Ania_i_Kropka Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Pamiętam jak zobaczyłam ją po raz pierwszy. Leżała zrezygnowana w swoim boksie. Patrzyła w dal, jakby pytała dlaczego…? Była wychudzona i zaniedbana. Nie chciała mieć nic wspólnego ani z pracownikami, ani z wolontariuszami, po prostu leżała i czekała. Teraz chyba pogodziła się ze swoim losem, a może zobaczyła, że nic jej nie grozi, ze nikt nie podejdzie, nie kopnie, nie uderzy. Nie wiem… Wiem jedno Mordzie zmieniła się nie do poznania. Stała się wielkim pieszczochem, dla którego najważniejszy jest kontakt z człowiekiem. Sunia godzinami mogłaby leżeć przytulona do człowieka i nie robić nic, po prostu leżeć i czuć bliskość, dotyk ludzkiej ręki. Mordzie to niesamowita suńka, która dla swojego człowieka będzie gotowa zrobić wszystko. Mordzia dogaduje się z innymi psami obu płci, choć gdy jest blisko człowieka bywa zazdrosna. Sunia ma ok. 2-3 lat. Jest wysterylizowana. A oto kochana Mordzia Quote
kate89 Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 co za piękny pieszczoch .... domku gdzie jestes ?? Quote
Jagoda1 Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=384909022 ... na szczęście, Mordusiu... Quote
ulvhedinn Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Taka fajna, wielka, kudłata przytulanka, no marzenie po prostuuuu :loveu: Quote
Jagoda1 Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 "Marzenie" - wielkie kudłate, przytulaśne czeka... Quote
Jagoda1 Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Jagoda* napisał(a):Wiele kilogramów psiej miłości czeka... ... nie czeka, bo MA DOM!!!:lol: Quote
mimoza Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Fantastycznie, ze Mordzie znalazla dom. Fajnie byloby, gdyby jakies fotki i kilka slow nadeszly z nowego domku Mordzi :loveu: Quote
Recommended Posts