Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bejotka napisał(a):
Jeśli chcecie mogę zrobić taką stronę ze wszystkimi naszymi psami, gdzie będą miniaturki, a jak się w nie kliknie - opisy i inne fotki. Można by wtedy taką stronę zalinkować na stronie schroniska i byłyby wszystkie informacje o psach (na bieżąco).

Ania - wysłałam 6 :)

Jeśli byś mogła to było by suuuuper. W galerii nie można zamieścić zbyt wielu informacji taka strona byłaby idealna.

Ta 4 wkradła się przypadkiem, chodziło mi o wszystkie 6 fotek :oops:

Posted

Ania_i_Kropka napisał(a):
W galerii nie można zamieścić zbyt wielu informacji taka strona byłaby idealna.

Taką stronę mogę dla psiaków zrobić na mojej domenie. Byłaby galeria i wyczerpujące informacje.
Tekstami byłyby teksty ogłoszeń. Ewentualnie ktoś musiałby te ogłoszenia wszystkie przeczytać i zweryfikować informacje, bo jak wiadomo zdarzały się błędy np. w wieku psów.
Co Wy na to? :)

Posted (edited)

Nutusia napisał(a):
Bejotka na Prezydenta (miasta co najmniej ;))

O, w ŻYCIU!! :angryy:

Na stronie schroniska możnaby wtedy umieścić link do tych galerii z opisami, albo w ogóle w menu po lewej zrobić od razu hiperłącza do tych stron...

Edited by Bejotka
Posted

Bejotka napisał(a):
Taką stronę mogę dla psiaków zrobić na mojej domenie. Byłaby galeria i wyczerpujące informacje.
Tekstami byłyby teksty ogłoszeń. Ewentualnie ktoś musiałby te ogłoszenia wszystkie przeczytać i zweryfikować informacje, bo jak wiadomo zdarzały się błędy np. w wieku psów.
Co Wy na to? :)

Dzisiaj i jutro usiądę i przeczytam wszystkie ogłoszenia i zweryfikuje dane.

Posted

Dzisiaj i jutro usiądę i przeczytam wszystkie ogłoszenia i zweryfikuje dane.

Ania, nie spiesz się... To i tak jest masa pracy, nie zrobię tego w tydzień-dwa, bo musiałabym siedzieć 24/dobę. Pomału...
I jeszcze jedna rzecz - rozumiem, że wtedy ja miałabym administrować tymi olsztyńskimi psiakami i ponosić odpowiedzialność za aktualizację całości? Wrzucając ogłoszenie w net, wrzucać od razu na tę stronę także - podobnie zdejmując ogłoszenia adoptowanych psów - przenosić na stronę "Znalazły dom"?
Wszystko wymaga jeszcze dogadania, dopieszczenia szczegółów itp... :)

Posted

Jagoda1 napisał(a):
Beatko, mówiłam Ci, ze..... jesteś kochana, wrażliwa, mądra, rezolutna, genialna.....?
Kto chce jeszcze dopisac?:smile:

Jagoda, przestań, bo pójdę do innego schroniska! Nie dla pochwał to robię a dla psów! :angryy:
I teraz mi nieswojo i głupio!
I jeszcze na prezydenta.. no nie....

Posted

Bejotka napisał(a):
Jagoda, przestań, bo pójdę do innego schroniska! Nie dla pochwał to robię a dla psów! :angryy:
I teraz mi nieswojo i głupio!
I jeszcze na prezydenta.. no nie....

....a co ja kłamię?:razz: ....i tak nie pójdziesz, bo nas lubisz:eviltong:

Posted

Taki plakat wisi od dzisiaj w Poliklinice Weterynaryjnej UWM

Super! :) Zrobiłabym więcej mordek ale tylko tyle psich portretów wyszukałam...

Aniu - napisz coś, proszę, o Pascalu i Ralfiku...
Biguś wygląda jak Lion :) Oby te łapki to nic poważnego...

Posted

Bejotka napisał(a):
Super! :) Zrobiłabym więcej mordek ale tylko tyle psich portretów wyszukałam...

Aniu - napisz coś, proszę, o Pascalu i Ralfiku...
Biguś wygląda jak Lion :) Oby te łapki to nic poważnego...

Pascal ma ok 3 lat. Bardzo tęskni za swoim właścicielem. Cały dzień leży na legowisku i patrzy w dal. Na spacerach cały czas nasłuchuje, wypatruje... Pascal jest spokojnym i sympatycznym psiakiem. Lubi się przytulać i być głaskanym.

Ralf to ok 1,5 roczny młodzik. Jest bardzo towarzyski i przyjazny. Jak każdy psi nastolatek jest wesoły i ciekawski. Na spacerach szaleje i bawi się.

Posted (edited)

PASCAL
i
RALFIK

na Tablicy i Alegratce
i na: zwierzaki.nasza-lista.com, olsztyn.oglaszamy24.pl, olsztyn.lento.pl, olsztyn.cwirek.pl, olsztyn.olx.pl, olsztyn.swistek.pl, zwierzaki.a4z.pl, aukcjezwierzat.pl, hiperogloszenia.pl, przygarnijzwierzaka.pl, pineska.pl, morusek.pl, e-zwierzak.pl, cafeanimal.pl, petsy.pl, adin.pl, olsztyn.naszemiasto.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, zoomia.pl, gumtree.pl

Edited by Bejotka
Posted

Dzisiaj do nowego domu do Warszawy pojechał Newton.:multi: Więcej napisze Jagoda

Nowe domki ma również 5 kotów w tym Jacuś z problemami neurologicznymi. :multi:

Niestety wczoraj wrócił Astek a dzisiaj Moher:angryy:

Posted

Bejotka napisał(a):
Znane są powody? Zaraz je ogłoszę...

Astek wrócił z powodu wyjazdu. Chłopak jest bardzo grzeczny w domu, nie niszczy i nie szczeka zostawiony sam. Zachowuje czystość. Jest łagodny w stosunku do dzieci.

Moher wrócił ponieważ podobno szczekał gdy zostawał sam.

Posted

Moher wrócił ponieważ podobno szczekał gdy zostawał sam.

Byłam przy adopcji Moherka, dorastająca córka wypatrzyła go na stronie, miała wiedze o psach, bardzo chciała go mieć, matka , natomiast, niesympatyczna i antypatyczna. Obawiałam sie, że znajdzie "coś" u psa....