Bejotka Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Odezwał się do mnie domek, który omdlał na widok Rokeza. Cytuję: " Witam, wraz z córeczkami oglądamy zdjęcia Rokeza i zrobił na nas ogromne wrażenie. Czy piesek szuka jeszcze domu? Jakich formalności należy dopełnić, aby stać się jego właścicielem i czy jest jakaś możliwość dowiezienia pieska do Lublina? Pozdrawiam Paulina Tchórzewska" Zapytam znajomych o możliwość sprawdzenia tego domu, natomiast nie mam pojęcia jak można pomóc w transporcie... :( Quote
Bejotka Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Bongo, Łatka, Largo, Figo, Mika, Dolar i Gucio ogłoszone na: tablica.pl zwierzaki.nasza-lista.com lento.pl olsztyncity.pl owi.pl cwirek.pl olx.pl swistek.pl pajeczyna.pl zwierzaki.a4z.pl ojej.pl drobny.com.pl zwierzeta.swiatogloszen.net.pl aukcjezwierzat.pl 24polska.pl 24on.pl hiperogloszenia.pl tusprzedaj.pl przygarnijzwierzaka.pl pineska.pl piesek.org neeon.pl morusek.pl e-zwierzak.pl cafeanimal.pl adin.pl Czekam niecierpliwie na odpowiedź w sprawie Rokeza.... Quote
Ania_i_Kropka Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Bejotka napisał(a):Odezwał się do mnie domek, który omdlał na widok Rokeza. Cytuję: " Witam, wraz z córeczkami oglądamy zdjęcia Rokeza i zrobił na nas ogromne wrażenie. Czy piesek szuka jeszcze domu? Jakich formalności należy dopełnić, aby stać się jego właścicielem i czy jest jakaś możliwość dowiezienia pieska do Lublina? Pozdrawiam Paulina Tchórzewska" Zapytam znajomych o możliwość sprawdzenia tego domu, natomiast nie mam pojęcia jak można pomóc w transporcie... :( Jeśli dom bedzie sprawdzony i pewny transport damy radę zorganizować. Quote
Ania_i_Kropka Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Dzisiaj nowe domki znalazły Psotka, Mańka, Tarzan i dorosły kocurek.:multi::multi: Powodzenia psiaki. Quote
Bejotka Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Znalazłam! ) Jola z Białej Podlaskiej (schroniskowa wolontariuszka) przeprowadzi wizytę w Lublinie. To ja się zajmę pilotowaniem tej wizyty i wszystko dokładnie prześwietlimy. Piszę do kobiety! Quote
CornflakeGirl Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Trzy dni temu przybłąkała się do mnie kotka, strasznie wychudzona. Kiedy dałam jej jeść ona pobiegła w krzaki... i przyprowadziła mi dwa kociaki. Kotkę oddałam na sterylizację do naszego schroniska a kocięta jako że już matki nie potrzebują (mają dwa miesiące i same jedzą, korzystają z kuwety) zostały u mnie. Nie chciałam, żeby coś złapały w schronisku. Są zdrowe, odpchlone, odrobaczone. Nie mogą u mnie zbyt długo zostać, więc PILNIE szukam im kochającego domu!!! Kocurek koteczka Quote
kasia-goldap Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Ale słodkie te kociaki. Powinny szybko znaleźć nowe domki :) Quote
leepa Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Witam serdecznie :) Chciałabym przypomnieć o akcji, którą zrobiliśmy parę lat temu: http://www.dogomania.pl/threads/113543-Schronisko-w-Olsztyni******-koty-do-adopcji-w%C4%85tki-zdj.-ze-spacer%C3%B3w.../page39 I zapytać czy Iskierki z gim nr 5 byłyby zainteresowane jej powtórzeniem? Czy mogłyby to znów zorganizować? Tak mi się przypomniało, patrząc na kolejne rzeczy, których można się pozbyć. Rozmawiałam ze znajomymi- dorzucili by coś od siebie, a więc o rzeczy nie trzeba się martwić :) Tylko to w roku szkolnym najlepiej rozumiem? Quote
