Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeszcze jedno Sebastian- bo już Ciebie kojarzę- z wystaw w Koszalinie się znamy prawda? Zupełnie nie rozumiem co masz do mojej osoby- a tak po prawdzie to wydaje mi się że byłeś rozgoryczony że Twój pies (z hod Buldożer-sprawdziłam- Magnetic Boy) nie zgarnął w 2008 BOS... Ale czy to ładnie tak szponcić? "Z Twoich wiadomości" (... :) ). Bądz łaskawy podać żródło a nie robić... sam wiesz co z czego. Bardzo- ale to bardzo nie podoba mi się takie zachowanie mające na celu skłócenie? wprowadzenie zamętu? Tym bardziej że w Warszawie nie byłeś... Naucz się przyjmować porażki (jak tę w Koszalinie) z podniesioną głową, a nie reagując jak dziecko... Bo po ocenie kiedy Twój pies nie wygrał wyglądałeś wręcz na obrażonego (BOS-a zgarnął VIGOR Canaveral-Staff) na Panią Sędzię ( a dodam że sędziowała Osoba którą darzę wieeelkim szacunkiem- Pani Elżbieta Chwalibóg).
Sebastian- zostaw swoje prywatne problemy gdzie indziej, to nie jest miejsce na wyładowywanie frustracji... I nie życzę sobie żadnych więcej przytyków pod moim adresem.
Przepraszam za offa- ale nie wytrzymałam, nienawidzę jak ktoś podaje niesprawdzone informacje nie wiadomo skąd i próbuje mnie w to wkręcić. A jak widać wyrażnie cos sobie wymyślił i jeszcze miał czelność pisać że nie umiem karty ocen czytać. Skąd się tacy biorą? Najłagodniej mówiąc jest to bezczelność (ale w Koszalinie pewne się spotkamy- zobaczymy co "pan Sebastian" będzie miał do powiedzenia... A dziwiło mnie że tak dziwnie mnie traktuje na wystawie rok pózniej ;) ...

• 2 weeks later...
  • Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiadomo o co chodzi. Sebastiana "miałyśmy przyjemność" poznać na wystawie w Koszalinie, gdzie z resztą rozmawiał głównie z nami:shake: W W-wie go nie było.
Ale dlaczego sieje ferment i pisze że "dostał informację" ? Chociaż sprawa stara nie lubię ludzi tego pokroju którzy "gdzieś słyszeli że...." i to powtarzają. Więc pytam po raz drugi, czy trzeci (wcześniej na pw) : skąd taka wiadomość? Czy raczej komuś się nudziło i chciał zamieszać w środowisku? (Skąd inąd wiem że Sebastian nie przepada...za Warszawiakami).-normalnie bym tego nie napisała, ale na złośliwość odpowiem tym samym:angryy:. A może pomyliły się wystawy z tą koszalińską gdzie Ariel rzeczywiście zdobyła NajlSzczWR ? Jeszcze raz proszę o wyjaśnienie, a nie robienie ze mnie i mojej rodziny podśmiechujek:mad:.