supergoga Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 Dzisiaj znów telefon w sprawie Paka, ale Pani szuka szczeniaka, który nie będzie duży. Prosiłam o telefon do Oris - mam nadzieję, że zadzwoni. Oby... Quote
oris Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Pako już w nowym domu mam nadzieje ze będzie to wspaniały dom. Dzieciaki jak go zawiozłam były zachwycone, nowi właściciele powiedzieli ze nawet imienia nie bedza zmieniać. Jak przyjechałam było juz przygotowane legowisko dla Pakulca. Pako i jego nowa rodzina. Quote
bumerang Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Taka wiadomosć z rana :multi::multi: to bardzo cieszy:lol::loveu: ogłoszenia można zdejmować? Quote
supergoga Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 Dużo szczęścia Pakusiu i i myśl ciepło o swojej mamie.Może też się jej kiedyś uda. Quote
snuszak Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 swietna wiadomosc!!! dzieki Oris za opieke nad chlopakiem a Tobie Pako szczescia :multi: Quote
Recommended Posts