Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cekinka13* napisał(a):
OK, już się zabieram ;)

Cekinuś i na spokojnie, powolutku, strona po stronie. Dasz radę!

Pamiętaj by dysponować zmniejszonymi fotkami nawet do mniej niż 40kb (jeśli takich nie masz poproś Isadorę7 o pomoc, na pewno nie odmówi).

Nie rób na hurra, bo Ci się pokićka wszystko (wiem z własnego doświadczenia) i uważaj na maile, bo z części stron przyjdą Ci linki aktywujące.

Aha, tam, gdzie na danej stronie nie wejdą w ogóle zdjęcia (tak bywa) dodaj zdanie wytrych: "Zdjęcia na życzenie mailem".

Na niektórych stronach będziesz miała możliwość dać ogłoszenie zasięg - cała Polska i tak zrób, więcej ludzi dostrzeże psinkę.

• Replies 848
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

majqa napisał(a):
Cekinuś i na spokojnie, powolutku, strona po stronie. Dasz radę!

Pamiętaj by dysponować zmniejszonymi fotkami nawet do mniej niż 40kb (jeśli takich nie masz poproś Isadorę7 o pomoc, na pewno nie odmówi).

Nie rób na hurra, bo Ci się pokićka wszystko (wiem z własnego doświadczenia) i uważaj na maile, bo z części stron przyjdą Ci linki aktywujące.

Aha, tam, gdzie na danej stronie nie wejdą w ogóle zdjęcia (tak bywa) dodaj zdanie wytrych: "Zdjęcia na życzenie mailem".

Na niektórych stronach będziesz miała możliwość dać ogłoszenie zasięg - cała Polska i tak zrób, więcej ludzi dostrzeże psinkę.

OK, dzięki ;)

Posted

Cekinka13* napisał(a):
Doda, nr domowy jest również mojej babci, a ona jest przeciwna oddania suczki... :roll: (chyba woli, żeby ją zabili... :angryy:)

jejku...:-(

Posted

Dostałam maila z zapytaniem, czy sunia z pseudohodowli ma już domek. Musi to być ktoś z dogo, ponieważ tylko tu pisze, że psina jest z pseudo.

Posted

Cekinuś im bliżej urlopu i konieczności dopięcia zobowiązań na ost. guzik, tym bardziej wyłączam subskrypcję wątków. Niemniej...w razie potrzeby, problemu, pisz Dziewczyno! Jesteś bardzo dzielna, 3mam kciuki! :loveu:

Posted

Pani odpisała z zapytaniem, gdzie suczka obecnie przebywa.

Obecnie psica ma obserwatora na allegro.

Jejciu... suczka... psica... może jakieś imie jej damy, co? :razz:

Posted

Pani odpisała:

"Tak. Jestem zainteresowana. Mieszkam w domku z małym ogrodem. Mam
dzieci. Córka ma 13 lat, a syn ma 8 lat. Napewno by się nią zajmowali."

Zapytałam, czy wyraża zgodę na wizytę przedadopcyjną, czekam na odpowiedź.

Mam pewne obawy wydaniem suczki do nowego domu bez sterylki...

Posted

Prześliczna ta mała.Pierwszy raz ja dzisiaj zobaczyłam.
Szkoda ,że teraz wyjezdzam i nie mogę przyłączyć sie do szukanie domku.
A moze najpierw jakiś DT, w którym mogłaby zostac wysterylizowana?

Posted

Słuchajcie!!!
Nici z tego domku! Rozmawiałam z Panią na mailu o adopcji suni, rozmowa świetnie się toczyła. Pani miała do zaoferowania (przynajmniej tak pisała) super warunki - dom z ogrodem, dwójkę dzieci, które opiekowałyby się psiakiem. Odpisywała migusiem na każdą moją wiadomość. Kiedy zapytałam ją o adres, aby można było sprawdzić domek, nie odpisała! Kompletna cisza od wczoraj... :shake:

I jeszcze coś... ostatnio mam bardzo mało czasu na robienie ogłoszeń! :shake:

