Aga76 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Teraz jakoś tak jak za murem się czuję i moje ogony również :evil_lol: zamurowane [COLOR=PaleTurquoise][COLOR=black][COLOR=PaleTurquoise]hihihi[/COLOR] [/COLOR] [COLOR=black] Do wszystkiego idzie przywyknąć, no może nie do wszystkiego [COLOR=PaleTurquoise]hihihi[/COLOR][/COLOR] [/COLOR] Quote
Magda Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [quote name='tigrunia']Mi się ewidetnie nie podoba to, że galeria szczeniaków została zamknięta :angryy:[/quote] Admini zamknęli, bo duży temat=problem dla serwera. To samo stało się z ogólną galerią i Offem. Jeśli powrócimy do poprzedniego podziału forum to wtedy utworzy się drugą część powyższych wątków (od nowa). Jeśli zostaniemy przy tym widoku to nie ma sensu robić ogólnej tylko każdy założy osobny watek dla swojego pupila;) [quote name='tigrunia']Ty nie gołąbkuj tu tylko kurczaki wstawiaj :mad: :evil_lol:[/quote] hehe:eviltong: Quote
Aga76 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Może tak trochę pobyć, zobaczymy czy się sprawdzi w praktyce :roll: Quote
aneczka__wwa Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 zamknięta galeria szczeniąt :???: czy to znacz że już nie pooglądamy maluszków szkoda Quote
tigrunia Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Nie Władka - tak być nie może - ja kategorycznie strajkuje !! :angryy: Nie wszyscy przecież mają założone galerie dla swoich psiaków i fajnie było je tak "w kupie" pooglądać Quote
Magda Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [quote name='aneczka__wwa']zamknięta galeria szczeniąt :???: czy to znacz że już nie pooglądamy maluszków szkoda[/quote] Pooglądamy, tylko trzeba będzie każdemu założyć osobny temat;) Jeden użytkownik - jeden wątek [QUOTE]Nie Władka - tak być nie może - ja kategorycznie strajkuje !! :angryy: Nie wszyscy przecież mają założone galerie dla swoich ****ków i fajnie było je tak "w kupie" pooglądać[/QUOTE] Czyli co, zrobić cz. II? Wtedy reszta nowości ma zostać? Quote
aneczka__wwa Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [quote name='Magda_Miki']Admini zamknęli, bo duży temat=problem dla serwera. To samo stało się z ogólną galerią i Offem. Jeśli powrócimy do poprzedniego podziału forum to wtedy utworzy się drugą część powyższych wątków (od nowa). Jeśli zostaniemy przy tym widoku to nie ma sensu robić ogólnej tylko każdy założy osobny watek dla swojego pupila;) Tak ale na ogólnej galerii można było oglądać różne psinki i tak chyba było fajnie mniej czasu niż każdy z osobna Quote
tigrunia Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [quote name='Magda_Miki']Pooglądamy, tylko trzeba będzie każdemu założyć osobny temat;) Jeden użytkownik - jeden wątek Czyli co, zrobić cz. II? Wtedy reszta nowości ma zostać?[/quote] Eee.. bez sensu - bedzie pełno wątków i sie w ogóle nie połapiemy :shake: Tak - ja jestem za !! :multi: Reszta nowości jak dla mnie moze zostać Quote
tigrunia Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [quote name='Magda_Miki']Dobra. To robię cz. II szczeniaków i ogólnej.[/quote] :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Aga76 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [quote name='Magda_Miki']Dobra. To robię cz. II szczeniaków i ogólnej.[/quote] A ja poproszę temat [I][FONT=Georgia][COLOR=Magenta]WARIATKOWO[/COLOR][/FONT][/I] (gdziekolwiek) i będziemy tam sobie rządzić, aż miło... Anusia się dołączy, i Masterkowa, i nawet Atkę przyjmiemy... ach, wspomnieniowo się zrobiło... [COLOR=PaleTurquoise]To wszystko z przepracowania i braku kontaktu z dogo.[/COLOR] Quote
Magda Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Cały dział galeria to będzie jedno wielkie wariatkowo:diabloti: Quote
Aga76 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [quote name='Magda_Miki']Cały dział galeria to będzie jedno wielkie wariatkowo:diabloti:[/quote] Oj tak kwi kwi kwi [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSteehee.gif[/IMG] Quote
Magda Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Ciekawa jestem co z fidlastą. Nigdy na Yorki nii wchodziła, wiec nie wiem czy mam przenosić jej galerię do nas:cool1: Quote
Aga76 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [quote name='Magda_Miki']Ciekawa jestem co z fidlastą. Nigdy na Yorki nii wchodziła, wiec nie wiem czy mam przenosić jej galerię do nas:cool1:[/quote] Myślę, że trzeba się Jej zapytać, nie chciała tu wchodzić :shake: Quote
madziasto4 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Olaboga, co za zmiany [IMG]http://foolstown.com/sm/obm.gif[/IMG] Quote
Aga76 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 [quote name='madziasto4']Olaboga, co za zmiany [IMG]http://foolstown.com/sm/obm.gif[/IMG][/quote] Ło rety, Madzia omdlała i tak leży od wczoraj!!! Rycerz na koniu już z pomoca bieży: patataj patataj... [COLOR=paleturquoise]nie mam ikonki z kuniem, oj buu[/COLOR] Quote
ewa2909 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Witam wszystkich zwariowanych dogomaniakow.Czy wszedzie tak goraco jak w Łodzi? Quote
tigrunia Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 [quote name='Aga76']I to jest bardzo dobra okazja, żebyś mnie pysznym ciastkiem poczęstowała :roll:[/quote] Ejj czy ty nie przesadzasz troche Agus ?? :p Krokiety, ciastka i co jeszcze?:evil_lol: Quote
tigrunia Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 W Bydgoszczy cieplutkoooo :loveu: 29 stopni zapowiadają w południe Quote
Aga76 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 [quote name='tigrunia']W Bydgoszczy cieplutkoooo :loveu: 29 stopni zapowiadają w południe[/quote] I to jest bardzo dobra okazja, żebyś mnie pysznym ciastkiem poczęstowała :roll: Quote
zetka73 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 U nas na południu zapowiada sie koło 35 dzisiaj :cool3: Juz jest upał straszny Quote
madziasto4 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 [quote name='tigrunia']O Madzka wróciła :loveu:[/QUOTE] Wróciła, a jutro wyjeżdża. [quote name='Aga76'] Rycerz na koniu już z pomoca bieży: patataj patataj... [COLOR=paleturquoise]nie mam ikonki z kuniem, oj buu[/COLOR][/QUOTE] Bułeczkę mię to przypomniało :cool1: [COLOR="PaleTurquoise"]Proszę, ikonka końska specjalnie dla Ciebie [/COLOR][IMG]http://foolstown.com/sm/kngt.gif[/IMG] Quote
Recommended Posts