Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Odezwał się do mnie domek, który omdlał na widok Rokeza. Cytuję:
" Witam,
wraz z córeczkami oglądamy zdjęcia Rokeza i zrobił na nas ogromne wrażenie. Czy piesek szuka jeszcze domu?
Jakich formalności należy dopełnić, aby stać się jego właścicielem i czy jest jakaś możliwość dowiezienia pieska do Lublina?
Pozdrawiam
Paulina Tchórzewska"

Zapytam znajomych o możliwość sprawdzenia tego domu, natomiast nie mam pojęcia jak można pomóc w transporcie... :(

Posted

Bongo, Łatka, Largo, Figo, Mika, Dolar i Gucio ogłoszone na:

tablica.pl
zwierzaki.nasza-lista.com
lento.pl
olsztyncity.pl
owi.pl
cwirek.pl
olx.pl
swistek.pl
pajeczyna.pl
zwierzaki.a4z.pl
ojej.pl
drobny.com.pl
zwierzeta.swiatogloszen.net.pl
aukcjezwierzat.pl
24polska.pl
24on.pl
hiperogloszenia.pl
tusprzedaj.pl
przygarnijzwierzaka.pl
pineska.pl
piesek.org
neeon.pl
morusek.pl
e-zwierzak.pl
cafeanimal.pl
adin.pl

Czekam niecierpliwie na odpowiedź w sprawie Rokeza....

Posted

Bejotka napisał(a):
Odezwał się do mnie domek, który omdlał na widok Rokeza. Cytuję:
" Witam,
wraz z córeczkami oglądamy zdjęcia Rokeza i zrobił na nas ogromne wrażenie. Czy piesek szuka jeszcze domu?
Jakich formalności należy dopełnić, aby stać się jego właścicielem i czy jest jakaś możliwość dowiezienia pieska do Lublina?
Pozdrawiam
Paulina Tchórzewska"

Zapytam znajomych o możliwość sprawdzenia tego domu, natomiast nie mam pojęcia jak można pomóc w transporcie... :(

Jeśli dom bedzie sprawdzony i pewny transport damy radę zorganizować.

Posted

Znalazłam! ) Jola z Białej Podlaskiej (schroniskowa wolontariuszka) przeprowadzi wizytę w Lublinie. To ja się zajmę pilotowaniem tej wizyty i wszystko dokładnie prześwietlimy.
Piszę do kobiety!

Posted

Trzy dni temu przybłąkała się do mnie kotka, strasznie wychudzona. Kiedy dałam jej jeść ona pobiegła w krzaki... i przyprowadziła mi dwa kociaki. Kotkę oddałam na sterylizację do naszego schroniska a kocięta jako że już matki nie potrzebują (mają dwa miesiące i same jedzą, korzystają z kuwety) zostały u mnie. Nie chciałam, żeby coś złapały w schronisku. Są zdrowe, odpchlone, odrobaczone. Nie mogą u mnie zbyt długo zostać, więc PILNIE szukam im kochającego domu!!!
Kocurek

koteczka

Posted

Witam serdecznie :)
Chciałabym przypomnieć o akcji, którą zrobiliśmy parę lat temu: http://www.dogomania.pl/threads/113543-Schronisko-w-Olsztyni******-koty-do-adopcji-w%C4%85tki-zdj.-ze-spacer%C3%B3w.../page39
I zapytać czy Iskierki z gim nr 5 byłyby zainteresowane jej powtórzeniem? Czy mogłyby to znów zorganizować?
Tak mi się przypomniało, patrząc na kolejne rzeczy, których można się pozbyć. Rozmawiałam ze znajomymi- dorzucili by coś od siebie, a więc o rzeczy nie trzeba się martwić :) Tylko to w roku szkolnym najlepiej rozumiem?

Posted

[quote name='leepa']Witam serdecznie :)
Chciałabym przypomnieć o akcji, którą zrobiliśmy parę lat temu: http://www.dogomania.pl/threads/113543-Schronisko-w-Olsztyni******-koty-do-adopcji-w%C4%85tki-zdj.-ze-spacer%C3%B3w.../page39
I zapytać czy Iskierki z gim nr 5 byłyby zainteresowane jej powtórzeniem? Czy mogłyby to znów zorganizować?
Tak mi się przypomniało, patrząc na kolejne rzeczy, których można się pozbyć. Rozmawiałam ze znajomymi- dorzucili by coś od siebie, a więc o rzeczy nie trzeba się martwić :) Tylko to w roku szkolnym najlepiej rozumiem?

Witamy:), możemy niektóre wystawic na bazarku na dogomanii, zbieramy na kolejny wybieg:). Zapraszamy do poczytania http://www.facebook.com/#!/pages/Schronisko-dla-Zwierz%C4%85t-w-Olsztynie/210403985666929 http://www.facebook.com/#!/pages/Zwierzyniec-%C5%9Aw-Franciszka/165865586819219

Posted

Psiaki były zmęczone i spragnione:

Zdobywcy 2 miejsca - Gryf i As. Oba psiaki zostały adoptowane przez naszą wolontariuszkę. Gryf ma 7 lat i jest niewidomy a As trafił do Schroniska z rozległymi ranami na zadzie.

Posted

Akurat byłam przy adopcji Rudzi. Fajna ta jej nowa rodzinka.
Psiaki są cudne, póki co nie mogę sobie pozwolić na adopcję, mamy w bloku dwa adoptowane goldeny, ale będziemy wpadać z mężem żeby wyprowadzać psiurki na spacer, chociaż tak pomożemy. Dziś zabraliśmy na spacer żywiołowego, młodego Spajka i suńkę Suzi. Psiny to straszne przylepy. Byłam pełna podziwu dla Niko bez łapki, chłopak świetnie sobie radzi i do tego jest taki pogodny.

Posted

Domek chętny na Rokeza potwierdził tę chęć dzisiaj. Jestem w trakcie załatwiania koleżeńskiej wizyty przedadopcyjnej, przez osobę, która takich wizyt robiła już mnóstwo. Dowiemy się wszystkiego, domek zostanie prześwietlony niczym promieniami rtg :)

Posted

Napiszcie parę słów, proszę, o Emmie...

Binia :

tablica.pl
zwierzaki.nasza-lista.com
lento.pl
olsztyncity.pl
owi.pl
cwirek.pl
olx.pl
swistek.pl
pajeczyna.pl