Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak,tak,Nelik wycałowany,wytarmoszony,nawet do beci podbiegł do głaskania,czym zaskoczył becie.Fotki nowe tez mam, ale u mnie nietechnicznej do tego sa 2 etapy:Tz a potem Szpilka:evil_lol:Zreszta w domu słyszałam nie raz ,ze technika mnie nie lubi:eviltong:Nelik,fajnie było?A nasza Mela/Tonia/jaka pieszczocha lizusna sie zrobiła.

Posted

To Nelce kamień z serca zleciał: " uff,nareszcie przestała mnie nosić..ja tego nie lubię, ale Halcię tak kocham,że nawet na noszenie się zgadzam":evil_lol:

Posted

Tak Nelisia wystawia brzucho do miziania,teraz musze poszczotkowac,bo sierść robi sie brzydka....Nelik,niedługo znów potarmosze :evil_lol:No i poszczotkowana,byłysmy dzisiaj,Nelik wypieszczony,wymiziany,a kolezanka Bużka sama podeszła proszac o szczotkowanie:lol:Tyko Melę zazdrośnik chwycił za ogon/siedząc w boksie ,przez siatke/i myslałam ,ze jej odgryzie,nie mogłam rozewrzec mu zebów/Mela była chwlę przerazona,ale potem spacerek trochę ja pocieszył.

Posted

Tylko,ze kocham i jest sliczna,więcej dzis gadałam z inną dzikuska w "cyrku",az Artek sie smiał ,zebym głupot nie gadała.Ona nigdy nie dała sie wyprowadzc na spacer,ale długo ja dzis tuliłam i myśle,ze sie jej podobało,byle nie była do noszenia:evil_lol:,bo Neliś ma to gwarantowane:cool3::evil_lol:

Posted

Nelik malo dziś wypieszczony,ale poddaje juz lepek jak domowe pieszczoch,choc chód pozostał jej taki "skradajacy"za to psiaki wyczaiły mnie,ze nosze i dzis miałam do niesienia chyba z 0,5 km psine-Masze która pierwszy raz była na spacerze.Poszła chetnie,ale w kier.schr.juz nie.Wrzeszczałam o pomoc,nikt mnie nie słyszał i niestety niosłam.Psiak chyba pomyslał,ze wyszedł ze schronu.Psia tragedia,moja rozpacz.:shake:Nelik,jak sie odczekało,pare kroków stawiała,a ta nie.Rozpacz w oczach,ze wraca,a ja bliska płaczu,bo mi jej zal,i nie wiedziałam co zrobic.Tez ciezka,a Szpilka zastanawiała sie czego mnie tak długo nie ma.

Posted

To tempo by było szalone, stała bym tam ze dwa dni...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Juz leci szydera ze mnie ze psiaki wyczaiły,ze nosze.......Nelik,a miało to tyczyc tylko ciebie,moja czarnulko!

Posted

A nie chciała bys ze mną?Dwie to juz ją na pewno przekonaja.A nawiasem mówiąc psy potrafia miec we wzroku"porąbało Cię?",ale pomysł przedni,tylko osobiście pod łapami :eviltong:wole miec cieplej i sucho!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: