Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asiaczek']Jak na pierwszą ciąże, to lepiej, aby byla TYLKO szósteczka:)

pzdr.[/QUOTE]

Tez mam taką nadzieje, ale wiadomo, nadzieja matka głupich :evil_lol: :)
A tutaj...
chilli 40 dni po kryciu ;)
[IMG]http://i49.tinypic.com/2nuso0o.jpg[/IMG]

[IMG]http://i49.tinypic.com/287zsw1.jpg[/IMG]

zdjęcia nie oddają tego jak bardzo wielki jest jej brzuszek ;)

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jaka kuleczka sliczna! bede mogla was odwiedzic kolo konca lipca? Bd w warszwie na obozie ag i z checia do was wpadne na godzinke czy dwie zeby wspolnie pospacerowac i zobaczyc psiaki...(?)

Posted

[quote name='Asiaczek']Alez wszystko widać!
Brzuszek prawie szoruje o podłoże:)

pzdr.[/QUOTE]

A do porodu okolo 20 dni... :evil_lol: ;) ;) :D

[quote name='wiska']jaka kuleczka sliczna! bede mogla was odwiedzic kolo konca lipca? Bd w warszwie na obozie ag i z checia do was wpadne na godzinke czy dwie zeby wspolnie pospacerowac i zobaczyc psiaki...(?)[/QUOTE]

Oczywiście, możesz nawet u nas zostać na noc, a nawet kilka dni ;) Z miłą chęcią :cool3:

Sorki że na tamto Ci nie odp ale zapomniałam całkiem :oops::oops::oops:

Posted

[quote name='Asiaczek']Juz dzisiaj zacznij się przygotowywać do porodu. Reczniki, podkłady, pean, długopis, kartka, termometr kawa w termosie...;)

pzdr.[/QUOTE]

nie lubię i nnie piję kawy... :evil_lol:

a tak btw.... ona ma tak wielki brzuch ze juz ledwo chodzi, jeeezzuuuuu

Posted

[quote name='Asiaczek']Stre to dopiero będzie tuz przed porodem. Jak juz się poród rozpocznie, stres mija jak ręka odjął... A potem to już same przyjemności:)

Pzdr.[/QUOTE]
slodziasne ziemniaczki!!!!:loveu::loveu::loveu:

Posted

Prawdopodobnie zakończy się na cesarce, według książek powinna nosić tą ciąże jeszcze 10 dni, ale jej ciąża jest mnoga, jest ich naprawdę dużo, ledwo chodzi, szczenięta w 49 dniu miały szerokosć ok 3,5 cm czyli raczej średniej wielkości.
Czemu na cesarce? Bo macice ma tak rozepchaną że może nie być miejsca na skurcze i może być problem...
W każdym razie będziemy próbować ale weci są powiadomieni o dużym prawdopodobieństwie cesarki.

Posted

[quote name='Frytela']Prawdopodobnie zakończy się na cesarce, według książek powinna nosić tą ciąże jeszcze 10 dni, ale jej ciąża jest mnoga, jest ich naprawdę dużo, ledwo chodzi, szczenięta w 49 dniu miały szerokosć ok 3,5 cm czyli raczej średniej wielkości.
Czemu na cesarce? Bo macice ma tak rozepchaną że może nie być miejsca na skurcze i może być problem...
W każdym razie będziemy próbować ale weci są powiadomieni o dużym prawdopodobieństwie cesarki.[/QUOTE]
O, rrrrany...
No nic. nadal zaciskamy i czekamy na małe Frytki:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']O, rrrrany...
No nic. nadal zaciskamy i czekamy na małe Frytki:)

Pzdr.[/QUOTE]

Powiem szczerze że jak patrzę na tą moją Chillencję to mi jest jej niesamowicie szkoda, to co dostaje do jedzenie wszystko pakuje w szczeniaki, niesamowicie wyraźnie czuje np jej żebra i kręgosłup, to będzie obraz nędzy i rozpaczy po porodzie..
I się zastanawiam jak ja jej mogę taka krzywdę robić.... ;)

Posted

[quote name='Asiaczek']Spox. Ważne, że ma apetyt, że szczeniaki się ruszają....
Nie robisz nic przeciwko Naturze.... w czym problem:)

Pzdr.[/QUOTE]

