Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Dobcia']http://images39.fotosik.pl/26/c8d5f5a91f42c16c.jpg
spryciulaaa!:evil_lol: Ale sobie znalazł mięciutką poduszeczkę:loveu:

Dzień dobry!:)

Oni tak na zmianę się poduszkowali ;)

[quote name='pusia2405']Ooo, tutaj też dwa białaski z kumplem:lol:. Tylko, że kupmek dla odmiany jakiś taki rudawo-jasny...

Pod koniec tego spaceru wszyscy będą w tym samym kolorze ;)

[quote name='deer_1987']Co tam u Was? u nas wieje okropnie i leje.. pol godziny stalismy na przystanku bez wiat y czy dachu bo cos sie buss popsul gdzies tam.. zalamka.. no a u nas duzo fot, duzo kubraczka i inne domowe ;)

Prawdę mówiąc nie bardzo wiem, co się dzieje na zewnątrz, przyszłam do pracy, jak jeszcze było ciemno, teraz już też zaczyna się ściemniać....

Fotki widziałam ;)

[quote name='apple']Przeczytałam coś o sexie.....sprawdziłam na wsteczu.....i na prawde był...się zafstydałam:oops:
http://images36.fotosik.pl/26/74f28ca8cd8a113e.jpg

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Tu się nie kłamie, jak jest napisane seks, to jest seks ;) A najlepsze, że homoseksualny ;)

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jbk']

Tu się nie kłamie, jak jest napisane seks, to jest seks ;) A najlepsze, że homoseksualny ;)
łooooo masz....sodomia i gomoria:mdleje:

:evil_lol:

Posted

Dostałam prośbę, jakby ktoś coś wiedział o chętnych na Samoyedkę, to proszę o kontakt.

"Czy mogłabyś porozglądać się za SUPER domkiem dla suczki samoyedki?
Sunieczka, 2 lata, wzięta jako "piękna, mała biała kuleczka" na psa rodzinnego przez osoby kompletnie nie znające się na psach a co dopiero na takiej rasie.
Mieszkam aktualnie właśnie z tymi znajomymi i nei mam siły już ich opierdzielać, że sunia się męczy wychodząc na siku pod blok i do domu, jedząc chappi itp.
Na początku potraktowałam suke jak swoją - wychodziąłm na długie spacery, karmiłam BARFem i Hillsem, takim jak je mój pies no ale już nie mam siły.
Zero pomocy, chęci. Nigdy nie chciałam takiego psa, zajmowałam sie bo mi było jej bardzo szkoda, potem znajomi mieli wyrzuty, że sunia za mocno linieje (???) i że to pewnie od karmy (hills jest gorszy od chappi???) no i dałam spokój.
Wczoraj poważnie porozmawiałam na ten temat i teoretycznie ma sie to zmienić.
Niby dzisiaj sunia pójdzie na 2h spacer w pola i podobno tak już będzie zawsze... Tia.
Będzie tak najwyżej 5dni i wszystko wróci do "normy":angryy:.
Sunia jest bez rodowodu, po rodowodowych rodzicach niby.
Kupiona za 800zł w jakiejś "hodofffli".
Urosła, zaczęła obgryzać meble, przeszkadzać i... stała się nie ważna.
Jest troche zaniedbana od stroby psychicznej, ma słabą kondycje
(wysiada podczas wycieczczk rowerowej, podczas gdy mój doberman marznie biegnąc razem z nami)
Niby nie oddadzą bo to taki prestiż przecież.
Wychodzą na spacer to wszyscy sucz podziwiają (pewnie to znasz z autopsji). Wiem, jednak, że będzie moment, ze oddadzą.

Ona denerwuje mnie, denerwuje sąsiadów, denerwuje ich - jest nie wybiegana.

Ogólnie jest zdrowa, bardzo ładna, nie załatwia sie w domu (chyba, że nikt z nią nie wyjdzie, wogóle).
Potrafi coś zniszczyć jak zostaje sama - jak zostaje w kagańcu nie niszczy nic. Nie wyje w domu. Szczeka jak jest nie wybiegana i szuka zabawy.
Bywała bita, więc np. jak zdaży jej sie zsiusiać w domu to sie w tym kładzie i udaje, ze nic nie ma.
Lubi inne psy, koty... Dzieci.
Jest kochaną przytulanką...

Jeśli znasz jakiegoś miłośnika rasy - daj znać."

Posted

AngelsDream napisał(a):
No ja niestety nie znam takiej osoby. Może najlepiej założyć jej temat ze zdjęciem? I koniecznie wykastrować przed oddaniem.

Będzie temat, jak właściciele zdecydują się na oddanie już na pewniaka.

Posted

deer_1987 napisał(a):
Milego popoludnia w domu!!

Dzięki :) Najpierw karmienie inwentarza, potem spacer, a potem to już spać chyba :)

Posted

jak zostaje w kagańcu nie niszczy nic- trudno żeby niszczyła, mając kaganiec na mordce :roll:
Tekst dość dziwny, ta osoba chce znaleźć dom suni, bez zgody jej właścicieli? Biedny psiak, trafił na takich bezmyślnych ludzi :shake:

Co u mojego szpicuńka? A zapraszam do naszego fotobloga ;) (link w opisie)

Posted

[quote name='Juszes']jak zostaje w kagańcu nie niszczy nic- trudno żeby niszczyła, mając kaganiec na mordce :roll:
Tekst dość dziwny, ta osoba chce znaleźć dom suni, bez zgody jej właścicieli? Biedny psiak, trafił na takich bezmyślnych ludzi :shake:

Co u mojego szpicuńka? A zapraszam do naszego fotobloga ;) (link w opisie)

Byłam, widziałam dzidziusia!!

[quote name='apple']Przyprowadziłam za fraki bo nie chciał przyjśc skurczysyn:evil_lol:

No wiesz, sami antychryści wokoło, bał się chłopina ;)

[quote name='pusia2405']Smutna historia:-(. Ja niestety też mam podobny problem ze znajomą i będę prawdopodobnie zakładać wątek na dogo jak tylko dostanę zdjęcia:razz:.

Niektórzy ludzie nie powinni mieć zwierząt :(

[quote name='M&T']http://images42.fotosik.pl/26/9d381f96f27c7b05.jpg
chyba mu się strony pomyliły :diabloti:

a tak w ogóle to co tam u was białaski? :)

Z prawidłowej też próbował ;) U nas nic nowego ;) Z goldenkiem umówiliśmy się na przyszły weekend :)

[quote name='Alicja']:hand: to JA :loveu::multi:

To TY?? Nigdy bym nie poznała.... :diabloti:

Posted

[quote name='jbk']Trza pokazać, kto tu rządzi ;)

Muszę przyznać Alu, że dziś jesteś o wiele bardziej do siebie podobna, niż wczoraj ;)

:multi::multi::multi:dziś jestem wyspana :evil_lol: