Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 900
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B]Mosii[/B], na pewno 400 zł, nie więcej :diabloti:? Przeleję na dniach :).

[quote name='jaco-placo']Dziewczyny a co z karmą je brita u Mosii czy cos lepszego?Jak myślicie?[/quote]Hmm... a co mówi wet na ten temat? Jeśli nie ma potrzeby żywienia chłopaka jakąś specjalistyczną karmą to może spróbujemy Brit z jagnięciną?

Posted

[B]Mosii[/B], podaj mi numer konta :).

[B][COLOR=Red]Słuchajcie, teraz będziemy musieli naprawdę się sprężyć i zacząć szukać chłopakowi domu! [/COLOR][/B]Porobić maaaasę ogłoszeń, porozpuszczać wici, itd., itp. I od razu jest pytanie - na kogo podawać namiary w ogłoszeniach?

Posted

Przelałam 430 zł na konto mosii, za hotelik do końca stycznia (13 zł x 33 dni). Zostało nam, na dzień dzisiejszy, 27 zł z groszami. Wiem, że jeszcze ma wpłynąć wpłata od ab-agnieszki za allegro i potem od Tosi za kolczyki, ale na razie podsumowuję to co juz jest :).

Posted

ciotki, mialam dziś telefon od pani, która chce go adoptowac!!!!! pani jest z poznania, ma w domu kota i yorka. powiedzialam o problemach ze skórą, powiedzialam, ze 'pies jest duży i silny' :) , na pierwsze oko pani wydaje się być w porządku, pytała czy Bono miał testy na gronkowca? czy ja mogę podac tej pani telefon do mosii????

Posted

no bomba jest:multi:
super miły, przytulasty, taki duży miś, zero agresji chociaz konie pieknie wystawiał jak pointer :evil_lol:
taki ciapek jest, do kojca bardzo chetnie poszedł a z kojca donosnie basowo szczeka:lol:
Dziekuje bardzo Jackowi i pani wet za dowiezienie białasa i za mile spedzony czas:loveu:

ustalilismy ze przez pierwsze dwa tygodnie bede białemu gotowac ryz z kurczakiem i poczekamy na reakcje. potem ewentualnie brit.

Posted

[quote name='_Tosia_']ciotki, mialam dziś telefon od pani, która chce go adoptowac!!!!! pani jest z poznania, ma w domu kota i yorka. powiedzialam o problemach ze skórą, powiedzialam, ze 'pies jest duży i silny' :) , na pierwsze oko pani wydaje się być w porządku, pytała czy Bono miał testy na gronkowca? czy ja mogę podac tej pani telefon do mosii????[/quote]

jasne,
zeskrobiny mial pobrane i nic nie wyszło.

dziewczyny ale on ma minimum 7 lat, nie przejdzie mniej....

Posted

[quote name='_Tosia_']ciotki, mialam dziś telefon od pani, która chce go adoptowac!!!!! pani jest z poznania, ma w domu kota i yorka.[/quote]Wszystko fajnie tylko ten kot... i york... :roll:
Obawiam się, że białas może kota nie pokochać. Jeśli jest w nim sporo z argentyńczyka, to będzie polował na kocisko... A yorka niestety może uszkodzić masą...
Nie wiem czy to byłoby dobre połączenie i czy pani sobie z tego zdaje sprawę...

7 lat, naprawdę? To na jakiej podstawie schroniskowy wet dał mu 4 lata?
Kurcze, 7-letniemu psu i na dodatek takiemu będzie cholernie ciężko znaleźć dom :shake:.

Posted

Wetka nigdy nie mówiła ze pies ma cztery lata ,ona twierdzi właśnie ze ma 8 lat.Mosii było mi bardzo miło cie poznać,i wszystkich twoich przyjaciół,tych czworonożnych też,pozdrawiam.

Posted

[B]Mosii[/B], jak chłopak :loveu:?
Babka z Poznania dzwoniła?

[U]Kto pomoże w ogłoszeniach?[/U] Trzeba ich zrobić jak najwięcej !!!
[U]Kto ma jakieś pomysły gdzie chłopaka rozgłosić?[/U]

Posted

:shake:[FONT=Arial][COLOR=Red][B] nie widzę dozia z Yorkiem ....co innego jak psiaki się razem wychowują , uczą się wzajemnej obsługi ;)....ale psiak nieokrzesany i yorczek jedynak :shake:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[B]Ab-agnieszko[/B], pieniądze wpłynęły. Dzięki :loveu: :multi:. Zawarłam tą wpłatę w pierwszym poście, w rozliczeniach, ale rozbiłam ją na 2 części: 300 zł Twoja wpłata własna i 250 zł allegro i bazarek :).

[B]Mosii[/B], powiedz nam coś o Bono. Strasznie jesteśmy ciekawi!

Posted

Nasz dozio na stronie jednej z hodowli: [url=http://www.sanagnes.com/adopcje.htm]SanAgnes - DOGO ARGENTINO[/url] Poza tym został jeszcze zareklamowany w Niemczech.
Myślę dalej gdzie by go pokazać...