Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Po Newtona przyjechali Państwo z W-wy, wypatrzyli go w ogłoszeniach, rozmawiali ze mna kilka razy przez telefon, zanim podjeli decyzję.
Chłopak dzisiaj "na żywo"spodobał sie, byli na długim spacerze, przekonali sie, ze jest łagodny w stosunku do ludzi, do psów, że ma zrównoważony charakter, o urodzie nie wspomnę;).
Państwo oboje mieli psy w swoich domach rodzinnych, a Newton to ich pierwszy pies "małżeński".
Trzymajmy za niego kciuki, by mu sie udało.:)

Posted

Jagoda1 napisał(a):
Trzymajmy za niego kciuki, by mu sie udało.:)

Oj, trzymamy mocno!! :) Cieszę się ogromnie :)

Zapytam nieśmiało... są jakieś nowe fotki? Dziś była taka piękna pogoda...

Posted

Bejotka napisał(a):
Oj, trzymamy mocno!! :) Cieszę się ogromnie :)

Zapytam nieśmiało... są jakieś nowe fotki? Dziś była taka piękna pogoda...

Było pstrykanie....;)

Posted

Biedny Moherek.... Wrócił do schroniska i znów nie wie co się dzieje... Było mu dobrze i raptownie znów zamknięcie i samotność...Dlaczego? Bo szczekał.............:angryy:

Czy spotka na swojej drodze człowieka, który zamiast krzywdzić, pokocha go?

Posted

Bejotka napisał(a):
Mam pytanie na maila - jak zachowuje się Aza (ta ruda) w stosunku do kotów...

Na biurową kotkę Aza nie reaguje. Ostatnio podeszła do śpiącej koteczki, powąchała ja i odeszła. Nie wiem jak reaguje na koty na otwartej przestrzeni. Jak będzie okazja możemy sprawdzić.

Posted

Ania_i_Kropka napisał(a):
Na biurową kotkę Aza nie reaguje. Ostatnio podeszła do śpiącej koteczki, powąchała ja i odeszła. Nie wiem jak reaguje na koty na otwartej przestrzeni. Jak będzie okazja możemy sprawdzić.

Przekazałam Pani zainteresowanej Azą i dalej poradziłam kontakt telefoniczny, podałam jej Twój telefon, Aniu.