Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 900
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jadą. Wszystko w porządku. Bono lekko zmulony Sedalinem. Ma nowiutki pachnący paszport ;). Załatwianie formalności poszło migiem, gorzej z korkami w Poznaniu :razz:. Ab-agnieszka zda obszerniejszą relację wieczorem albo jutro. Rozmawiałyśmy króciutko i króciutko piszę, bo mam dziś sajgon w pracy...

-------------------------------------------------------------------------

Chciałabym podziękować pani z Poznania za rozmowy, zaangażowanie i chęci. Szkoda, że nie wyszło, ale może po prostu jakiś inny (również w charakterze) pies jest Państwu pisany. Proszę mieć oczy szeroko otwarte :).

Posted

WYBACZCIE OFFA:

[COLOR=Red][B][SIZE=4]RATUNKUUUU!!! MAMY 24 H INACZEJ DWIE SUNIE ZAKOŃCZĄ SWOJE ŻYCIE!!![/SIZE][/B][/COLOR]
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/2-roczne-pitbullki-red-nose-maja-24h-zycia-pomoz-131572/"]2 roczne PITBULLKI RED NOSE - mają 24h życia... POMÓŻ[/URL]

Posted

A wiec Bono jest juz w pensjonacie dla psow.
Cala droge prawie przespal dostal tabletki na uspokojenie i sobie spal. Zatrzymalismy sie pare razy na siku.
Podziekowania naleza sie pani Agnieszcze z Poznania ktora pojechala ze mna do weterynarza i sprawy formalne zostaly zalatwione w mig mimo ze w pracy mialabyc o 15-tej mam nadzieje ze nie miala nieprzyjemnosci ze sie tak solidnie spoznila:lol:
Ja Planowalam byc w Poznaniu na 13-ta ale korki pokrzyzowaly mi plany i bylam po 14-tej.

Posted

Bono jest juz w DT, na razie jest w dalszym ciągu zmulony lekiem (nie za dużo było mu dane?), podobno w południe jeszcze nie mógł stac na nogach.
W sumie Niemcy coś marudzą, ze pan z hoteliku był zmeczony i troche zawiedziony, że tak pozno mu psa przywiezliscie.:eviltong:

Posted

Bono dostal trzy tabletki sedalinu weterynarz powiedzial ze gdyby nie dzialaly to mam mu jeszcze podawac i dostalam na droge ale wiecej podawac mu nie musialam. :lol:
A ze pan z hotelu marudzil to nic dziwnego w koncu to czysty Niemiec wiec musialo mu cos nie pasowac :evil_lol::lol::eviltong:

Posted

[quote name='ab-agnieszka']Bono dostal trzy tabletki sedalinu weterynarz powiedzial ze gdyby nie dzialaly to mam mu jeszcze podawac i dostalam na droge ale wiecej podawac mu nie musialam. :lol:
[B]A ze pan z hotelu marudzil to nic dziwnego w koncu to czysty Niemiec wiec musialo mu cos nie pasowac[/B] :evil_lol::lol::eviltong:[/quote]

:-D:-D święte słowa. nie mial prawa zachować się inaczej:fadein:;)

Posted

Kasiu za paszport zaplacilam 60zl chcialam wziasc rachunek na fundacje niemiecka ale nie mogli mi go wystawic od reki ile paliwa moglam spalic nie wiem nadrobilam jakies 250 km nie liczylam tego.
Nie musisz mi zwracac pieniedzy za to przekaz je na inne psiny.
Moge juz usunac banerek Bono z podpisu no nie? Ale jakos mi tak ciezko.

Posted

AB-agnieszka chciałem ci serdecznie podziekować za to co zrobiłaś dla tego psa.Dziekuje również Maciaszkowi i Mosii i wszystkim którzy przyłożyli ręke do tego aby ten pies na stare lata miał dobry dom.Ps sa wogóle jakies wieści z Niemiec?Ab-agnieszka napisz prosze jak to wszystko w tych niemczech wygladało,jak niemki zareagowały na chłopaczka,a jak on na tą zmiane otoczenia.

Posted

Jaco-placo ja zawiozlam Bono do pensjonatu a na drugi dzien dziewczyny go odebraly.Wiem ze w ten pierwszy dzien byl jeszcze zakrecony po sedalinie. Kasia z fundacji ma kontakt z Niemkami musimy poczekac jak zdadza jej relacje.
Niemcy maja to do siebie ze bardzo dobrze dbaja o zwierzeta napewno Bono bedzie mial super.