mosii Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 tez juz się nie moge doczekać:multi: no do końca stycznia to jest 400zł Quote
jaco-placo Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 W poniedziałek mi zajebiście pasuje.Dziewczyny a co z karmą je brita u Mosii czy cos le[pszego?Jak myślicie? Quote
maciaszek Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 [B]Mosii[/B], na pewno 400 zł, nie więcej :diabloti:? Przeleję na dniach :). [quote name='jaco-placo']Dziewczyny a co z karmą je brita u Mosii czy cos lepszego?Jak myślicie?[/quote]Hmm... a co mówi wet na ten temat? Jeśli nie ma potrzeby żywienia chłopaka jakąś specjalistyczną karmą to może spróbujemy Brit z jagnięciną? Quote
jaco-placo Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Myśle ze od brita z jagnięciną mozna zacząć i zobaczyć efekty,jak coś to zawsze można zmienić. Quote
maciaszek Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 [B]Mosii[/B], podaj mi numer konta :). [B][COLOR=Red]Słuchajcie, teraz będziemy musieli naprawdę się sprężyć i zacząć szukać chłopakowi domu! [/COLOR][/B]Porobić maaaasę ogłoszeń, porozpuszczać wici, itd., itp. I od razu jest pytanie - na kogo podawać namiary w ogłoszeniach? Quote
maciaszek Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Przelałam 430 zł na konto mosii, za hotelik do końca stycznia (13 zł x 33 dni). Zostało nam, na dzień dzisiejszy, 27 zł z groszami. Wiem, że jeszcze ma wpłynąć wpłata od ab-agnieszki za allegro i potem od Tosi za kolczyki, ale na razie podsumowuję to co juz jest :). Quote
mosii Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 :multi:dziękujemy z doziem, bo chłopak szcześliwie dojechał:multi: Quote
maciaszek Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 [quote name='mosii']:multi:dziękujemy z doziem, bo chłopak szcześliwie dojechał:multi:[/quote]Super! Jakie pierwsze wrażenia? :) Quote
_Tosia_ Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 ciotki, mialam dziś telefon od pani, która chce go adoptowac!!!!! pani jest z poznania, ma w domu kota i yorka. powiedzialam o problemach ze skórą, powiedzialam, ze 'pies jest duży i silny' :) , na pierwsze oko pani wydaje się być w porządku, pytała czy Bono miał testy na gronkowca? czy ja mogę podac tej pani telefon do mosii???? Quote
mosii Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 no bomba jest:multi: super miły, przytulasty, taki duży miś, zero agresji chociaz konie pieknie wystawiał jak pointer :evil_lol: taki ciapek jest, do kojca bardzo chetnie poszedł a z kojca donosnie basowo szczeka:lol: Dziekuje bardzo Jackowi i pani wet za dowiezienie białasa i za mile spedzony czas:loveu: ustalilismy ze przez pierwsze dwa tygodnie bede białemu gotowac ryz z kurczakiem i poczekamy na reakcje. potem ewentualnie brit. Quote
mosii Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 [quote name='_Tosia_']ciotki, mialam dziś telefon od pani, która chce go adoptowac!!!!! pani jest z poznania, ma w domu kota i yorka. powiedzialam o problemach ze skórą, powiedzialam, ze 'pies jest duży i silny' :) , na pierwsze oko pani wydaje się być w porządku, pytała czy Bono miał testy na gronkowca? czy ja mogę podac tej pani telefon do mosii????[/quote] jasne, zeskrobiny mial pobrane i nic nie wyszło. dziewczyny ale on ma minimum 7 lat, nie przejdzie mniej.... Quote
maciaszek Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 [quote name='_Tosia_']ciotki, mialam dziś telefon od pani, która chce go adoptowac!!!!! pani jest z poznania, ma w domu kota i yorka.[/quote]Wszystko fajnie tylko ten kot... i york... :roll: Obawiam się, że białas może kota nie pokochać. Jeśli jest w nim sporo z argentyńczyka, to będzie polował na kocisko... A yorka niestety może uszkodzić masą... Nie wiem czy to byłoby dobre połączenie i czy pani sobie z tego zdaje sprawę... 7 lat, naprawdę? To na jakiej podstawie schroniskowy wet dał mu 4 lata? Kurcze, 7-letniemu psu i na dodatek takiemu będzie cholernie ciężko znaleźć dom :shake:. Quote
jaco-placo Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Wetka nigdy nie mówiła ze pies ma cztery lata ,ona twierdzi właśnie ze ma 8 lat.Mosii było mi bardzo miło cie poznać,i wszystkich twoich przyjaciół,tych czworonożnych też,pozdrawiam. Quote
_Tosia_ Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 mosii, dałam Twoj numer tej kobiecie, pewnie niedługo będzie dzwoniła. Quote
ab-agnieszka Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Mialam zrobic przelew dzisiaj ale nie zdazylam do banku wplacic kasy strasznie ciezki dzien dzisiaj mialam. Jutro wyjezdzam do Niemiec wiec do poludnia zrobie ten przelew. Quote
maciaszek Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 [B]Mosii[/B], jak chłopak :loveu:? Babka z Poznania dzwoniła? [U]Kto pomoże w ogłoszeniach?[/U] Trzeba ich zrobić jak najwięcej !!! [U]Kto ma jakieś pomysły gdzie chłopaka rozgłosić?[/U] Quote
maciaszek Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 [B]Tosiu[/B], Twoja wpłata wpłynęła. Dzięki :). Quote
Alicja Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 :shake:[FONT=Arial][COLOR=Red][B] nie widzę dozia z Yorkiem ....co innego jak psiaki się razem wychowują , uczą się wzajemnej obsługi ;)....ale psiak nieokrzesany i yorczek jedynak :shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
maciaszek Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Bardzo jestem ciekawa jakim psem okaże się dozio (poza tym co już wiemy)... Rozesłałam o nim wici tu i tam. Ciągle myślę jakby go rozreklamować, poza ogłoszeniami :roll:. Quote
jaco-placo Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Maciaszek bedzie plakat zrobiony przez dziewczyne z bordożego tylko po nowym roku. Quote
ab-agnieszka Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Tez uwazam ze Bono zaduzy jak dla yorka moglby mu nieswiadomie krzywde zrobic Quote
maciaszek Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 [B]Ab-agnieszko[/B], pieniądze wpłynęły. Dzięki :loveu: :multi:. Zawarłam tą wpłatę w pierwszym poście, w rozliczeniach, ale rozbiłam ją na 2 części: 300 zł Twoja wpłata własna i 250 zł allegro i bazarek :). [B]Mosii[/B], powiedz nam coś o Bono. Strasznie jesteśmy ciekawi! Quote
Bjuta Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Czy można się jeszcze dołożyć na Białaska? Jeśli tak, to poprosiłabym o nr konta. Fajny chłopak! Quote
ab-agnieszka Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 no czekamy czekamy na wiadomosci:loveu: Quote
maciaszek Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 Nasz dozio na stronie jednej z hodowli: [url=http://www.sanagnes.com/adopcje.htm]SanAgnes - DOGO ARGENTINO[/url] Poza tym został jeszcze zareklamowany w Niemczech. Myślę dalej gdzie by go pokazać... Quote
Recommended Posts