Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no pewnie że fotki są najważniejsze...dlatego dziś tu także jestem :multi::multi::multi:

powgapiam się w nie póki mogę bo jak nadejdą foty ze śniegiem to znów będzie kiepsko :) :evil_lol::evil_lol:

witam :multi::loveu:

Posted

jeeej jaka szczesliwa minka:))).Nie dziwne jak taki fajny spacerek.Tak pomyslalam dzis jak to musi byc milo zima sie wtulic w takiego puchacza:)a jeszcze lepiej w dwa z dwoch stron:loveu:nie trzeba ogrzewania:evil_lol:Pozdrawiamy,zimno,na razie u nas -6.

Posted

[quote name='deer_1987']Ale milo tu wpasc, w sam raz na zdjecia :D

Miło Cię widzieć ;)

[quote name='apple']Hahaha ty to zawsze na odwrót...jak wszędzie była jesienna pogoda to TY wstawiałaś zimowe foty....a jak teraz wszędzie zasypało ta ta nam zielenią po oczach:evil_lol:

Widzę CIĘ:diabloti:
http://images27.fotosik.pl/306/90adc472aa6ca63d.jpg

Nie lubię być jak inni ;)

[quote name='basia bonnie']Nie ma u Was śniegu? :o

Jest ;) I to całkiem sporo ;)

[quote name='jonQuilla']no pewnie że fotki są najważniejsze...dlatego dziś tu także jestem :multi:

powgapiam się w nie póki mogę bo jak nadejdą foty ze śniegiem to znów będzie kiepsko :) :evil_lol:

witam :multi::loveu:

To wgapiaj się, bo te śnieżne, jak nadejdą, to zajmą nieco czasu i stron w galerii ;) Zwłaszcza, że Samki kochają śnieg ;)

[quote name='martitaa']jeeej jaka szczesliwa minka:))).Nie dziwne jak taki fajny spacerek.Tak pomyslalam dzis jak to musi byc milo zima sie wtulic w takiego puchacza:)a jeszcze lepiej w dwa z dwoch stron:loveu:nie trzeba ogrzewania:evil_lol:Pozdrawiamy,zimno,na razie u nas -6.

W dwa naraz ciężko się wtulić, Vadir jeszcze aż tak przytulania nie lubi ;) Owszem, ale na chwilę ;) Fiala za to potrafi całą noc z nami w łóżku przespać ;)

[quote name='Iza i Avanti']:mad:Przyszłam oprotestować Twoje fotki!!! :mad: Gdzie śnieg? :mad: Gdzie śnieżne psy??? :mad:

P.S. Ciotka! Przelałaś juz za książkę???

Będzie śnieg, będzie.... pewnie jak ten na zewnątrz się stopi ;) I przelałam, oczywiście ;)

[quote name='SZPiLKA23']One maja straszenie fajne mordki, cały czas usmiechniete

Uśmiech Samoyeda jest przysłowiowy :)

Posted

[quote name='zuzolandia']Witanko ;-) ...u na tez duzoooooooo sniegu napadało...a ja cholera cchorana i w domu siedze :placz::placz:...i nijak fotaski zrobic ....

buziowankooo

To zdrowiej dziewczyno, bo się zima skończy, a fotek nie będzie :))

[quote name='Cosmo']mało która osoba przejdzie obok nich obojętnie :loveu: śliczności :loveu:

Niestety, wszyscy łapska wyciągają.....

[quote name='Asiaczek']Superasta fotka! Taki mały domowy synchronik...
http://images33.fotosik.pl/426/fb9122b511ec33cc.jpg

Pzdr.

Lubią się przytulać do siebie ;)

[quote name='AngelsDream']One potrafią się pięknie cieszyć się życiem. :)

A my przy nich :)

Posted

jbk napisał(a):
W pracy ;) I już nawet po pracy ;)

Takim to dobrze :diabloti:
Witam noworocznie, z pięknym bystrym internetem, który pozwala na oglądanie pięknych zdjęć :loveu::evil_lol::evil_lol:
Czemu bezśniegowe? :shake:

Posted

evaxon napisał(a):
heloł wpadłam se na foty do was :loveu:

Cześć pozytywnie nastawiona :) I jak Ci się foty podobają?

an1a napisał(a):
Takim to dobrze :diabloti:
Witam noworocznie, z pięknym bystrym internetem, który pozwala na oglądanie pięknych zdjęć :loveu::evil_lol::evil_lol:
Czemu bezśniegowe? :shake:

Bo ja zawsze na bakier ;)

Posted

[quote name='halgre58']Foty super - jak zwykle zresztą :multi::multi: A śniegu niet ... Skoczów - to ciepły kraj :crazyeye::crazyeye::evil_lol::evil_lol:

No taki tu mamy własny mikroklimat ;)