luka1 Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 już zaraz wrzesień - może jak skończą się wakacje cos sie ruszy? Quote
Dinka Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Dosia do domku... Dosiu-kochanie, rpzupominasz mi moja Dinke.. :loveu::loveu: Quote
luka1 Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 Dinka - bierz Dosie po co wspominać jak mozna prztulać. Quote
Dinka Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Nie moge... Rodzice...:roll: Ale trzymam kciuki, zeby szybko znalazla domek :loveu: Quote
Ziutka Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Dinka napisał(a):Nie moge... Rodzice...:roll: A pokazywałaś rodzicom Dosię :cool3: może też by się zakochali :loveu: Quote
Dinka Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Eee... To nie jest tak prosto... Nie zrozumcie mnie, ale pies musi byc szczeniakiem, bo my mamy kota i KROLIKA,a krolis jest chory na ecuni culi (nie wiem jak to sie pisze) i rodzicie sie boja ze za duzy szok... Jeszcze rodzicie sie boja,ze pies zagryzie krolika... A poza tym tata narazie nie chce psa... Wiem, ze pokrecone.. Prosze nie zloscie sie na mnie... Quote
Ziutka Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Dinka napisał(a): Prosze nie zloscie sie na mnie... No coś Ty...jakie złościć ??? Tak tylko zapytałam ;) Nikt tutaj się na nikogo nie złości, my nie z tych awanturniczych :cool3: Quote
Dinka Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Aha. No i jeszcze chcialam powiedziec.To znaczy napisac:diabloti: , ze moi rodzicie bardzo kochaja zwierzeta, tylko po prostu to co napisalam wczesniej... ;) Ciesze sie, ze wy nie z tych awanturnic.^^ Quote
bogusika1 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Dosia to istne cudo,malutka taka do kochania,szkoda ze ja jej nie moge wziasc, ale moj TZ powiedzial tylko 1 psiak w mieszkaniu :oops:a wlasnie jestem w trakcie adopcji suni ,ale i tak mi szkoda,szukaj dosiu domku:loveu: Quote
luka1 Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 [ my nie z tych awanturniczych :cool3:[/quote] No po dzisiejszym dniu to raczej jestem innego zdania, dwu chłopów przegadać - i to pijanych :evil_lol: Quote
Ziutka Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 luka1 napisał(a): No po dzisiejszym dniu to raczej jestem innego zdania, dwu chłopów przegadać - i to pijanych :evil_lol: Nooo i jeszcze im psa odebrać w ramach interwencji :mad: Quote
Recommended Posts