Posted

Cekinka13* napisał(a):
Słuchajcie!!!
Nici z tego domku! Rozmawiałam z Panią na mailu o adopcji suni, rozmowa świetnie się toczyła. Pani miała do zaoferowania (przynajmniej tak pisała) super warunki - dom z ogrodem, dwójkę dzieci, które opiekowały by się psiakiem. Odpisywała migusiem na każdą moją wiadomość. Kiedy zapytałam ją o adres, aby można było sprawdzić domek, nie odpisała!! Kompletna cisza od wczoraj... :shake:

Od wczoraj cisza? spokojnie.. poczekaj.. czekaj kilka dni, jak nie odpisze to mozesz powiedziec 'nici z tego domku!' ;)

Posted

Nooo odpisała!! :eviltong: Moje obawy wyniakały z tego, że na każde pytanie odpowiadała migusiem, a na pytanie o adres nie.
Prosi o więcej fotek suńki, niestety ja chwilowo nie mam aparatu :shake:. Jeszcze dziś obfacałam rzeczy na bazarek. Po przegraniu na kopa zdjęć aparat spadł mi na podłogę :angryy:. Włącza się, robi zdjęcia, ale nie zapisuje ich!! :shake: A w piątek idę na wystawę... :-( Zaraz lecę do mechanika!!

W sprawie suńki napisał do mnie jeszcze jakiś pan, jest nią zainteresowany. Zapytałam jakie warunki jej oferuje i czy zgadza się na wizytę przedadopcyjną - czekam na odp ;)

Posted

Cekinka13* napisał(a):
Nooo odpisała!! :eviltong: Moje obawy wyniakały z tego, że na każde pytanie odpowiadała migusiem, a na pytanie o adres nie.
Prosi o więcej fotek suńki, niestety ja chwilowo nie mam aparatu :shake:. Jeszcze dziś obfacałam rzeczy na bazarek. Po przegraniu na kopa zdjęć aparat spadł mi na podłogę :angryy:. Włącza się, robi zdjęcia, ale nie zapisuje ich!! :shake: A w piątek idę na wystawę... :-( Zaraz lecę do mechanika!!

W sprawie suńki napisał do mnie jeszcze jakiś pan, jest nią zainteresowany. Zapytałam jakie warunki jej oferuje i czy zgadza się na wizytę przedadopcyjną - czekam na odp ;)

A nie mówiłam? Co do aparatu, cekinko, uważaj, komórka ci wpadała do basenu a teraz biedny aparat spadl ! Postaraj sie o wiecej zdjęcia, prześlij tej pani i zobaczymy... zgodzila sie na wizyty przed i po adopcyjne?

Posted

Odpisał zainteresowany Pan na moje zapytanie o warunki:

"super komfortowe.jasne ze sie zgadzam.krakow szczyglice ul długa 60,mam pieska spaniela,czy on jej moze krzywde zrobic jesli chodzi o kopulacje?.ona jest po sterylizacji?"

Odp, że nie jest i że jeśli trzeba, to możemy sfinansować zabieg.

Boszzzzz... Teraz nie wiem, który domek wybrać... Ale wydaje mi się, że Pan jest bardziej chętny do wpółpracy i ma psa, a suczka kocha towrzystwo innych psów...

Posted

[quote name='Cekinka13*']Odpisał zainteresowany Pan na moje zapytanie o warunki:

"super komfortowe.jasne ze sie zgadzam.krakow szczyglice ul długa 60,mam pieska spaniela,czy on jej moze krzywde zrobic jesli chodzi o kopulacje?.ona jest po sterylizacji?"

Odp, że nie jest i że jeśli trzeba, to możemy sfinansować zabieg.

Boszzzzz... Teraz nie wiem, który domek wybrać... Ale wydaje mi się, że Pan jest bardziej chętny do wpółpracy i ma psa, a suczka kocha towrzystwo innych psów...

Po wizycie przedadopcyjnej bedziesz wiedziala ktory domek wybrac. Ja mysle ze ten drugi domek od pana jest lepszy. Sunka mialaby towarzystwo. A ten domek od tej pani - nie wiem czy bylby dobry, bo mi sie nie spodobalo to co napisala 'dzieci napewno sie nią zajmą' a co bedzie jesli nie? No, niech ktos sprawdzi te domki i bedziemy wybierac :loveu::multi:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...