Jagoda1 Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 [quote name='leepa']Witam serdecznie :) Chciałabym przypomnieć o akcji, którą zrobiliśmy parę lat temu: http://www.dogomania.pl/threads/113543-Schronisko-w-Olsztyni******-koty-do-adopcji-w%C4%85tki-zdj.-ze-spacer%C3%B3w.../page39 I zapytać czy Iskierki z gim nr 5 byłyby zainteresowane jej powtórzeniem? Czy mogłyby to znów zorganizować? Tak mi się przypomniało, patrząc na kolejne rzeczy, których można się pozbyć. Rozmawiałam ze znajomymi- dorzucili by coś od siebie, a więc o rzeczy nie trzeba się martwić :) Tylko to w roku szkolnym najlepiej rozumiem? Witamy:), możemy niektóre wystawic na bazarku na dogomanii, zbieramy na kolejny wybieg:). Zapraszamy do poczytania http://www.facebook.com/#!/pages/Schronisko-dla-Zwierz%C4%85t-w-Olsztynie/210403985666929 http://www.facebook.com/#!/pages/Zwierzyniec-%C5%9Aw-Franciszka/165865586819219 Quote
Ania_i_Kropka Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Dzisiaj nowe domki znalazły Rudzia, Aron, dorosły kot i kociak. Do nowego domku pojechała także koteczka od CornflakeGirl Quote
Ania_i_Kropka Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Nasze psiaki w Czwartek prezentowały się na wystawie psów nierasowych organizowanej przez Nasz Olsztyniak: Psiaki radośnie witały każdego: Quote
Ania_i_Kropka Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Lisa: Dyzio: Dyzio i Binia bardzo się polubili: Quote
Ania_i_Kropka Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Psiaki były zmęczone i spragnione: Zdobywcy 2 miejsca - Gryf i As. Oba psiaki zostały adoptowane przez naszą wolontariuszkę. Gryf ma 7 lat i jest niewidomy a As trafił do Schroniska z rozległymi ranami na zadzie. Quote
Marta&Angus Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Akurat byłam przy adopcji Rudzi. Fajna ta jej nowa rodzinka. Psiaki są cudne, póki co nie mogę sobie pozwolić na adopcję, mamy w bloku dwa adoptowane goldeny, ale będziemy wpadać z mężem żeby wyprowadzać psiurki na spacer, chociaż tak pomożemy. Dziś zabraliśmy na spacer żywiołowego, młodego Spajka i suńkę Suzi. Psiny to straszne przylepy. Byłam pełna podziwu dla Niko bez łapki, chłopak świetnie sobie radzi i do tego jest taki pogodny. Quote
Bejotka Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Domek chętny na Rokeza potwierdził tę chęć dzisiaj. Jestem w trakcie załatwiania koleżeńskiej wizyty przedadopcyjnej, przez osobę, która takich wizyt robiła już mnóstwo. Dowiemy się wszystkiego, domek zostanie prześwietlony niczym promieniami rtg :) Quote
Bejotka Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Napiszcie parę słów, proszę, o Emmie... Binia : tablica.pl zwierzaki.nasza-lista.com lento.pl olsztyncity.pl owi.pl cwirek.pl olx.pl swistek.pl pajeczyna.pl freecf.pl zwierzaki.a4z.pl ojej.pl drobny.com.pl zwierzeta.swiatogloszen.net.pl aukcjezwierzat.pl 24polska.pl 24on.pl hiperogloszenia.pl tusprzedaj.pl przygarnijzwierzaka.pl pineska.pl piesek.org neeon.pl morusek.pl e-zwierzak.pl cafeanimal.pl adin.pl Quote
anetek100 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 na konto Stowarzyszenia Zwierzyniec Św.Franciszka przelałam 260 zł na kojce dla piesków:) z tego bazarku:) http://www.dogomania.pl/threads/211896-ROZLICZAM-ciuszki-kolorowe-I-nie-tylko-na-kojce-dla-piesków-z-Olsztyna-12.08-g.20 Quote
Jagoda1 Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 Wielkie dzieki za "moja" Binię!:Rose: Quote
Recommended Posts