Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No i dojechała :)

Powiem Wam, ze jak tylko ją zobaczyłam to po prostu przepadłam :loveu::loveu:
Jest urocza, nie da sie w niej po prostu nie zakochac. :loveu:
I córa i mąż zauroczeni. Ale cóż się dziwić, kiedy wystraczy raz spojrzeć w te oczyska cudowne, zobaczyc te roztańczone uszka, jak bryka szcęsliwa po podwórku... oj cudnia z niej sunia...:cool3:
Saga galopowała z córcia po podwórku, była zabawa z patyczkiem i gonitwy :cool3:
Jak przystało na szczeniorka, wariuje i wszędzie jej pełno , normalnie zywioł :lol:
Koty patrzą na nia zdumione, co to za kulka futra biega wkoło nich jak szalona :lol::lol: było troszkę syków, pacnięcie łapką, ale taką bez pazurków... ogólnie nie jest źle i pierwsze chwile integracji ze stadem przebiegły dobrze :cool3:
Na noc jednak koty oddzielone, zeby jakis niespodzinek nie było.

Fotki sa jednak co z nich wyjdzie to sie zobaczy..rzeczywiscie jak wczesniej napisała Supergoga, zrobic jej dobrą fotke to sukces :lol:
Jutro wstawię te, które wyszły :)

Rasumując, zachochalismy sie na zabój :loveu:

Teraz została do podjęcia decyzja.. moja zapadła, cóz kiedy nie tylko ja tu decyduję...

• Replies 194
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zapomniałabym....
Po pierwsze dziekuję bardzo Gosi za Sagę.. za szansę, za zaufanie ...:loveu:
Po drugie dziekuję za pomoc w transporcie Tomo2. Musze powiedzieć ze sunia miala super transport a jakie psie towarzystwo :cool3:
Było mi bardzo miło poznać i jeszcze raz wielkie dzieki :)

Posted

Zdjęcia nie najlepszej jakości, bo niestety aparat mam przedpotopowy :roll:
Niestety,z wszystkich jakie zrobiłam, wyszły tylko te...reszta rozmazana, bo jej na prawdę cięzko zrobić zdjęcie ;)

Posted

Cioteczki, prosze się zachwycać ;)
Sagusia obgryzła mi juz paluchi u stóp, paputki, najbardziej atrkacyjna była oczywiście ściągana z nogi przez TŻ-ta skarpetka, która porwała z prędkością światła :lol:i juz nie chiała oddać :lol:

Oj mamy ubaw po pachy... tym bardziej ,że to nasz pierwszy piesio w domu i uczymy sie dopiero wszystkiego ;)

Posted

dzikus napisał(a):
Cioteczki, prosze się zachwycać ;)
Sagusia obgryzła mi juz paluchi u stóp, paputki, najbardziej atrkacyjna była oczywiście ściągana z nogi przez TŻ-ta skarpetka, która porwała z prędkością światła :lol:i juz nie chiała oddać :lol:

Oj mamy ubaw po pachy... tym bardziej ,że to nasz pierwszy piesio w domu i uczymy sie dopiero wszystkiego ;)

śliczna malucha, jak Ty ja oddasz :loveu:

Posted

Nie zapeszać mi tutaj, ani mru mru :mad:. A sunia przemieszcze się z prędkością światła. Jak robiłyśmy fotki, znaczy córka robiła komórka, bo aparata wziąż na wyjazd TZ - to sunia była w obiektywie, ale po pstryk okazywało się, że już dawno tam jej nie ma.
Ale ona się uspokoi, Teraz jest wszystkiego ciekawa, tyle zmian. To dobrze że jest otwarta a nie wypłosz. Mimo stresów, zmian otoczenia, rozstania z mamą, rodzeństwem, pobycie w kojcu - samotnie - za to pod doskonałym troskliwym okiem Pawła - jest ciekawa świata i ufna.
To naprawdę doskonale rokuje.

Posted

supergoga napisał(a):
Nie rób tego, to trochę za wcześnie. Chyba że Ci będzie do twarzy, wtedy ewentualnie :evil_lol:

obawiam sie, ze jednak niekoniecznie :evil_lol:

Posted

No w końcu udało się wejść na forum ...

Potwierdzam to, o czym wszyscy wiedzą albo się domyslają.
Saga zauroczyła nas na amen :loveu:
Ten mały tajfunik, którego wszędzie pełno zostaje u nas.
Nie da się szukać jej domu, bo kto przyjąłby pieska razem z 3 osobami :lol::lol:
Dwa, kto zapewniłby nam wtedy takie atrakcje, jak pobódki o 1-szej w nocy bo czas na zabawę? I oczywiscie dbał o poziom dotlenienia organizmu o 4 rano ;)
Tak więc jak widać, atrakcji jest moc a opisałam tyko ciuteńkę, zresztą sami wiecie jak to jest :cool3: i tym własnie sposobem nasze malenkie stadko powiększyło się o kolejnego domownika :)

Teraz staramy się nauczyc Sagę reagowania na własne imię, jednak ona ma co do tego chyba inne plany, bo mizernie nam to wychodzi :lol:
Pochwalic się za to możemy , że oprócz pierwszej nocy u nas, sunia zachowuje się modelowo pod względem zachowania czystości, a moze to my poprostu mamy dobry refleks :lol:
No ale mamy czas na wszystko, małymi kroczkami nauczymy się wszystkiego :)

Posted

GameBoy napisał(a):
dzikus gratulacje :loveu: i dziekujemy za stworzenie domu dla Sagusi :loveu:

Dzięki za gratulacje :) jednak troszke należą się samej Sagusi, bo to ona poniekąd sobie ten domek stworzyła ;)