Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='halcia']Tak Nelulku,tylko nie wiem dlaczego twoja sierść nie jast tak ładna i lsniąca jak była....i głaskanie niewiele pomaga...:cool3:[/quote]
Wiosna niedługo...albo brak czegoś w pokarmie...Cynku?

Posted

Nelis znowu dzisiaj sie wywaliła na grzbiet i pokazała ze życzy sobie mizianie brzuszka.A "odpalała" łapką ,az miło.A mała Bużka,kolezanka z boksu,zaczepiała łapka,że tez domaga sie pieszczot,wczesniej sie bała,a teraz potrafi wykorzystac kazdy mój pobyt w boksie.A miłe jest to,ze obie nie sa zazdrosne.

Posted

Neliczek mały uparciuch,na pewno będzie sukces,ale nie do końca.Najlepszy byłby domek z ogrodem,gdzie bedzie miała wybór,czy chce być blisko człowieka,czy woli samotnie byc w budzie,a nie bedzie zmuszana do spacerów na smyczy.Za jakis czas zaufa,bo jak każdy psiak,lubi pieszczoty i zainteresowanie,ale nie cały czas.Długie lata radziła sobie sama i na ufnosć długo trzeba pracowac.Ale kogos moze wzruszy to,że ta psina nie wie co to dom, jej człowiek,od urodzenia zna tylko schronisko.

Posted

Jeszcze nie,w tym błocie wszystko 2 razy dłuzej trwa,trzeba przeczekac,az troche podeschnie....Nelik nawet jak chce sie połozyc do pieszczot,to niezdecydowana przemieszcza sie i szuka miejsca,gdzie jest mniej mokro.Widywała mnie 2x w tyg.Zrobimy sobie pewnie troche przerwy....