Nic przeciw naturze, tyle że po co ich tyle tam jest, biedna ledwo chodzi ;)
Dzisiejsze zdjęcia pilki z ogonem i głową:
[IMG]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs035.snc4/34110_1216954083528_1819155829_434987_7989016_n.jpg[/IMG]

[IMG]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs015.snc4/34110_1216954123529_1819155829_434988_4295713_n.jpg[/IMG]

[IMG]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs035.snc4/34110_1216954163530_1819155829_434989_1917171_n.jpg[/IMG]
"Zostaw mnie w spokoju, ruda wredna babo!" ;)

Czyli 51 dni od pierwszego i jedynego krycia ;)

Posted

Najnowsze wieści!!!!
Na światowej siostra Chilli - IMAGE gaucho dosk 2 w klasie championów!!!!

CACIB i BOB dla wujka Chilli - Andvol Pinkerton
CACIB w sukach dla siostry pinkertona - andvol Princessa Uelskaya!!!
Jestem dumna :D :D

Posted

[quote name='Frytela']Najnowsze wieści!!!!
Na światowej siostra Chilli - IMAGE gaucho dosk 2 w klasie championów!!!!
CACIB i BOB dla wujka Chilli - Andvol Pinkerton
CACIB w sukach dla siostry pinkertona - andvol Princessa Uelskaya!!!
Jestem dumna :D :D[/QUOTE]
Hohoho, piekny wynik!!! Brawo dla Rodziny:)
My wystawiamy się dopiero w sobote...

Tak się roztkliwiasz nad suka, a popatrz na kobiety w ciąży, tez nosza piłkę przed sobą i to jaką:)

Pzdr.

Posted

[quote name='bila1']Chilli osiąga kształt doskonały - kulę :)[/QUOTE]

kula z jakimiś malymi odstającymi częsciami, tzn głową, ogonem i łapami ;)

[quote name='Asiaczek']Hohoho, piekny wynik!!! Brawo dla Rodziny:)
My wystawiamy się dopiero w sobote...

Tak się roztkliwiasz nad suka, a popatrz na kobiety w ciąży, tez nosza piłkę przed sobą i to jaką:)

Pzdr.[/QUOTE]

Ale ona ma takie króóóóóótkie nóżki... ;) ;)

Posted

[quote name='Asiaczek']Nic jej nie będzie. Nawet jeżeli ma króóóóóótkie nózki;)

pzdr.[/QUOTE]

No wiem :)

Ruda ma niesamowity apetyt, muszę ja pilnować bo zaczyna nawet kokosa od miski odganiać! A on nigdy swojej michy nie oddawał...
Wczoraj takim sposobem zjadła sporo za dużo... Bo ja musiałam wyjść na chwile i jak wróciłam to piłeczka stała przy Kokosowej misce ;)

Posted

A ile razy dajesz jej jeść? Bo ja moim baskom, a właścicie dziewczynom baskowym, daję w ostatnich dniach ciąży do 5 posiłków dziennie. Oczywiście są trochę mniejsze niz normalne, ale dosyc bogate:) Może Pani C., mając tyle malców w brzuszku, uznała, że za mało dostaje...?

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']A ile razy dajesz jej jeść? Bo ja moim baskom, a właścicie dziewczynom baskowym, daję w ostatnich dniach ciąży do 5 posiłków dziennie. Oczywiście są trochę mniejsze niz normalne, ale dosyc bogate:) Może Pani F., mając tyle malców w brzuszku, uznała, że za mało dostaje...?

pzdr.[/QUOTE]

Obecnie je 3 razy dziennie,
To pani C. jest w ciąży ;) I zapewne tak uważa, ale raz zrobiłam eksperyment dałam jej wiecej w jednej porcji i zjadła tyle co jej zawsze dawałam bo więcej nie zmieściła :evil_lol: Kupy ma coraz mniejsze, hehe ;) takie jakby szczeniaczek robił ;)

Tym samym sposobem kokos równiez je 3 razy dziennie bo im cieplej to on chudszy... Dodaje już mu nawet startera do karmy żeby chętniej jadł, a wiadomo on bardzo pożywny jest więc zobacze ;) Bo taki ładny był a teraz nie dosć ze robi sie jak kurczak bez piór to jeszcze chudnie w oczach jak sie cieplej robi...