watek dla swojego pupila;)

[quote name='tigrunia']Ty nie gołąbkuj tu tylko kurczaki wstawiaj :mad: :evil_lol:[/quote]

hehe:eviltong:

Posted

Nie Władka - tak być nie może - ja kategorycznie strajkuje !! :angryy: Nie wszyscy przecież mają założone galerie dla swoich psiaków i fajnie było je tak "w kupie" pooglądać

Posted

[quote name='aneczka__wwa']zamknięta galeria szczeniąt :???: czy to znacz że już nie pooglądamy maluszków szkoda[/quote]

Pooglądamy, tylko trzeba będzie każdemu założyć osobny temat;) Jeden użytkownik - jeden wątek

[QUOTE]Nie Władka - tak być nie może - ja kategorycznie strajkuje !! :angryy: Nie wszyscy przecież mają założone galerie dla swoich ****ków i fajnie było je tak "w kupie" pooglądać[/QUOTE]

Czyli co, zrobić cz. II? Wtedy reszta nowości ma zostać?

Posted

[quote name='Magda_Miki']Admini zamknęli, bo duży temat=problem dla serwera. To samo stało się z ogólną galerią i Offem. Jeśli powrócimy do poprzedniego podziału forum to wtedy utworzy się drugą część powyższych wątków (od nowa). Jeśli zostaniemy przy tym widoku to nie ma sensu robić ogólnej tylko każdy założy osobny watek dla swojego pupila;)

Tak ale na ogólnej galerii można było oglądać różne psinki i tak chyba było fajnie mniej czasu niż każdy z osobna

Posted

[quote name='Magda_Miki']Pooglądamy, tylko trzeba będzie każdemu założyć osobny temat;) Jeden użytkownik - jeden wątek

Czyli co, zrobić cz. II? Wtedy reszta nowości ma zostać?[/quote]
Eee.. bez sensu - bedzie pełno wątków i sie w ogóle nie połapiemy :shake:

Tak - ja jestem za !! :multi: Reszta nowości jak dla mnie moze zostać

Posted

[quote name='Magda_Miki']Dobra. To robię cz. II szczeniaków i ogólnej.[/quote]

A ja poproszę temat [I][FONT=Georgia][COLOR=Magenta]WARIATKOWO[/COLOR][/FONT][/I] (gdziekolwiek) i będziemy tam sobie rządzić, aż miło... Anusia się dołączy, i Masterkowa, i nawet Atkę przyjmiemy... ach, wspomnieniowo się zrobiło...

[COLOR=PaleTurquoise]To wszystko z przepracowania i braku kontaktu z dogo.[/COLOR]

Posted

[quote name='Magda_Miki']Cały dział galeria to będzie jedno wielkie wariatkowo:diabloti:[/quote]

Oj tak
kwi kwi kwi [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSteehee.gif[/IMG]

Posted

[quote name='Magda_Miki']Ciekawa jestem co z fidlastą. Nigdy na Yorki nii wchodziła, wiec nie wiem czy mam przenosić jej galerię do nas:cool1:[/quote]

Myślę, że trzeba się Jej zapytać, nie chciała tu wchodzić :shake:

Posted

[quote name='madziasto4']Olaboga, co za zmiany [IMG]http://foolstown.com/sm/obm.gif[/IMG][/quote]

Ło rety, Madzia omdlała i tak leży od wczoraj!!!

Rycerz na koniu już z pomoca bieży:
patataj patataj...

[COLOR=paleturquoise]nie mam ikonki z kuniem, oj buu[/COLOR]

Posted

[quote name='Aga76']I to jest bardzo dobra okazja, żebyś mnie pysznym ciastkiem poczęstowała :roll:[/quote]
Ejj czy ty nie przesadzasz troche Agus ?? :p Krokiety, ciastka i co jeszcze?:evil_lol:

Posted

[quote name='tigrunia']W Bydgoszczy cieplutkoooo :loveu: 29 stopni zapowiadają w południe[/quote]

I to jest bardzo dobra okazja, żebyś mnie pysznym ciastkiem poczęstowała :roll:

Posted

[quote name='tigrunia']O Madzka wróciła :loveu:[/QUOTE]
Wróciła, a jutro wyjeżdża.

[quote name='Aga76']
Rycerz na koniu już z pomoca bieży:
patataj patataj...

[COLOR=paleturquoise]nie mam ikonki z kuniem, oj buu[/COLOR][/QUOTE]
Bułeczkę mię to przypomniało :cool1:

[COLOR="PaleTurquoise"]Proszę, ikonka końska specjalnie dla Ciebie [/COLOR][IMG]http://foolstown.com/sm/kngt.gif[/IMG]