Avaloth Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 piękne :) Wódka dalej jest moim faworytem :D piesek piękny a ostatnia ma zabójcze te ucha *.* a Wicherka mi się zdjęcia nie wyświetlają.. [COLOR=White]to jeśli nie zmieniłaś typów wiem kto zostaje *.*[/COLOR] Quote
Frytela Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 [quote name='Iś & Chester']piękne :) Wódka dalej jest moim faworytem :D piesek piękny a ostatnia ma zabójcze te ucha *.* a Wicherka mi się zdjęcia nie wyświetlają.. [COLOR=White]to jeśli nie zmieniłaś typów wiem kto zostaje *.*[/COLOR][/QUOTE] Wódeczka jest słooooooodziutkaaaa ;) Klucha jest ogólnie zabójcza, ma coś w sobie ;) dzisiaj ucho staneło, chwiejne ale jest :evil_lol: Co do wicherka, może to i lepiej, mało ciekawie wygląda :eviltong::eviltong: Jutro przyjeżdzaja zobaczyć Wicherka, kto wie, byc może będzie miała juz niedługo nowych właścicieli :) [COLOR="#ffffff"]Nie zmieniłam typów : ) wódka, wódka, wódeczka... ;P[/COLOR] Quote
Avaloth Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Widziałam na fejsie i jak dla mnie wygląda ciekawie :D każdy mały pies jest piękny, nie wspominając już o tym że Twoje małe to corgi pembroke, rudo-białe, no i po Chilli i pięknym tatusiu. więc już w ogóle miodzio :D na wystawie w Krk jak się domyślam Was nie będzie ? [COLOR=White]to teraz będziesz mieć dwa najpiękniejsze psy na świecie xd okradnę Cię kiedyś.[/COLOR] Quote
Frytela Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 [quote name='Iś & Chester']Widziałam na fejsie i jak dla mnie wygląda ciekawie :D każdy mały pies jest piękny, nie wspominając już o tym że Twoje małe to corgi pembroke, rudo-białe, no i po Chilli i pięknym tatusiu. więc już w ogóle miodzio :D na wystawie w Krk jak się domyślam Was nie będzie ? [/QUOTE] Haha, ta cud miód i orzeszki tylko właśnie demoluja mi pokój po na dworze tragedia... nie mam gdzie ich puscic, wszedzie jeziora... niestety nie, myślałam że i w tym roku moja znajoma psy zgłosiła to pojade, a tu checa, nie zgłosiła ;) [COLOR=White]E tam, same paskudy. A tylko sie odważ to Cię Kokosem poszczuję ;p[/COLOR] Quote
M&S Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Cześć:) Nasz szczul też dostaje szmergla, bo nie może się wybiegać. Ja chcę słonce........................... Quote
Frytela Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 [quote name='M&S']Cześć:) Nasz szczul też dostaje szmergla, bo nie może się wybiegać. Ja chcę słonce...........................[/QUOTE] Ja też... :/ Przyjechali państwo oglądać wicherka, chcieli zwierze raczej nie do wystaw a wyjechali z zarezerwowaną... a przepraszam zarezerwowanymi dwoma dziewuchami :evil_lol: Quote
M&S Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='Frytela'] Przyjechali państwo oglądać wicherka, chcieli zwierze raczej nie do wystaw a wyjechali z zarezerwowaną... a przepraszam zarezerwowanymi dwoma dziewuchami :evil_lol:[/QUOTE] Suuuper i rozumiem, że będą wystawiać?! A które to wybranki, zdradzisz....................:) Quote
Frytela Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 [quote name='M&S']Suuuper i rozumiem, że będą wystawiać?! A które to wybranki, zdradzisz....................:)[/QUOTE] Klucha i Mirinda. Zakochali się w Klusce, jak powiedziałam że jak ja ją mam im sprzedać to na współwłasność i oczekuję że będzie wystawiana. No i tak będzie. Dziewczynki wyjeżdzają w soboteeee :bigcry::bigcry::bigcry: Quote
Guciek Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Dasz radę, dasz radę! A dziołchom będzie wesooołoooo razem :lol: Kluski zapijane Mirindą, hmmm :cool3: Quote
M&S Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='Frytela']Klucha i Mirinda. Zakochali się w Klusce, jak powiedziałam że jak ja ją mam im sprzedać to na współwłasność i oczekuję że będzie wystawiana. No i tak będzie. Dziewczynki wyjeżdzają w soboteeee :bigcry::bigcry::bigcry:[/QUOTE] To fajny pakiecik sobie wybrali;) Będzie je widywać na wystawach, super:):) Nie płacz już................ Quote
Avaloth Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 jej, mieć takie dwie kluseczki w domu, sama słodycz *.* to że wyrywają włosy to nic :D a imiona domowe państwo zmieniają czy zostawiają Twoje typy ? ;) czyli już tylko jedna sucz bez domku ? czy dla niej też coś jest ? namawiaj właścicieli żeby zakładali galerie na dogo xD dam Ci trochę spokoju jak będę swój zachwyt mogła rozdzielać też na innych :D:D Quote
