Fusica Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 Dostałam od "Pańci" zdjęcie Pirata... SZUKAMY MU DOMKU!!! Quote
auraa Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Przecież to CUDO. Ja już nic nie rozumiem. A gdzie serce:angryy: Quote
Fusica Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 Z rozmowy z nią wynika, że to chyba "świerzo" rozbita rodzina... A stosunek do psa jest tego konsekwencją. Może jakaś złość, wspomnienia, złe zachowanie dziecka... :shake: Rozumiem twoje zdziwienie. Pies cudny, madry, kochany a kobitka przez 2 lata wydawała się fajna... Quote
auraa Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 przechodzimy na drugi wątek:razz: Nie jestem w stanie tego zrozumiec. Mimo wszystko:shake: Quote
elainfo Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='Fusica']Dostałam od "Pańci" zdjęcie Pirata... SZUKAMY MU DOMKU!!! jeziuuu jaki on cudny...;-))) mały smarczek kochany.. i pewnie szczekajacy urwipietek;-)) Quote
Recommended Posts