Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[COLOR=Green][B]Witam
Poprzedni wątek [/B][/COLOR][B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=12515"]Maltańczyk+off[/URL] [/B][COLOR=Green][B]został zamknięty.
[/B][/COLOR][B][/B][COLOR=Green][B]Zakładam nowego off-a.
Pozdrawiam i życzę miłego pobytu na forum :)[/B][/COLOR]

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='osuszka']Cześć
niektórych znam z innego forum. Jestem posiadaczką Figo.
Pozdrawiam Aga.[/quote]

Hej Aga witamy serdecznie :razz: :multi:

• 2 weeks later...
  • 3 months later...
Posted

Chciałam małego pieska, ale raz jest multum, więc nie miałam łatwego wyboru. Długo się zastanawiałam, ale teraz jestem baaaaaaaaardzo szczęśliwa, że zdecydowałam się na Maltańczyka. Od miesiąca jest u mnie Duduś z Kociego Dworu, którego przechrzciłam na Mańka. :iloveyou:

• 3 months later...
Posted

czy kyoś mi poda więcej informacji na temat maltańczyków moje gg to 825508 niech piszć ci co mi pomogą!!!:lol::lol::lol::lol::mad::mad::mad:pomocy!!!!!!!

• 4 weeks later...
Posted

hej, moja znajoma szuka maltańczyka z rodowodem,ale "do kochania"
Nie zależy jej an wystawach itp. także najlepiej, żeby to był piesek niehodowlany (czyt.tani ).

Na czym polega "niehodowlaność" u maltańczyków, jakie muszą mieć wady?

I czy ktoś mi powie w jaka jest cena maltańczyka niehodowlanego?

Posted

Matańczyk niehodowlany to na przykład wnętr-nie zstąpione jądro,nie wybarwiony nosek,oczy,zbyt mały-wzorzec 3-4 kg.Najlepiej podzwonić po hodowlach,popytać.

Posted

Patisa, zadzwoń do jakiejś hodowli i zapytaj ile mniej więcej taki maluch kosztuje. :eviltong:
jaa nie wiem, może ktoś kto wie się wypowie jeszcze. ;)

• 1 month later...
Posted

Maltańczyk z rodowodem,ale nie z hodowli ? Kupi psa za 700zł nawet,ale zapewne to mieszaniec podobny do Maltańczyka. Maltańczyk jest (chyba) dośc drogi w utrzymaniu. Jak kogoś nie stać na "drogiego" psa za ok. 2000tys. z rodowodem, to bedzie miał problemy aby dbać o jego włos.

• 6 months later...
Posted

Hmm... opinie są podzielone. Ja w tej chwili używam dla małego tego kosmetyku i powiem szczerze, że nie ma jakiś oszałamiających efektów. Tyle tylko, że Koks ma zacieki bardzo małe. Wydaje mi się, że jeżeli chodzi o zacieki to nie ma środka, który zadziałałby w 100%.

Posted

Może być. :) Ważne, że to nie krople. ;)
Chyba, że znacie jakiś inny lepszy żel? ^^
A ten z Hery gdzie najbardziej opłaca się zamawiać?

• 3 years later...
Posted

Mam żel z hery i jestem zadowolona. Nie rozjaśnił na razie sierści, ale ładnie pachnie i przede wszystkim niweluje nieprzyjemny zapach( mimo przemywania włos zaczął brzydko pachnieć) a teraz pachnie jak niemowlak:)