Jagoda1 Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 Po Newtona przyjechali Państwo z W-wy, wypatrzyli go w ogłoszeniach, rozmawiali ze mna kilka razy przez telefon, zanim podjeli decyzję. Chłopak dzisiaj "na żywo"spodobał sie, byli na długim spacerze, przekonali sie, ze jest łagodny w stosunku do ludzi, do psów, że ma zrównoważony charakter, o urodzie nie wspomnę;). Państwo oboje mieli psy w swoich domach rodzinnych, a Newton to ich pierwszy pies "małżeński". Trzymajmy za niego kciuki, by mu sie udało.:) Quote
Bejotka Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Jagoda1 napisał(a):Trzymajmy za niego kciuki, by mu sie udało.:) Oj, trzymamy mocno!! :) Cieszę się ogromnie :) Zapytam nieśmiało... są jakieś nowe fotki? Dziś była taka piękna pogoda... Quote
Jagoda1 Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 Bejotka napisał(a):Oj, trzymamy mocno!! :) Cieszę się ogromnie :) Zapytam nieśmiało... są jakieś nowe fotki? Dziś była taka piękna pogoda... Było pstrykanie....;) Quote
Bejotka Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Mam pytanie na maila - jak zachowuje się Aza (ta ruda) w stosunku do kotów... Quote
Confess Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 (edited) Z opóźnieniem wstawiam fotki z soboty :) NESKA: Edited April 16, 2012 by Confess Quote
Confess Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 (edited) HEKTOR: Edited April 15, 2012 by Confess Quote
Confess Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Biedny Moherek.... Wrócił do schroniska i znów nie wie co się dzieje... Było mu dobrze i raptownie znów zamknięcie i samotność...Dlaczego? Bo szczekał.............:angryy: Czy spotka na swojej drodze człowieka, który zamiast krzywdzić, pokocha go? Quote
Bejotka Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 (edited) Ten pierwszy łaciaty, to przecież Hektor, nie Homer... Proszę o info na temat Rino. Edited April 15, 2012 by Bejotka Quote
Ania_i_Kropka Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Bejotka napisał(a):Mam pytanie na maila - jak zachowuje się Aza (ta ruda) w stosunku do kotów... Na biurową kotkę Aza nie reaguje. Ostatnio podeszła do śpiącej koteczki, powąchała ja i odeszła. Nie wiem jak reaguje na koty na otwartej przestrzeni. Jak będzie okazja możemy sprawdzić. Quote
Ania_i_Kropka Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Kilka fotek z soboty i z dzisiaj. Zina: Quote
Bejotka Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Ania_i_Kropka napisał(a):Na biurową kotkę Aza nie reaguje. Ostatnio podeszła do śpiącej koteczki, powąchała ja i odeszła. Nie wiem jak reaguje na koty na otwartej przestrzeni. Jak będzie okazja możemy sprawdzić. Przekazałam Pani zainteresowanej Azą i dalej poradziłam kontakt telefoniczny, podałam jej Twój telefon, Aniu. Quote
Ania_i_Kropka Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Medor, chłopak to straszna wiercipięta, może któreś zdjęcie nada się do ogłoszeń: Quote
Recommended Posts