belgunia Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 No właśnie, my październikowcy nie boimy się chłodów, a wogóle to będzie ślicznie, zobaczycie, teraz jest do kitu pogoda, to musi być później ładnie!! Quote
stereo Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [FONT=Verdana]Właśnie :p Chciałybyśmy przypomnieć, że [/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2][COLOR=BLACK]termin zgłoszeń upływa 30 września, więc już niedługo :). Jeśli ktoś wypełnił formularz zgłoszeniowy, ale nie widzi się na [URL="http://cavano.pl/zawody_cavano/formularz_zawody.php"]liście[/URL], to proszony jest o kontakt mailowy: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] [/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Guest aneta_w Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [COLOR=Green][B]tak tak. Zawody zbliżają się dużymi krokami :multi: [/B][/COLOR] Quote
saJo Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Multi Sport mi nie wypalil, wiec trzeba sie zastanowic nad tymi zawodami :hmmmm::hmmmm::hmmmm: Quote
Bonni Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Pogoda jak narazie jest super i tak zostanie-zobaczycie 8) Quote
marider Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Sajko: czy bedzie mozna gdzies tam przy torze rozbic 2os. namiot i przenocowac z ptk/sb i sb/nd jak na prawdziwego survivalowca przystalo? :razz: Bo sie zastanawiam czy Nobla nie zglosic na Wasze zawody skoro wystawy mamy juz za soba w tym sezonie :cool3: Thx za info. Pzdr. M Quote
Paskuda_Bandzior Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='stereo'][FONT=Verdana]Właśnie :p[/FONT] [FONT=Verdana]Chciałybyśmy przypomnieć, że [/FONT][FONT=Verdana][SIZE=2][COLOR=black]termin zgłoszeń upływa 30 września, więc już niedługo :).[/COLOR][/SIZE][/FONT] [SIZE=2][FONT=Verdana][COLOR=black]Jeśli ktoś wypełnił formularz zgłoszeniowy, ale nie widzi się na [URL="http://cavano.pl/zawody_cavano/formularz_zawody.php"]liście[/URL], to proszony jest o kontakt mailowy: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] [/COLOR][/FONT][/SIZE][/quote] Ja się zgłaszałam wczesniej i sie nie widziałam, więc wypełniłam jeszcze raz dodając numer książeczki, którego wczesniej nie podałam ;) Quote
PATIszon Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='marider']Sajko: czy bedzie mozna gdzies tam przy torze rozbic 2os. namiot i przenocowac z ptk/sb i sb/nd jak na prawdziwego survivalowca przystalo? :razz: Bo sie zastanawiam czy Nobla nie zglosic na Wasze zawody skoro wystawy mamy juz za soba w tym sezonie :cool3: Thx za info. Pzdr. M[/quote] Sajko to teraz macha koszulka na MS w Helsinkach, wiec sobie poczekasz na odpowiedz ....:evil_lol: Quote
Ludek Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Kochani, mam prośbę o nie wysyłanie kilku zgłoszeń. Jeśli ktoś się pomyli niech wyśle maila na [email][email protected][/email]. Wszystkie zgłoszenia dochodzą, ale czasem nie od razu pojawiają się na liście zgłoszeń. Jeśli kogoś to niepokoi, to też proszę wysłać maila, a ne kolejnego zgłoszenia. Quote
Bibunia Szczotunia Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 A ja mam pytanko, czy ma ktoś może propozycję noclegu w innym miejscu niż podano wcześniej, mam ochotę na zgłoszenie ale muszę mieć gdzie spać?:roll: Quote
stereo Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Na materacu w moim pokoju? :cool3: Absolutnie free z wyżywieniem i dojazdem na teren, ale pobudki o nienormalnych porach :p Quote
Bibunia Szczotunia Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Chodzi raczej o pokój w hotelu, gdzieś w miarę blisko zawodów, ale dziękuję za propozycję!:evil_lol: Quote
stereo Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 A w hoteliku na fortach nie ma już miejsc? Bo bliżej już nie można. Quote
Bibunia Szczotunia Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Nie, ale może być trochę dalej jakiś inny, może ktoś da jakiś namiar!:razz: Quote
Asti Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Stereo - taka propozycja odrzucona, no wiecie co ;) Pewnie te pobudki o nieludzkich porach odstraszają ;) Myślałam, że pojadę jako kibic, ale jednak musze zostać w domu :( Pooglądam sobie Kamową i Taja w "Mam Talent":cool3: Quote
Inkaa Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 My będziemy na zawodach, ale w roli widzów. Jeśli chcecie to mogę ponagrywać niektóre wasze przebiegi. Na robienie fotek się nie piszę, bo i tak prawopodobnie wszystkie wyszłyby fatalnej jakości. :lol: Quote
blaira Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Poszukajcie w Hostelach. Ceny ok i duzo z nich jest zlokalizowana w centrum więc dobry dojazd na zawody Quote
Ludek Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 [quote name='marider']Sajko: czy bedzie mozna gdzies tam przy torze rozbic 2os. namiot i przenocowac z ptk/sb i sb/nd jak na prawdziwego survivalowca przystalo? :razz: Bo sie zastanawiam czy Nobla nie zglosic na Wasze zawody skoro wystawy mamy juz za soba w tym sezonie :cool3: Thx za info. Pzdr. M[/quote] Raczej nie będzie takiej możliwości, ale zapytam jeszcze właściciela terenu. Quote
saJo Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Pytanie do organizatorow: chcialabym przyjechac na te zawody, ale to czy bede mogla czy nie bede wiedziala w srode. Czy moglabym sie ewentualnie zglosic dzien po terminie? Quote
Torzysława Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Ja w razie czego też mogę zaproponować komuś nocleg u mnie w domu... :p dojazd autobusem z 15-20 minut. Jeżeli ktoś chętny to zapraszam ;) Quote
Bibunia Szczotunia Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Wysłałam zgłoszenie na nasz pierwszy start:razz:, mam nadzieje że dojdzie, ale jednak jadę na jeden dzień, nie wiem czy Bibi wystartuje bo w jej wykonaniu może to być wielka ucieczka:evil_lol:, boi się hałasu:roll: Quote
Bibunia Szczotunia Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 :multi: doszło, z małym błędem - ale wiadomo rissell :oops: to russell, ale co tam Quote
marider Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 [quote name='Ludek']Raczej nie będzie takiej możliwości, ale zapytam jeszcze właściciela terenu.[/quote] OK, super. To czekam na info bo psiaka juz zglosilem.. :diabloti: Pzdr Quote
Kasia & Nemo Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 [quote name='Bibunia Szczotunia']Wysłałam zgłoszenie na nasz pierwszy start:razz:, [/quote] Powodzenia w debiucie :multi: Quote
Sable Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Ja bym bardzo chętnie pojechała pokibicować, szczególnie na dwa dni (bo to wychodzi dość drogo, jechać - wracać - jechać - wracać), jakby ktoś miał jak przenocować 1os + 1 aussie/samiec w wieku 6mcy to :cool3: jak nie to będziemy w sobotę tylko... (jeśli znajdę kogoś, kto zna drogę z dworca na teren zawodów :lol:) Quote
Recommended Posts