Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']Malce sa cudne, a na zywo - poezja:):loveu:

Pzdr.[/QUOTE]

Jasneeeee... to tylko pozory :evil_lol:
Vidi Morelowa jest damą która absolutnie nie lubi jak się ja wtrącam w jej plany... Ona chyba mnie nie lubi :evil_lol:

[quote name='M&S']Cześć:)

Jakie superowe zdjęcia!!!!

A mała cuuudo, cuuudo, cuuudo:loveu::loveu::loveu::loveu: i jaka leciutka i przytulaśna:lol:[/QUOTE]

Pozory :evil_lol:
Bestyja, wczoraj gryzła moją kołdrę, odsunełam ją a ona... WRRRRR i zęby na mnie :crazyeye::crazyeye: :eviltong:

A dzisiaj rano otworzyłam oczy a przede mną... na wprost lezał mój piękny zeszyt do matemtyki... ekhm miałam na myśli były zeszyt do matematyki, tak go ozdobiły zębami że się już nie nadaje...
A nauczyciel i tak nie uwierzy że psy zeszyt zeżarły :evil_lol:

Posted

[quote name='Asiaczek']Ona ma nie tylko ciebie polubić. Ona ma ciebie pokochać:)...

pzdr.[/QUOTE]

Ona kocha.... miskę :diabloti:
Ludzie nie są jej potrzebni za bardzo więc po co ich kochać? ;)

Posted

I tylko do tego, więc nie trzeba, przynajmniej ona tak to ukazuje. Wichru natomiast nie przeżyje jak jej sie nie przytuli, lgnie do człowieka bardzo. Ma super charakter, uwielbiam ją za to, jest taka kochana, wylewna, nieustraszona a zarazem delikatna.

Posted

Wiecie co jest najciekawsze?
W każdym miocie po tym psie urodziło się po 1 szczeniaku tego typu - własny świat, własne plany, po co im człowiek ;)
Z pierwszego miotu po Filipie poznałam suczkę jak byłam na kryciu - piękna, taka kopia tatusia i co? Identyko charakterem jak moja wredna :P i u każdego to samo ;)

Posted

Trzeba tatusia wyrzucić z hodowli za takie mendy :evil_lol::evil_lol: chociaż z drugiej strony takie psiska też mają swój urok ^^
znałam takiego kundliszona, który na każdym kroku dawał właścicielce do zrozumienia że ma ją gdzieś, a jak wyjechała gdzieś na dłużej to nagle pies oprzytomniał, aż jeść przestał na parę dni. Jak wróciła była wielka radość, a po dwóch dniach powrót do dawnych stosunków :diabloti:
zresztą szukać daleko, moje Krowie w innej sytuacji niż kiedy jem się mi na kolanach nie położy ..

Posted

[quote name='Iś & Chester']dlaczego Poznań jest tak daleko..
co z domem Wichra ? szukasz jej czegoś ? w razie czego zostaje czy jak ?[/QUOTE]
Wiesz, nie ja jej szukam domu tylko czekam na kogoś odpowiedniego. Jest to szczenie o wspaniałym charakterze które musi trafić do super ludzi.
Nie ma w razie czego, nie mogę pozwolić sobie na zostawienie drugiego szczenięcia z tego skojarzenia, tym bardziej że nie spełnia ona moich oczekiwań jeśli chodzi o anatomię. A że póki co mieszkam z rodziną to byłoby kłopotliwe, i tak że zostawilam wódencję to jest cud ;)

[quote name='wiska']super ja tez postaram sie byc :D[/QUOTE]
No to do zobaczenia :D :D ;)

Posted

Słuchajcie, takl obserwuje te moje dziewuchy to doszłam do wniosku że jak na swój wiek są bardzo małe... z czego Vidi w porównianiu z Wichrową wygląda jakby była 2,3 tygodnie młodsza...
Mam przeczucie że Vidi będzie bardzo mała... No i Vidi w ogóle nic nie ma po matce, no chyba że charakter czasami bo wyglądem to kopia Filipa, cyrk normalnie ;)

Vidi dzisiaj:
[IMG]http://i53.tinypic.com/33e78g6.jpg[/IMG]
Zero przygotowania, zdjęcie sama robiłam

Posted

Urosną,urosną...
Słyszalam ,że te Twoje 2 dziewczynki,ktore mieszkają razem trafiły do świetnego domku . Opiekuje się nimi moja znajoma weterynarz. Tak przypuszczam,że to Twoje.W końcu rzadko sie zdarza,zeby ktos kupował 2 pembroczki za jednym zamachem ;)

Posted

[quote name='mela2']Urosną,urosną...
Słyszalam ,że te Twoje 2 dziewczynki,ktore mieszkają razem trafiły do świetnego domku . Opiekuje się nimi moja znajoma weterynarz. Tak przypuszczam,że to Twoje.W końcu rzadko sie zdarza,zeby ktos kupował 2 pembroczki za jednym zamachem ;)[/QUOTE]

Haha, będą jaja jak moja będzie mminiaturką ;)
Zapewne to o nie chodzi ;) Właśnie rozmawiałam z p. Moniką i jadą z dziewuchami na szczepienie a w tle słyszałam walke potworzyc ;) Dziewuszki mają się dobrze i podobno baaardzo urosły :)
Śmieją się że ich syn kusi ich jeszcze na Wicherka... szaleni ludzie ;)

Posted

[quote name='Iś & Chester']rozumiem ;) dobre podejście w sumie.

kiedyś urosną :D[/QUOTE]

Haha, nie widzieliście to nie wiecie :evil_lol:
Ci co ją zobaczyli, są zgodni. Malutka :evil_lol: