Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

piękne :)
Wódka dalej jest moim faworytem :D
piesek piękny
a ostatnia ma zabójcze te ucha *.*
a Wicherka mi się zdjęcia nie wyświetlają..

[COLOR=White]to jeśli nie zmieniłaś typów wiem kto zostaje *.*[/COLOR]

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iś & Chester']piękne :)
Wódka dalej jest moim faworytem :D
piesek piękny
a ostatnia ma zabójcze te ucha *.*
a Wicherka mi się zdjęcia nie wyświetlają..

[COLOR=White]to jeśli nie zmieniłaś typów wiem kto zostaje *.*[/COLOR][/QUOTE]

Wódeczka jest słooooooodziutkaaaa ;)
Klucha jest ogólnie zabójcza, ma coś w sobie ;) dzisiaj ucho staneło, chwiejne ale jest :evil_lol:
Co do wicherka, może to i lepiej, mało ciekawie wygląda :eviltong::eviltong:
Jutro przyjeżdzaja zobaczyć Wicherka, kto wie, byc może będzie miała juz niedługo nowych właścicieli :)

[COLOR="#ffffff"]Nie zmieniłam typów : ) wódka, wódka, wódeczka... ;P[/COLOR]

Posted

Widziałam na fejsie i jak dla mnie wygląda ciekawie :D każdy mały pies jest piękny, nie wspominając już o tym że Twoje małe to corgi pembroke, rudo-białe, no i po Chilli i pięknym tatusiu. więc już w ogóle miodzio :D

na wystawie w Krk jak się domyślam Was nie będzie ?

[COLOR=White]to teraz będziesz mieć dwa najpiękniejsze psy na świecie xd okradnę Cię kiedyś.[/COLOR]

Posted

[quote name='Iś & Chester']Widziałam na fejsie i jak dla mnie wygląda ciekawie :D każdy mały pies jest piękny, nie wspominając już o tym że Twoje małe to corgi pembroke, rudo-białe, no i po Chilli i pięknym tatusiu. więc już w ogóle miodzio :D

na wystawie w Krk jak się domyślam Was nie będzie ?

[/QUOTE]

Haha, ta cud miód i orzeszki tylko właśnie demoluja mi pokój po na dworze tragedia... nie mam gdzie ich puscic, wszedzie jeziora...
niestety nie, myślałam że i w tym roku moja znajoma psy zgłosiła to pojade, a tu checa, nie zgłosiła ;)

[COLOR=White]E tam, same paskudy. A tylko sie odważ to Cię Kokosem poszczuję ;p[/COLOR]

Posted

[quote name='M&S']Cześć:)

Nasz szczul też dostaje szmergla, bo nie może się wybiegać.
Ja chcę słonce...........................[/QUOTE]
Ja też... :/

Przyjechali państwo oglądać wicherka, chcieli zwierze raczej nie do wystaw a wyjechali z zarezerwowaną... a przepraszam zarezerwowanymi dwoma dziewuchami :evil_lol:

Posted

[quote name='Frytela']

Przyjechali państwo oglądać wicherka, chcieli zwierze raczej nie do wystaw a wyjechali z zarezerwowaną... a przepraszam zarezerwowanymi dwoma dziewuchami :evil_lol:[/QUOTE]

Suuuper i rozumiem, że będą wystawiać?!

A które to wybranki, zdradzisz....................:)

Posted

[quote name='M&S']Suuuper i rozumiem, że będą wystawiać?!

A które to wybranki, zdradzisz....................:)[/QUOTE]

Klucha i Mirinda.
Zakochali się w Klusce, jak powiedziałam że jak ja ją mam im sprzedać to na współwłasność i oczekuję że będzie wystawiana.
No i tak będzie. Dziewczynki wyjeżdzają w soboteeee :bigcry::bigcry::bigcry:

Posted

[quote name='Frytela']Klucha i Mirinda.
Zakochali się w Klusce, jak powiedziałam że jak ja ją mam im sprzedać to na współwłasność i oczekuję że będzie wystawiana.
No i tak będzie. Dziewczynki wyjeżdzają w soboteeee :bigcry::bigcry::bigcry:[/QUOTE]

To fajny pakiecik sobie wybrali;)
Będzie je widywać na wystawach, super:):)

Nie płacz już................

