Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jonQuilla']no i jak zwykle z rana foteczki :multi::multi:

gdzie on ma głowie? :crazyeye::crazyeye::crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
http://images30.fotosik.pl/291/945f021baa346192.jpg

mam takie pyt. ile czasu jeszcze trzeba żeby Vadir zmienił sierściuche na dorosłą? ;):cool3:

Już zmienia, na głowie i karku ma dzieciową jeszcze, a w tylnych okolicach już dorosłą :) Nie wiem, ile dokładnie czasu upłynie, zanim całość wymieni :)

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Cześć Cioteczko! Jak samopoczucie??? Bo u mnie nieciekawie :shake: Pogoda paskudna. dogo świruje...

Dogo świruje, pogoda fujasta, ale samopoczucie na 102 :) Bo życie jest piękne :)

Posted

jbk napisał(a):
Dogo świruje, pogoda fujasta, ale samopoczucie na 102 :) Bo życie jest piękne :)

Takiej to dobrze :)

To, że Vadirek jest większy, to ja wiem i jak stoją razem to nie ma problema :p Ale przy pojedynczym psie?:diabloti: Faktycznie inaczej noszą ogonki ;)

Posted

jamnicze napisał(a):
Takiej to dobrze :)

To, że Vadirek jest większy, to ja wiem i jak stoją razem to nie ma problema :p Ale przy pojedynczym psie?:diabloti: Faktycznie inaczej noszą ogonki ;)

To jest pewnie jak z bliźniętami, jak się je zna, to się rozróżnia :)

Posted

[quote name='halgre58']Witam białe kulki ...:multi::multi::multi: Przyszłam się przywitać :sweetCyb:

Pięknie skaczesz, pięknie :)

Witam :)

Posted

jbk napisał(a):

No takie podejście sie mi podoba;)
Pożycz Vadira bo my mamy kreta wariata na ogrodzie :placz: przez noc 8 kretowin wykopał:mad:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Nie wazne ile, przyjezdzaj!!!!

Bardzo chętnie ;)

groszek83 napisał(a):
No takie podejście sie mi podoba;)
Pożycz Vadira bo my mamy kreta wariata na ogrodzie :placz: przez noc 8 kretowin wykopał:mad:

Na długo? A mogę wpaść z nim?

Posted

groszek83 napisał(a):
Zależy ile mu zajmie rozprawienie sie ze szkodnikiem:razz:
No ba przecież sam nie przyjedzie:evil_lol:

To wygląda tak - zobaczy, skoczy, porwie do pyska i już się kret nie podniesie ;) Nie zdążymy piwa wypić ;)