Asiaczek Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='Frytela'] Przyjechali państwo oglądać wicherka, chcieli zwierze raczej nie do wystaw a wyjechali z zarezerwowaną... a przepraszam zarezerwowanymi dwoma dziewuchami :evil_lol:[/QUOTE] Państwo nawet nie wiedzą, jakimi sa szczęściarzami:) [quote name='Guciek'] Kluski zapijane Mirindą, hmmm :cool3:[/QUOTE] Hahaha, dobre:) Ale czy smaczne...? Pzdr. Quote
Frytela Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 [quote name='Guciek']Dasz radę, dasz radę! A dziołchom będzie wesooołoooo razem :lol: Kluski zapijane Mirindą, hmmm :cool3:[/QUOTE] Haha, będą mieli niezły sajgon w domu, one we dwie to duet niesamowity :evil_lol: [quote name='M&S']To fajny pakiecik sobie wybrali;) Będzie je widywać na wystawach, super:):) Nie płacz już................[/QUOTE] Bedą konkurencją dla mojej laluni :diabloti::diabloti: [quote name='Iś & Chester']jej, mieć takie dwie kluseczki w domu, sama słodycz *.* to że wyrywają włosy to nic :D a imiona domowe państwo zmieniają czy zostawiają Twoje typy ? ;) czyli już tylko jedna sucz bez domku ? czy dla niej też coś jest ? namawiaj właścicieli żeby zakładali galerie na dogo xD dam Ci trochę spokoju jak będę swój zachwyt mogła rozdzielać też na innych :D:D[/QUOTE] Imie Mirinda chyba się podoba, Kluskę chyba zmienią ;) Póki co chyba jest wolna, ale to nie jest nic pewnego. [quote name='Asiaczek']Państwo nawet nie wiedzą, jakimi sa szczęściarzami:) Pzdr.[/QUOTE] Możliwe :eviltong: Jesteśmy po przeglądzie, p. Supronowicz mimo iż corgi nie lubi na pożegnanie powiedziała nam że gratuluje pięknych szczeniąt :crazyeye::crazyeye: A najbardziej podobała się... strzelajcie. Quote
Guciek Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Wicherek? :evil_lol: albo Klucha :eviltong: Quote
Frytela Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 [quote name='Guciek']Wicherek? :evil_lol: albo Klucha :eviltong:[/QUOTE] [quote name='Asiaczek']Klucha? Pzdr.[/QUOTE] Wicherek :evil_lol: Quote
M&S Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 No proszę, to sędziowskie oko;) Głaski dla klusek:):) Quote
Frytela Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 Ale by było jakby wyrosła na taką naj :evil_lol: Po wczorajszej rozmowie z nią wnioskuje że lubi długie pembroki ;) Quote
Avaloth Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 jeszcze Wicherek karierę zrobi :D a ja i tak najbardziej kocham Wódkę :evil_lol::loveu: no, na równi z Chillunią :D ale czas leci,dopiero niedawno ją kupowałaś, takie malutkie toto chodziło w krk na wystawie, a już własne maluchy ma. Quote
Frytela Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 [quote name='Iś & Chester']jeszcze Wicherek karierę zrobi :D a ja i tak najbardziej kocham Wódkę :evil_lol::loveu: no, na równi z Chillunią :D ale czas leci,dopiero niedawno ją kupowałaś, takie malutkie toto chodziło w krk na wystawie, a już własne maluchy ma.[/QUOTE] haha ;) Videncja ma w sobie coś niesamowitego, każdy kto ja zobaczył na żywo to ją pokochał :loveu: Oj tak, pamietam to, takie małe coś jak smród po gaciach się w krakowie kręciło... ;P Quote
wiska Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 jestem ciekawa ktory zostanie :) kiedy male ida do nowych domkow? :D ja jednak na klubowke nie jade :/ w we wrocku bedziesz? Quote
Frytela Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 [quote name='wiska']jestem ciekawa ktory zostanie :) kiedy male ida do nowych domkow? :D ja jednak na klubowke nie jade :/ w we wrocku bedziesz?[/QUOTE] Klucha i Mirinda jutro... Nie będzie mnie we wrocku Quote
wiska Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 szkoda :( ale mam nadzieje,ze jeszcze gdzies sie na siebie nadziejemy w najblizszym czasie :) Quote
Frytela Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 A gdzie sie jeszcze wybierasz? Powiem tylko ze niedługo będę szaleć z młodą panna na ringach :evil_lol: Quote
M&S Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [quote name='Frytela'] Powiem tylko ze niedługo będę szaleć z młodą panna na ringach :evil_lol:[/QUOTE] Fajnie:):) Miłej soboty!!!!! Quote
Recommended Posts