jonQuilla Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 no pewnie że fotki są najważniejsze...dlatego dziś tu także jestem :multi::multi::multi: powgapiam się w nie póki mogę bo jak nadejdą foty ze śniegiem to znów będzie kiepsko :) :evil_lol::evil_lol: witam :multi::loveu: Quote
martitaa Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 jeeej jaka szczesliwa minka:))).Nie dziwne jak taki fajny spacerek.Tak pomyslalam dzis jak to musi byc milo zima sie wtulic w takiego puchacza:)a jeszcze lepiej w dwa z dwoch stron:loveu:nie trzeba ogrzewania:evil_lol:Pozdrawiamy,zimno,na razie u nas -6. Quote
Iza i Avanti Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 :mad:Przyszłam oprotestować Twoje fotki!!! :mad: Gdzie śnieg? :mad: Gdzie śnieżne psy??? :mad: P.S. Ciotka! Przelałaś juz za książkę??? Quote
SZPiLKA23 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 One maja straszenie fajne mordki, cały czas usmiechniete Quote
jbk Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 [quote name='deer_1987']Ale milo tu wpasc, w sam raz na zdjecia :D Miło Cię widzieć ;) [quote name='apple']Hahaha ty to zawsze na odwrót...jak wszędzie była jesienna pogoda to TY wstawiałaś zimowe foty....a jak teraz wszędzie zasypało ta ta nam zielenią po oczach:evil_lol: Widzę CIĘ:diabloti: http://images27.fotosik.pl/306/90adc472aa6ca63d.jpg Nie lubię być jak inni ;) [quote name='basia bonnie']Nie ma u Was śniegu? :o Jest ;) I to całkiem sporo ;) [quote name='jonQuilla']no pewnie że fotki są najważniejsze...dlatego dziś tu także jestem :multi: powgapiam się w nie póki mogę bo jak nadejdą foty ze śniegiem to znów będzie kiepsko :) :evil_lol: witam :multi::loveu: To wgapiaj się, bo te śnieżne, jak nadejdą, to zajmą nieco czasu i stron w galerii ;) Zwłaszcza, że Samki kochają śnieg ;) [quote name='martitaa']jeeej jaka szczesliwa minka:))).Nie dziwne jak taki fajny spacerek.Tak pomyslalam dzis jak to musi byc milo zima sie wtulic w takiego puchacza:)a jeszcze lepiej w dwa z dwoch stron:loveu:nie trzeba ogrzewania:evil_lol:Pozdrawiamy,zimno,na razie u nas -6. W dwa naraz ciężko się wtulić, Vadir jeszcze aż tak przytulania nie lubi ;) Owszem, ale na chwilę ;) Fiala za to potrafi całą noc z nami w łóżku przespać ;) [quote name='Iza i Avanti']:mad:Przyszłam oprotestować Twoje fotki!!! :mad: Gdzie śnieg? :mad: Gdzie śnieżne psy??? :mad: P.S. Ciotka! Przelałaś juz za książkę??? Będzie śnieg, będzie.... pewnie jak ten na zewnątrz się stopi ;) I przelałam, oczywiście ;) [quote name='SZPiLKA23']One maja straszenie fajne mordki, cały czas usmiechniete Uśmiech Samoyeda jest przysłowiowy :) Quote
zuzolandia Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Witanko ;-) ...u na tez duzoooooooo sniegu napadało...a ja cholera cchorana i w domu siedze :placz::placz:...i nijak fotaski zrobic .... buziowankooo Quote
Cosmo Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 mało która osoba przejdzie obok nich obojętnie :loveu: śliczności :loveu: Quote
Asiaczek Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Superasta fotka! Taki mały domowy synchronik... http://images33.fotosik.pl/426/fb9122b511ec33cc.jpg Pzdr. Quote
AngelsDream Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 One potrafią się pięknie cieszyć się życiem. :) Quote
jbk Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 [quote name='zuzolandia']Witanko ;-) ...u na tez duzoooooooo sniegu napadało...a ja cholera cchorana i w domu siedze :placz::placz:...i nijak fotaski zrobic .... buziowankooo To zdrowiej dziewczyno, bo się zima skończy, a fotek nie będzie :)) [quote name='Cosmo']mało która osoba przejdzie obok nich obojętnie :loveu: śliczności :loveu: Niestety, wszyscy łapska wyciągają..... [quote name='Asiaczek']Superasta fotka! Taki mały domowy synchronik... http://images33.fotosik.pl/426/fb9122b511ec33cc.jpg Pzdr. Lubią się przytulać do siebie ;) [quote name='AngelsDream']One potrafią się pięknie cieszyć się życiem. :) A my przy nich :) Quote
jbk Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 A żeby popchnąć nieco foty do przodu..... Quote
jbk Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 I tymi obrazkami mojego osiedla kończymy następny spacerek ;) Quote
taxelina Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Dzis juz w pracy jestes? jak tak? ladny widoczek ten z osiedla :D Quote
halgre Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Foty super - jak zwykle zresztą :multi::multi: A śniegu niet ... Skoczów - to ciepły kraj :crazyeye::crazyeye::evil_lol::evil_lol: Quote
jbk Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 [quote name='deer_1987']Dzis juz w pracy jestes? jak tak? ladny widoczek ten z osiedla :D W pracy ;) I już nawet po pracy ;) Quote
an1a Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 jbk napisał(a):W pracy ;) I już nawet po pracy ;) Takim to dobrze :diabloti: Witam noworocznie, z pięknym bystrym internetem, który pozwala na oglądanie pięknych zdjęć :loveu::evil_lol::evil_lol: Czemu bezśniegowe? :shake: Quote
jbk Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 evaxon napisał(a):heloł wpadłam se na foty do was :loveu: Cześć pozytywnie nastawiona :) I jak Ci się foty podobają? an1a napisał(a):Takim to dobrze :diabloti: Witam noworocznie, z pięknym bystrym internetem, który pozwala na oglądanie pięknych zdjęć :loveu::evil_lol::evil_lol: Czemu bezśniegowe? :shake: Bo ja zawsze na bakier ;) Quote
e.v.a Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 jbk napisał(a):Cześć pozytywnie nastawiona :) I jak Ci się foty podobają? bardzo podobywują mi się :loveu::evil_lol: Quote
jbk Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 [quote name='halgre58']Foty super - jak zwykle zresztą :multi::multi: A śniegu niet ... Skoczów - to ciepły kraj :crazyeye::crazyeye::evil_lol::evil_lol: No taki tu mamy własny mikroklimat ;) Quote
jbk Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 evaxon napisał(a):bardzo podobywują mi się :loveu::evil_lol: Ja teraz czekam na Twoje z wyjazdu :) Quote
Recommended Posts