Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Verdana]Właśnie :p

Chciałybyśmy przypomnieć, że [/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2][COLOR=BLACK]termin zgłoszeń upływa 30 września, więc już niedługo :).

Jeśli ktoś wypełnił formularz zgłoszeniowy, ale nie widzi się na [URL="http://cavano.pl/zawody_cavano/formularz_zawody.php"]liście[/URL], to proszony jest o kontakt mailowy: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] [/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[COLOR=Green][B]tak tak. Zawody zbliżają się dużymi krokami :multi:
[/B][/COLOR]

Posted

Sajko: czy bedzie mozna gdzies tam przy torze rozbic 2os. namiot i przenocowac z ptk/sb i sb/nd jak na prawdziwego survivalowca przystalo? :razz:

Bo sie zastanawiam czy Nobla nie zglosic na Wasze zawody skoro wystawy mamy juz za soba w tym sezonie :cool3:

Thx za info. Pzdr.
M

Posted

[quote name='stereo'][FONT=Verdana]Właśnie :p[/FONT]

[FONT=Verdana]Chciałybyśmy przypomnieć, że [/FONT][FONT=Verdana][SIZE=2][COLOR=black]termin zgłoszeń upływa 30 września, więc już niedługo :).[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[SIZE=2][FONT=Verdana][COLOR=black]Jeśli ktoś wypełnił formularz zgłoszeniowy, ale nie widzi się na [URL="http://cavano.pl/zawody_cavano/formularz_zawody.php"]liście[/URL], to proszony jest o kontakt mailowy: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] [/COLOR][/FONT][/SIZE][/quote]

Ja się zgłaszałam wczesniej i sie nie widziałam, więc wypełniłam jeszcze raz dodając numer książeczki, którego wczesniej nie podałam ;)

Posted

[quote name='marider']Sajko: czy bedzie mozna gdzies tam przy torze rozbic 2os. namiot i przenocowac z ptk/sb i sb/nd jak na prawdziwego survivalowca przystalo? :razz:

Bo sie zastanawiam czy Nobla nie zglosic na Wasze zawody skoro wystawy mamy juz za soba w tym sezonie :cool3:

Thx za info. Pzdr.
M[/quote]

Sajko to teraz macha koszulka na MS w Helsinkach, wiec sobie poczekasz na odpowiedz ....:evil_lol:

Posted

Kochani, mam prośbę o nie wysyłanie kilku zgłoszeń. Jeśli ktoś się pomyli niech wyśle maila na [email][email protected][/email]. Wszystkie zgłoszenia dochodzą, ale czasem nie od razu pojawiają się na liście zgłoszeń. Jeśli kogoś to niepokoi, to też proszę wysłać maila, a ne kolejnego zgłoszenia.

Posted

Stereo - taka propozycja odrzucona, no wiecie co ;) Pewnie te pobudki o nieludzkich porach odstraszają ;)

Myślałam, że pojadę jako kibic, ale jednak musze zostać w domu :( Pooglądam sobie Kamową i Taja w "Mam Talent":cool3:

Posted

My będziemy na zawodach, ale w roli widzów.
Jeśli chcecie to mogę ponagrywać niektóre wasze przebiegi. Na robienie fotek się nie piszę, bo i tak prawopodobnie wszystkie wyszłyby fatalnej jakości. :lol:

Posted

[quote name='marider']Sajko: czy bedzie mozna gdzies tam przy torze rozbic 2os. namiot i przenocowac z ptk/sb i sb/nd jak na prawdziwego survivalowca przystalo? :razz:

Thx za info. Pzdr.
M[/quote]

Raczej nie będzie takiej możliwości, ale zapytam jeszcze właściciela terenu.

Posted

Pytanie do organizatorow: chcialabym przyjechac na te zawody, ale to czy bede mogla czy nie bede wiedziala w srode. Czy moglabym sie ewentualnie zglosic dzien po terminie?

Posted

[quote name='Ludek']Raczej nie będzie takiej możliwości, ale zapytam jeszcze właściciela terenu.[/quote]

OK, super. To czekam na info bo psiaka juz zglosilem.. :diabloti:

Pzdr

Posted

Ja bym bardzo chętnie pojechała pokibicować, szczególnie na dwa dni (bo to wychodzi dość drogo, jechać - wracać - jechać - wracać), jakby ktoś miał jak przenocować 1os + 1 aussie/samiec w wieku 6mcy to :cool3:
jak nie to będziemy w sobotę tylko... (jeśli znajdę kogoś, kto zna drogę z dworca na teren zawodów :lol:)