Posted

jej, mieć takie dwie kluseczki w domu, sama słodycz *.* to że wyrywają włosy to nic :D
a imiona domowe państwo zmieniają czy zostawiają Twoje typy ? ;)
czyli już tylko jedna sucz bez domku ? czy dla niej też coś jest ?
namawiaj właścicieli żeby zakładali galerie na dogo xD dam Ci trochę spokoju jak będę swój zachwyt mogła rozdzielać też na innych :D:D

Posted

[quote name='Frytela']
Przyjechali państwo oglądać wicherka, chcieli zwierze raczej nie do wystaw a wyjechali z zarezerwowaną... a przepraszam zarezerwowanymi dwoma dziewuchami :evil_lol:[/QUOTE]
Państwo nawet nie wiedzą, jakimi sa szczęściarzami:)

[quote name='Guciek']
Kluski zapijane Mirindą, hmmm :cool3:[/QUOTE]
Hahaha, dobre:)
Ale czy smaczne...?

Pzdr.

Posted

[quote name='Guciek']Dasz radę, dasz radę! A dziołchom będzie wesooołoooo razem :lol:
Kluski zapijane Mirindą, hmmm :cool3:[/QUOTE]
Haha, będą mieli niezły sajgon w domu, one we dwie to duet niesamowity :evil_lol:

[quote name='M&S']To fajny pakiecik sobie wybrali;)
Będzie je widywać na wystawach, super:):)

Nie płacz już................[/QUOTE]

Bedą konkurencją dla mojej laluni :diabloti::diabloti:

[quote name='Iś & Chester']jej, mieć takie dwie kluseczki w domu, sama słodycz *.* to że wyrywają włosy to nic :D
a imiona domowe państwo zmieniają czy zostawiają Twoje typy ? ;)
czyli już tylko jedna sucz bez domku ? czy dla niej też coś jest ?
namawiaj właścicieli żeby zakładali galerie na dogo xD dam Ci trochę spokoju jak będę swój zachwyt mogła rozdzielać też na innych :D:D[/QUOTE]

Imie Mirinda chyba się podoba, Kluskę chyba zmienią ;)
Póki co chyba jest wolna, ale to nie jest nic pewnego.

[quote name='Asiaczek']Państwo nawet nie wiedzą, jakimi sa szczęściarzami:)

Pzdr.[/QUOTE]

Możliwe :eviltong:

Jesteśmy po przeglądzie, p. Supronowicz mimo iż corgi nie lubi na pożegnanie powiedziała nam że gratuluje pięknych szczeniąt :crazyeye::crazyeye:
A najbardziej podobała się...
strzelajcie.

Posted

jeszcze Wicherek karierę zrobi :D
a ja i tak najbardziej kocham Wódkę :evil_lol::loveu: no, na równi z Chillunią :D ale czas leci,dopiero niedawno ją kupowałaś, takie malutkie toto chodziło w krk na wystawie, a już własne maluchy ma.

Posted

[quote name='Iś & Chester']jeszcze Wicherek karierę zrobi :D
a ja i tak najbardziej kocham Wódkę :evil_lol::loveu: no, na równi z Chillunią :D ale czas leci,dopiero niedawno ją kupowałaś, takie malutkie toto chodziło w krk na wystawie, a już własne maluchy ma.[/QUOTE]

haha ;)
Videncja ma w sobie coś niesamowitego, każdy kto ja zobaczył na żywo to ją pokochał :loveu:
Oj tak, pamietam to, takie małe coś jak smród po gaciach się w krakowie kręciło... ;P

Posted

[quote name='wiska']jestem ciekawa ktory zostanie :) kiedy male ida do nowych domkow? :D ja jednak na klubowke nie jade :/ w we wrocku bedziesz?[/QUOTE]
Klucha i Mirinda jutro...
Nie będzie mnie we wrocku