Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wczoraj i dzisiaj kwestowalismy na wystawie kotów rasowych.

Zebraliśmy do puszek [COLOR=black][B]1.482,92 zł,[/B][/COLOR] a wystawcy kupili dla naszych kocich podopiecznych produktów na kwotę [COLOR=red][B][COLOR=black]1.550 zł.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][COLOR=black][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][COLOR=black][B]Sprzedalismy równiez obrazy z IV Maratonu Malarstwa na kwotę 1.[/B]870 zł[/COLOR][/COLOR][/B][COLOR=red]
[/COLOR][/COLOR]
[B][COLOR=#ff0000]Wszystkim bardzo dziękujemy za dary serca!:Rose::iloveyou:[/COLOR][/B]

Posted

Dziewczyny w kwarantannie jest piesek cos na typ yorka. Jak dlugo jeszcze bedzie mial kwarantanne i czy to suka czy pies? No i skad sie wzial w schronisku, jak sie zachowuje i na jaki wiek zostal oceniony? Pytam bo kolezance bardzo sie spodobala psina i jest gotowa wziasc pieska. Z gory dziekuje za informacje.

Posted

a Gucio jest wykastrowany?
[IMG]http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/268065_242162229142634_100000465772241_1031358_8258516_n.jpg[/IMG]

na kogo podać nr telefonu bo dałabym go na www - ten nr co jest u Lazara?

Posted

[quote name='Jagoda1']Wczoraj i dzisiaj kwestowalismy na wystawie kotów rasowych.

Zebraliśmy do puszek [COLOR=black][B]1.482,92 zł,[/B][/COLOR] a wystawcy kupili dla naszych kocich podopiecznych produktów na kwotę [COLOR=red][B][COLOR=black]1.550 zł.[/COLOR][/B]

[B][COLOR=red][COLOR=black][B]Sprzedalismy równiez obrazy z IV Maratonu Malarstwa na kwotę 1.[/B]870 zł[/COLOR][/COLOR][/B]
[/COLOR]
[B][COLOR=#ff0000]Wszystkim bardzo dziękujemy za dary serca!:Rose::iloveyou:[/COLOR][/B][/QUOTE]

Rzeczy, które otrzymaliśmy od wystawców:

[IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-Vc5KgoUkEA4/Tg9hEOXg9_I/AAAAAAAABF0/-OuJQ-5a1HM/s640/DSC_0857.jpg[/IMG]

[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-DiIf_Kt1hpo/Tg9hE4FrNVI/AAAAAAAABF8/3luMTkc8n6c/s640/DSC_0853.jpg[/IMG]

[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-AprtTtNc3S4/Tg9jB30sH0I/AAAAAAAABGM/08O2WyVgTLo/s640/1.jpg[/IMG]

[SIZE=4][B]NASZE KOCIAKI SERDECZNIE DZIĘKUJĄ[/B][/SIZE]

Posted

Mam prośbę - zatelefonowałam do mnie koleżanka z Olsztyna.
Kilka dni temu (30.06) znaleźli małego yorka lub pieska bardzo yorka przypominającego. Koleżanka nie mogła się nim zaopiekować, ale znalazła osobę, która pokochała pieska od pierwszego wejrzenia.
Piesek miał wszędzie dredy, wyniszczony włos. Zaopiekowali się nim. Wykąpali, skonsultowali jego zdrowie. Dziś zgłosiła się osoba, która podobno jest właścicielem pieska. Chce psa z powrotem ale ! Koleżanka nie ma doświadczenia ze zwierzętami i potrzebuje kogoś, kto pomoże jej zweryfikować warunki życia pieska u pierwszego właściciela. Jest tam dwójka dzieci - 7 i 9 lat. To one "zgubiły" pieska podczas spaceru. Twierdzi, że piesek wygladał źle, bo w dniu zaginięcia padał deszcz? Pies miał dredy wymagające wygolenia. Koleżanka nie chce go oddać tym ludziom bojąc się o los pieska. Ja jestem w Krakowa i nie mam możliwości pojechać i sprawdzić dom. Pies ma teraz dobry dom, ale... nie minęło 14 dni od zaginięcia więc nikt nie chce działać pochopnie.
Czy ktoś może nam pomóc?
kontakt do mnie - 515 192 985
do koleżanki, która psa znalazła - Agnieszka - 791 313 777
i do koleżanki, u której piesek przebywa - Ania - 661 664 727
sprawa bardzo pilna, dziękuję. Iwonia

Posted

Dostałam wiadomość w sprawie Rocky'ego: "Witam czy Rocky jest dużym psem? Pytam ponieważ mieszkam w bloku i czy ewentualnie nie męczył by się w mieszkaniu , jaki jest mniej więcej wiek psiaka i jego podejscie do dzieci? Jeżeli Rocky nie znalazł jeszcze domku to proszę o kontakt."
Poprosiłam o kontakt z Anią albo Jagódką.
I strasznie jestem ciekawa co dalej :)

Posted

To super wiadomość!
Fajnie że kolejny schroniskowy piesek znalazł cieplutki domek w szczególności że aura nie sprzyja schroniskowym psiakom.

Posted

[quote name='Ania_i_Kropka']Rocky pojechał do nowego domu do Ketrzyna. [/QUOTE]

:ghost_2::ghost_2::thumbs::Cool!::Cool!::thumbs::ghost_2::ghost_2:
Jej, jak się cieszę!! :)